Horoscop luna martie 2024! Trei zodii intră în cea mai bună perioadă din acest an. Nimic nu le va sta în cale

Horoscopul pentru luna martie 2024 reprezintă un moment de cotitură pentru mai multe zodii. Primăvara bate la ușă, iar câțiva nativi vor intra în cea mai bună perioadă din acest. Hai să vedem ce se întâmplă în viața fiecărui nativ.

Horoscop luna martie 2024
Horoscop luna martie 2024

Berbec

Luna va fi caracterizată de instabilitate în oricare dintre domeniile vieții voastre. Va fi o lentoare în înaintarea demersurilor pe care le faceți, ori vor avea loc întorsături de situații care să modifice orarul și să vă scoată din ritm. Deși există dinamică planetară pe zodia voastră, ea devine riscantă dacă nu se gestionează cu calm și răbdare. Orice ieșire temperamentală din partea voastră nu va face altceva decât să pună gaz pe foc. De aceea, recomand ca excesul de energie Foc să îl direcționați spre activități sportive dar moderate, competiții cu fair-play, politică sau călătorii cu scopul de a învăța ceva.

În prima decadă de martie, sugerez să vă căutați noi aliați pentru obiectivele stabilite, deoarece aceia vechi s-ar putea să nu își îndeplinească promisiunile. Altfel, totul se va solda cu pierderi.

A doua decadă e favorabilă dezvoltării unor hobby-uri sau talente, poate și unei legături afective secretă. În ele vă veți găsi refugiul și tot acolo vă veți reîncărca bateriile.

Finalul de lună vine și el cu decizii de luat. Intuiția va fi cea care vă va conduce spre ceea ce trebuie.

Taur

Nativii cu intuiția dezvoltată, vor ști bine ce au de făcut în luna martie. Ei vor avea resurse energetice nebănuite, în așa fel încât să-și demonstreze favorabil abilitățile în orice tip de situații. Va fi nevoie doar să nu luați nimic ce vine răutăcios de la alții într-un mod prea personal, ci să vă păstrați calmul și autocontrolul.

Taurii mai temperamentali însă, vor avea drumuri mai întortocheate, mai ales în privința relaționării.

Financiar, veniturile voastre depind de mersul relațiilor. Dacă evitați conflictele, atunci veți reuși să construiți parteneriate de afaceri bune.

Bineînțeles că vor fi și cheltuieli, dar majoritatea vor avea legătură cu viața privată. Atenție la ultima săptămână, când asumarea noilor responsabilități va merge mână-n mână cu ținerea de promisiuni!

Afectiv, pentru cei singuri dragostea ar veni cu cineva din zona carierei. La început ar putea fi doar relație strict profesională, dar ulterior ea s-ar putea transforma în altceva.

În cuplurile cu probleme, acestea se vor accentua dacă partenerul va încerca să aplice și în familie milităria de la serviciu.

Sănătatea ar fi bună dacă păstrați un ritm dinamic. Grijă doar că sunteți vulnerabili la răceli!

Gemeni

Veți fi puși în situații noi, iar circumstanțele se vor schimba. Ca urmare, va trebui rapid să vă adaptați, lucru care nu se face fără ceva stres și anxietate. În plus, veți avea tendința să alergați după mai mulți iepuri deodată, iar asta se știe unde poate duce. Stabiliți-vă ordinea priorităților, fiți prudenți și tacticoși,iar atunci veți avea de câștigat!

Nu s-ar putea spune că nu veți avea noroc la bani și oportunități de a-i face, dar va trebui un bun management și o strategie, precum și găsirea colaboratorilor de lucru în care s-aveți încredere.

Vorbirea în public, oratoria, susținerea propriilor idei v-ar putea folosi, cu condiția să vă alegeți bine cuvintele.

Vă puteți implica în noi proiecte, lucru care nu vă displace deoarece nu sunteți adepții monotoniei și rutinei.

Odată cu intrarea în zodia Berbec a guvernatorului zodiei voastre, energia cu care vă veți mișca va deveni și mai dinamică. Canalizați-o însă constructiv, în obiective serioase pe termen lung și ocupați-vă îndeaproape să mențineți înalt spiritul de echipă!

Afectiv, prima decadă poate fi presărată ori cu idealuri de iubire, ori chiar cu descoperirea unei persoane plăcute dar aflată la distanță de voi.

Rac

Vine o lună în care nu prea v-aș recomanda implicare în proiecte noi, ci mai curând continuarea a ceea ce știți deja să faceți. Confortul și păstrarea stabilității trebuie să fie obiective principale, chiar dacă veți asista la tulburări exterioare. Recomand să nu vă implicați în ele!

Comunicare cu alții va fi bună, mai ales dacă veți manifesta empatie și înțelegere, sau chiar vă veți implica în acțiuni de voluntariat. Vorbiți oamenilor direct, nu cu metafore și subînțelesuri și veți obține de la ei reacțiile pe care le sperați!

Financiar, nu veți fi scutiți de probleme, în special dacă aveți restanțe la plăți. Iar dacă aveți litigii legate de partaje sau moșteniri, surprizele neplăcute nu vor întârzia să apară. Gestionați-vă cheltuielile, acoperiți întâi taxele și impozitele, amânați investițiile pentru momente mai favorabile! În schimb, deschiderea de conturi bancare, încheierea asigurărilor, constituirea de depozite, toate de acest fel vă deschid energii pozitive.

Medical, se pot reactiva maladii cronice sau dacă nu respectați o alimentație corespunzătoare veți avea probleme și disconfort digestiv.

Leu

Luna martie vă veți îndrepta energia spre zona profesională, dornici sau nevoiți să faceți modificări acolo. Dacă veți fi pasivi și leneși, nu veți avea decât de pierdut. Vor apărea multe oportunități, cu demersuri profesionale și proiecte diverse. Veți avea ocazia să implementați metode inovatoare în procesele de muncă, să transformați activitățile curente și să actualizați echipamentele și mașinile.

În preajma de mijloc a perioadei, comunicarea în parteneriate se poate inflama, veți fi criticați, ori ideile voastre nu vor fi primite favorabil.

Financiar, datorii vechi vă pot fi returnate sau datoriile voastre va trebuie rambursate. Deși prima voastră reacție ar fi de stres, totuși n-ar trebui să vă sperie că aveți de dat bani pe taxe și impozite. Cu ceva chibzuință și bună gestionare a resurselor, veți reuși să achitați.

Aceia care vor să urmeze calea unei cariere politice, o pot face. Perioada este bună pentru extinderea cercului de susținători și admiratori, precum și pentru tot felul de discursuri în fața unui public numeros.

Afectiv, tensiunile în parteneriate despre care aminteam, se pot regăsi și în căsnicie. Va trebui să faceți compromis dacă vreți să le aplanați.

Fecioara

Răbdarea voastră va fi întinsă la maxim, dacă nu veți manifesta calm în relații. Va trebui de asemenea să acceptați punctele de vedere opuse ale altora, fără să-i judecați, cel puțin în primele 2 săptămâni de martie.

Financiar, din 10 martie încolo vă vor veni idei noi despre cum să umpleți pușculița. Mizați pe ele și pe inspirația voastră și acționați decisiv, mai ales dacă sunteți antreprenori! Ideea e că eventualele probleme bănești pot fi rezolvate cu succes. Veți primi banii promiși din datorii, beneficii sociale, pensie, veți putea închide un împrumut înainte de termen sau veți putea plăti pentru un articol achiziționat în rate.

Vă sfătuiesc ca în prima jumătate de martie să fiți mai atenți când lucrați cu echipamente, mecanisme sau electronice! Probabilitatea de defecțiuni, accidente, răniri, va crește semnificativ.

Dinamismul va scădea spre final de lună puterea de a acționa, dar forța și energia se vor transfera în zona intelectuală. Ghidați-o spre a găsi metode să scăpați de inutilități și ceea ce vă ține pe loc și veți vedea apoi că soarele vă va surâde!

Balanța

Luna martie va veni cu tot felul de provocări și pentru voi, în urma cărora va trebui să demonstrați abilități și talente pentru a le trece cu bine. Va trebui să fiți asemeni unui cameleon, pentru că doar așa veți putea să vă adaptați.

Dacă faceți parte dintre aleșii lunii februarie, când lucrurile v-au mers bine, să știți că și jumătate din martie energiile vor continua în același stil pentru voi.

Financiar, succesul vostru o să depindă de talentele de negociere și de diplomația pe care o veți manifesta în relații. Veți ști să vă faceți admirate, atunci, spre final de lună, vor veni și rezultatele.

În cuplu, înțelegerea va înflori. Poate ceva excepții va face perioada de mijloc, când s-ar putea ivi niște mici tensiuni care să cauzeze indispoziții. În rest, comunicarea va aduce multe experiențe plăcute, iar călătoriile și planificarea vacanțelor, la fel.

Persoanele singure, pot avea și ele parte de momente frumoase, mai ales că lumina din interior se va face remarcată și-n exterior. Acceptați așadar întâlnirile, socializarea, bucurați-vă de ele, căci nu știi de unde va răsări frumoasa poveste de amor!

Medical, dacă vreți să nu aveți complicații, nu neglijați bolile cronice și nu vă obosiți exagerat cu munca. Odihna se impune, iar dieta bogată-n vitamine ajută la menținerea sănătății.

Scorpion

Veți avea ocazia în martie să vă încercați abilitățile scorpionice de manipulare în favoarea voastră. Stima de sine va crește semnificativ, astfel încât mulți dintre voi vor simți o creștere puternică a forței interne necesare pentru planuri pe termen lung și la scară mai mare. Veți reuși să cooptați susținători cu idei comune cu-ale voastre, iar în echipă veți gândi strategii cu adevărat revoluționare. Așadar, nu vă pierdeți timp și energie să-i convingeți pe cei care se opun părerilor voastre, ci alegeți-i pe aceia care văd viitorul la fel ca voi!

Financiar, primele două decade vor avantaja pe aceia cu poziții de top-management. Tot ei vor ști și cum să-și gestioneze profiturile și cum să-și sorteze investițiile, fără a da banii pe lucruri mărunte. Grijă însă la final de lună, când banii vor trebui să fie și mai bine chibzuiți!

În cuplurile cu copii, aceștia vor avea nevoie de apropierea și atenția părinților. Va fi suficient motivul pentru ca ei să-și unească forțele pentru o cauză mare și comună. Vă sfătuiesc totuși să nu manifestați așteptări și cerințe exagerate de la parteneri, pentru că o absurditate va conduce la nemulțumiri și tensiuni de ambele părți!

Săgetător

Viața personală va trece pe loc secund, în condițiile în care cariera și statutul social devin mai importante. Decizii profesionale din trecut încep să dea roade, deși poate nu chiar atât de repede pe cât v-ați dori. Aveți răbdare, nu împingeți lucrurile, pentru că toate vor veni la timpul lor!

Preocupări legate de familia natală sau multe lucruri de rezolvat la domiciliu veți avea, asta dacă nu cumva o să vă fie casa plină de musafiri.

Stabilitatea emoțională a celor mai temperamentali va fi adusă în discuție, iar pentru ei, familia va fi oaza de încredere și calm.

Financiar, poate o sursă de venit se finalizează, pentru ca alta să se ivească, dar singuri nu veți face mai nimic. Cooperarea cu alții în schimb trebuie păstrată deschisă, căci lucrul în echipă va fi sursa voastră materială.

Dacă lucrați în sectorul afacerilor imobiliare sau dacă chiar voi personal vindeți ori cumpărați o locuință, schimbarea aceasta va fi de bun augur.

Afectiv, prima decadă de martie va fi diferită de restul, căci comunicarea și întâlnirile cu persoana iubită vor fi mai dese. Poate chiar va trebui să faceți un fel de navetă, ori să comunicați mult prin telefon sau mesagerie.

Persoanele singure vor căuta pe cineva care să le ofere confort și stabilitate, iar dacă ați ținut ascunsă o relație până acum, vine timpul să prezentați părinților persoana.

Capricorn

Întâlniri, drumuri scurte, documente și mesaje, cam așa veți petrece cea mai mare parte din timp. Transferul de informații și știrile de tip radio-șanț vor face parte și ele din decor, iar dacă lipsiți de la ele, chiar nu veți pierde mare lucru.

Social și profesional, veți manifesta încăpățânarea de a munci mult fără pauze de relaxare, mai ales dacă aveți lucruri și proiecte de finalizat.

Financiar, banii vor veni, dar vă trece prin cap o investiție serioasă. Atenție însă cum vă gestionați pușculița, pentru că vor veni cheltuieli neașteptate pe care le veți achita din rezervele pe care le-ați adunat!

A doua jumătate din lună veți deveni mai intransigenți, iar ambiția va sări peste limitele normalității. Veți risca atunci să vă urcați lumea-n cap. În plus, vă avertizez să verificați din mai multe surse informațiile pe care le primiți, pentru că nu toate sunt clare sau adevărate.

Afectiv, veți fi atrași de persoane potente financiar, iar dacă vă place și asta căutați, rămâneți atunci deschiși la invitațiile care vi se vor face! Nu neglijați nici rețelele de socializare!

Medical, mijlocul lunii vă poate prinde pe picior vulnerabil, așa că mai multă grijă nu strică. Evitați răcelile și infecțiile, dar fiți precauți și la drum!

Vărsător

Necesarul de bani va cuprinde primele pagini ale lunii voastre martie. Veți avea nevoie de fonduri suplimentare pentru cheltuielile din familie, dar și pentru că banii vă vor conferi o mai mare independență atât de dorită. Metodele folosite până acum nu mai dau roade și de aceea va trebui să schimbați strategia, mai ales aceea pentru obiectivele pe termen lung. Vă sugerez să căutați contracte de colaborare de durată, cu termene și condiții fixe. De asemenea, nu vă sfătuiesc să apelați la cerere de împrumuturi dacă nu sunteți siguri pe o sursă constantă de venit. Aveți timp până pe 10 martie să revizuiți bugetul și să optimizați cheltuielile. Iar după această dată încolo, căutați să socializați mai mult, să vă deplasați, să mergeți la întâlniri cu potențiali colaboratori.

Tot referitor la finanțe, atenție la tranzacțiile dubioase ori la implicarea în afaceri riscante, în special în prima jumătate a lunii!

În familie, înțelegerea și calmul vor fi ciobite de frecușurile cotidine. Nu vă loviți de chestiunile minore, ci căutați să faceți concesii!

Nativii aflați în căutare de parteneri ar trebui înainte de asta să-și acorde întâi lor mai multă îngrijire și atenție. Schimbările de stil, garderobă, coafură, vor fi de bun augur.

Pești

Aglomerarea planetară din semnul vostru face din luna martie o perioadă dinamică și activă in care se pot face pași decisivi.

Profesional, dacă vă faceți meseria într-un mod creativ și cu entuziasm, veți obține și rezultate bune. Dacă din contră, mersul la serviciu e o corvoadă iar activitatea o lungă plictiseală și rutină, atunci nimic nu va funcționa ok pentru voi.

Financiar, există suport astral pentru tranzacții înfloritoare. Vor apărea condiții și oportunități suplimentare pentru a vă îmbunătăți afacerea, a crește profiturile, a investi în imagine, educație și auto-dezvoltare.

Zona de promovare, publicitate și marketing ar trebui să devină prioritară. Va ajuta la găsirea și stabilirea conexiunilor potrivite, fie parteneri, fie clienți. Veți putea vorbi cu succes în fața publicului, veți consolida conexiunile cu publicul online, ceea ce poate duce la creșterea popularității, la creșterea numărului de abonați, de fani, de venituri.

Afectiv, pentru prima decadă a lunii martie atrag atenția la posibila iluzie care vă poate cuprinde vizavi de o persoană. Riscați să vă înșelați asupra ei sau a propunerilor pe care vi le face.

Referitor la energie și sănătate, deveniți vulnerabili în ultima decadă a lunii. Mulți dintre voi pot deveni inerți, letargici și mai leneși, dar vor fi și unii care vor exagera cu implicarea în tot felul de planuri. Acei nu vor avea răgaz de odihnă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
1 dulceata de capsuni cea mai simpla reteta secretul pe care trebuie sa l stie orice gospodina png png
fericire pexels jpg
horoscop casatorie jpeg
cearcane jpg
horoscop fecioara jpg
keenan constance nfmoJh9n4PM unsplash jpg
detailing auto profesional cum sa transformi o ma ina obi nuita intr o bijuterie pe 4 ro i1 jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net