Zodii care vor renaște după Luna Nouă în Berbec. Viața lor va căpăta un cu totul alt sens

Ultima actualizare:

Luna Plină în Berbec din această seară de 29 septembrie este un eveniment astral extrem de important în viața tuturor nativilor, care vine cu noi schimbări în viața lor. Dintre toate cele 12 zodii ale horoscopului, 3 dintre ele vor observa că viața lor capătă un alt sens după aceste schimbări astrologice. 

Lună Plină 29 septembrie / foto: Pixabay
Lună Plină 29 septembrie / foto: Pixabay

Peroanele născute în semnele zodiacale: Taur, Balanță și Capricorn vor renaște din propria cenușă după Luna Plină de astăzi. Vor atinge succesul mult mai ușor pe plan profesional, și dorințele lor se vor materializa cu o mai mare rapiditate. 

Taur 

Venus traversează acum zodia Leu, ceea ce înseamnă că accentul este pus în viața Taurilor pe căsnicie, relații de iubire și viața de cuplu. Cât despre nativii care sunt deja implicați într-o relație de dragoste în care domnește încredere, respectul și stabilitatea, pot cu ușurință să pună bazele unor proiecte de cuplu. 

Așadar, astrele le recomandă să se înarmeze cu multă pozitivitate și să transmită în Univers doar gândurile pe care și le doresc materializate. 

Balanță 

Energia Lunii Pline din Berbec le este favorabilă nativilor Balanță în plan personal și emoțional. Aceștia vor reuși să rezolve atât probleme de natură emoțională, cât și de sănătate, întrucât vor fi ajutați de energia vindecătoare. Așadar, Balanțelor, este momentul ideal să vă schimbați viața în bine și puteți începe prin urmarea unui stil de viață mai sănătos și practicarea unui echilibru între corp și minte. 

Capricorn 

Vestea bună pentru Capricorni este că Luna Plină din 29 septembrie le este favorabilă pentru îndeplinirea mult mai rapidă și mai ușoară a dorințelor. De asemenea, au parte de schimbări benefice și în plan personal, întrucât dragostea și pasiunea vor putea reaprinde flacăra iubirii din cuplu. 

Vești bune pentru persoanele născute în semnul zodiacal al Capricornului vin și pe plan intim. Majoritatea nativilor vor reuși să facă schimbări impactuoase în relația de cuplu, care le garantează longevitatea. 

image
image
image
image
image
image
Click (8) jpg
operator jpg
horoscop shutterstock jpg
zodii horoscop jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Cum sa alegi cel mai potrivit invertor de sudura pentru proiectele tale DIY jpg
despartire iubire partener jpg
peninsula spa jpg jpeg