Horoscop lunar – horoscop noiembrie 2021: Zile pline de forță pentru Raci. Care e perioada propice pentru cheltuieli

30 octombrie 2021
image
foto: Unsplash.com

Horoscopul lunar - horoscop noiembrie 2021 - îți oferă previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Citește horoscopul lunii noiembrie 2021 și află dacă vei avea succes în carieră, cum vei sta cu sănătatea, cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul lunii noiembrie 2021 sugerează că nativii zodiei Rac au cel puțin 20 de zile pline de forță.

Horoscop lunar - luna noiembrie, zodia Berbec

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Este o lună în care va trebui să vă ascultați flerul și intuiția, căci nu vă vor dezamăgi. Nu veți avea timp să vă relaxați, vă veți confrunta cu noi provocări, cu o serie de probleme. Dar chiar și așa, nu trebuie să renunțați. Cu aspecte pozitive ale Soarelui, eforturile nu vor trece neobservate și veți fi recompensați cu o sumă acceptabilă. Ținând cont de alte aspecte negative însă, va trebui să uitați deocamdată de profitul monetar semnificativ.

Noiembrie este o perioadă în care veți fi forțați să vă ocupați de probleme legate de proprietăți imobiliare, de obiecte care aparțin atât familiei, cât și companiei. La acest sfârșit de toamnă, riscul unei confruntări cu reprezentanții forțelor de securitate crește. Nu vă pierdeți cumpătul!

În special prima și a doua decadă sunt perioadele dificile și negative poate de pe tot parcursul anului. Pot apărea dificultăți în chestiuni legate de finanțele publice, de proprietatea colectivă, care pot fi însoțite de conflicte și proceduri neplăcute, parteneri, atât în afaceri, cât și în căsătorie. Multe relații pot fi aduse în pragul ruperii de legături, ceea ce poate duce la pierderi financiare.

Slăbirea apărării corpului poate duce la dezechilibru emoțional și sănătate precară.

Nu ar trebui să riscați la drumuri să circulați cu viteză, nu intrați în dezbateri cu persoane agresive, nu este de dorit să vă angajați în investiții mari, vânzări sau achiziții, mai ales dacă ele necesită decizii rapide. Acesta este momentul în care trebuie să vă gândiți mai atent înainte de a lua decizii importante.

După 25 noiembrie, compasiunea și capacitatea de reacție îi vor ajuta pe mulți să câștige respect chiar și din partea oponenților lor.

Horoscop lunar - luna noiembrie, zodia Taur

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Problemele și frământările continuă și pentru voi, iar tema lor principală va fi legată de cineva din familie. Relațiile cu prietenii, persoana iubită, partenerii de afaceri vor fi pe primul loc, dar o rudă apropiată va fi contra voastră sau va avea

ceva provocări care vă vor îngrijora, mai ales în primele 2 săptămâni. De asemenea, voi înșivă puteți provoca sau amplifica eventuale conflicte.

Mulți Tauri pot fi părtinitori în unele evaluări a ceea ce se întâmplă, vă veți lăsa ghidați de emoții, de sentimente, ceea ce poate interfera cu percepția obiectivă a realității. Ar fi foarte util să folosiți farmecul și atractivitatea pentru a vă dezarma rivalii, adversarii și pentru a rezolva în timp util problemele care apar.

Este important să vă mențineți pozițiile la locul de muncă, relațiile cu managementul și să nu cedați provocărilor. Grijă, căci alții pot folosi impulsivitatea voastră în propriile lor scopuri egoiste și nu în totalitate oneste! Veți avea însă oportunități de a sparge zidul cu fruntea pentru a vă dovedi nevinovăția, pentru a vă apăra independența. De aceea, totuși nu este de dorit să participați la negocieri cu partenerii, să încheiați contracte ori să vă căsătoriți. Nu de alta dar, situațiile create în acest timp pot fi volatile, haotice și chiar distructive.

Abia în ultimele 10 zile situația va fi mai armonizată, ceea ce va ajuta la înțelegerea lucrurilor în mod diferit. Perspectiva neașteptată, claritatea sentimentelor și gândurilor vor ajuta să evaluați corect, să luați deciziile bune și să acționați mai flexibil. Vă veți extinde legăturile sociale, puteți lua parte la proiecte publice sau caritabile și vă puteți consolida reputația.

Unii pot întâlni o persoană importantă care vă va ajuta să descoperiți o lume nouă, o altă filozofie de viață. Pentru ei, această perioadă poate fi foarte interesantă și semnificativă.

Este adevărat că la sfârșitul lunii energia vieții va slăbi, așa că va deveni important să aveți grijă de sănătate, să monitorizați dieta și munca și să vă odihniți.

Horoscop lunar - luna noiembrie, zodia Gemeni

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Nu vă așteaptă o lună simplă nici de data asta, căci va fi un moment de schimbare, inclusiv a tipului de activitate. Va exista o conștientizare bruscă a faptului că pur și simplu nu există un stimulent special pentru a menține la dispoziție ceea ce era disponibil. Acesta este un motiv pentru a vă gândi la căutarea unui nou loc de muncă, mai ales că perioada e favorabilă pentru începerea activităților independente. Dar asta nu înseamnă că reprezentanții semnului se vor grăbi să scrie

o scrisoare de demisie. Simpla analiză a situației va determina o regândire a valorilor, iar prin dezvoltarea unui plan pe termen lung acum, vă veți putea schimba viața mai târziu. Între timp, vă așteaptă o muncă de rutină care necesită un timp suficient. Din această cauză, în familie pot apărea conflicte deoarece rudele se vor simți abandonate.

Depresia și starea de spirit scăzută în prima și a doua decadă a lunii, vor interfera cu succesul și eficacitatea unora. Veți avea nevoie de prudență și de maximă atenție în activitate, căci orice greșeli sau inconsecvențe pot provoca conflicte cu autoritățile și pot da naștere la o mulțime de probleme.

Nu toate planurile pot deveni realitate și va trebui să evaluați mai realist ce se întâmplă. Multe schimbări vor fi asociate cu schimbări radicale pentru care mulți nu vor fi pregătiți. Veți deveni nervoși, agitați și doar vocea intuiției vă poate salva de acțiuni și decizii eronate. Este important să nu pierdeți ceea ce ați realizat și să nu urmăriți vise fantomatice.

În același timp, relațiile cu rudele mai în vârstă sau cu șefii, profesorii, pot merge prost. Orice ați întreprinde va necesita investiții suplimentare de forțe și fonduri. În același timp, prietenii și rudele vor fi ocupați cu propriile probleme, așa că va trebui să faceți față singuri problemelor. Mențineți numărul de contacte la minimum și nu încercați să acționați simultan în direcții diferite! În acest moment, principalul lucru este să nu riscați de dragul unui succes îndoielnic. Este mai bine să amânați cele mai importante afaceri și planuri până la sfârșitul lunii noiembrie.

Ultima parte a lunii trebuie să fiți vizibili și să acționați energic pentru a descoperi noi oportunități în profesie sau viața privată până la sfârșitul anului. Oricum, viațapersonală se va dezvolta foarte rapid, așa că nu vă veți plictisi.

Horoscop lunar - luna noiembrie, zodia Rac

Horoscop lunar Rac: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Vine o lună în care sunteți capabili de orice realizări, dar trebuie avut în vedere că beneficiile nu vor cădea din cer. Pentru a atinge obiectivele, va trebui să munciți din greu, iar un dezavantaj va fi că veți tinde să trăiți într-un mod multitasking. Pe de altă parte, acest lucru are un plus semnificativ, acela de a vă ocupa cu succes de problemele de muncă. Pe de altă parte, există și un minus: prea multe obiective sau

dorințe duc la faptul că pur și simplu nu există suficientă putere pentru a le realiza. Va fi astfel nevoie de concentrare doar asupra celor mai importante sectoare.

Primele 20 zile vor fi pline de forță, așa că puteți percepe o mulțime de lucruri foarte optimist, deși situația externă va fi destul de tensionată. Activitatea emoțională a oamenilor va crește, iar intensitatea pasiunilor poate duce uneori la conflicte și proteste deschise. Un nivel ridicat de reziliență vă va ajuta să faceți față influențelor externe negative, dar se pot cheltui multe eforturi și resurse pentru asta.

Până pe 18 noiembrie, vin cheltuieli neplanificate și, în același timp, oameni egoiști și paraziți pot profita de receptivitatea voastră. Trebuie să acordați mai multă atenție copiilor, deoarece unele dintre probleme pot fi asociate cu ei. Pentru că aceasta este o perioadă traumatizantă, vă sfătuiesc să vă monitorizați siguranța, inclusiv la drum.

De asemenea, comunicarea în afaceri devine defectuoasă, așa că nu e vremea pentru organizarea de întâlniri importante, de negocieri. Situația se poate dovedi imprevizibilă, se poate schimba pe parcurs, deci va fi foarte dificil să vă gândiți la toate opțiunile pentru dezvoltarea evenimentelor în mod pozitiv. Nu sunt excluse înșelăciunile, manipularea conștiinței, nerespectarea promisiunilor din partea partenerilor sau colegilor.

Este indicat să amânați achizițiile mari până la sfârșitul lunii noiembrie, când tensiunile scad și veți da dovadă de practicitate și raționalism.

Al treilea decan va fi mult mai liniștit, așa că atunci vă veți putea concentra asupra principalului lucru, încercând să nu vă supraîncărcați cu noi afaceri și obligații. Pot apărea schimbări pozitive în relația cu iubitul, dar va exista tendința de idealizare a relațiilor.

Horoscop lunar - luna noiembrie, zodia Leu

Horoscop lunar Leu: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Noiembrie este o lună potrivită pentru amenajarea propriei locuințe, pentru îmbunătățirea situației locative, pentru întărirea relației cu părinții și cu familia în general. Unii se pot gândi la reparații, alții vor decide să cumpere o zonă suburbană

planificată de mult. Oricum, investițiile legate de confortul îmbunătățit vor fi benefice.

În sfera muncii, vine o perioadă destul de controversată. Managementul poate deveni enervant odată cu extinderea gamei de responsabilități, asta în timp ce nu va trebui să vă bazați pe profit suplimentar din acest lucru. Vă recomand în astfel de situații, să nu vă pierdeți cumpătul pentru a vă apăra sfera personală de interes, ci doar să așteptați puțin. Contrar, influențele externe negative pot afecta atât sănătatea, cât și stabilitatea stării psiho-emoționale.

Cea mai dizarmonică perioadă va fi perioada până pe 18, căci emotivitatea crescută și agresivitatea pot complica relațiile cu ceilalți, chiar și cu cei dragi. Impulsivitatea, inconsecvența în acțiuni și decizii pot crea agitație și haos în afaceri. Va fi greu să vă concentrați asupra unui singur lucru, să duceți la bun sfârșit munca începută. Mai curând va exista tendința de a vă împrăștia în fleacuri, de a vă lăsa duși de noi proiecte, propuneri, lăsând cazuri neterminate, perturbând termenele limită. În plus, în această perioadă, o varietate de sarcini și responsabilități pe care trebuie să le îndepliniți pot cădea pe capul vostru. Veți fi forțați să faceți muncă de rutină, amânând în același timp dorințele și planurile pentru mai târziu. Este posibil ca sub influența unui sentiment de protest, să provocați situații dificile, să rupeți relații, să alimentați conflicte, regretând apoi dar degeaba. Așadar, nu începeți o nouă relație, nu vă mutați la un alt loc de muncă, nu vă căsătoriți, deoarece aceste relații se pot dovedi instabile și se pot termina la fel de repede cum au început.

A doua jumătate a lunii, vine cu schimbări rapide, acțiuni spontane și riscante. Cu toate acestea, partenerii devin mai serioși, ceea ce vă va salva de acțiuni nerezonabile.

Afectiv, întâlniri neașteptate, noi cunoștințe, pot lăsa o amprentă adâncă în sufletul vostru. Atunci, vă puteți inspira din noi idei creative, puteți participa la proiecte sociale, la lucrări de caritate, puteți organiza evenimente de masă și de divertisment, iar toate pot da un impuls pentru a schimba tipul de activitate.

Horoscop lunar - luna noiembrie, zodia Fecioară

Horoscop lunar Fecioară: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Vine o lună în care oamenii singuri vor simți că au toate șansele de a-și găsi jumătatea, deși acest lucru va necesita schimbări semnificative în obiceiurile lor Spun asta pentru că, Fecioara nu apreciază intotdeauna un cerc social larg, simțindu-se tensionată în el. Renunțați deci la complexe și prejudecăți, căci totul este în mâinile voastre! Chiar și într-o companie necunoscută vă puteți simți confortabil. Trebuie doar să găsiți o persoană cu interese similare, iar noiembrie promite noi informații.

Tot noutăți neașteptate pot veni mai ales dacă are legătură cu zona de lucru. Puteți primi o ofertă neașteptată care va fi profitabilă. Poate fi vorba de un nou proiect sau chiar o schimbare în domeniul de activitate. Noile începuturi sunt binevenite, dar nu merită să renunțați definitiv la proiectele deja începute. În caz contrar, până la sfârșitul anului puteți întâmpina o grămadă de sarcini neîndeplinite. Dacă aveți o abordare pedantă a afacerilor, nu va fi dificil să lucrați în mai multe direcții deodată. Doar trebuie să învingeți apatia.

Atenție căci, va crește ambiția și dorința de a gestiona și controla, ceea ce ar putea aduce conflicte! Aroganța și încăpățânarea pot duce la greșeli pentru care va trebui să trageți tare să reparați ceva. Pretențiile vor crește, puteți deveni nerăbdători, mai încăpățânați, ceea ce nu va permite să vă recunoașteți greșelile și să corectați situația la timp.

Orice activitate colectivă poate fi însoțită de o ciocnire de interese și nu va aduce rezultatul dorit. Există o mare probabilitate de apariție a unei situații periculoase pe drumuri, în manipularea echipamentelor, prin urmare, neglijența, graba pot duce la răniri, accidente și avarii.

A treia decadă a lunii va fi mai pozitivă, iar relațiile cu ceilalți mai constructive și mai fructuoase. În acest timp, ar fi bine să construiți relații pe termen lung și să întăriți legăturile care să vă ajute să vă simțiți mai încrezători și mai independenți.

Horoscop lunar - luna noiembrie, zodia Balanță

Horoscop lunar Balanță: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Proiectele finalizate anterior vor aduce profituri neașteptate, iar sfera de lucru va fi destul de activă încât nu va fi posibil să vă relaxați. Aveți toate șansele să faceți bani, deși costurile pot crește. Acestea vor fi asociate cu un confort sporit și investiții în educația copiilor. Drept e că cheltuielile imediate nu sunt binevenite.

Ar fi mai bine să nu vă lăsați tentați de oferte de reclame și să nu cheltuiți bani pe articole care sunt necesare doar pentru a confirma starea. Cel mai interesant lucru este că astfel de achiziții nu vor aduce satisfacție morală.

Viața personală depinde pe deplin de reprezentanții semnului vostru. Trebuie să acordați prioritate și să vă deplasați în direcția aleasă.

Până pe 20, o scădere a nivelului de energie vitală poate afecta capacitatea de muncă, starea de spirit și gradul de protecție împotriva influențelor externe negative. În acest moment,spontaneitatea și imprevizibilitatea vor apărea în comportamentul multora dintre voi. Veți tinde să luați decizii pripite și neconsiderate sub influența unui impuls sau din cauza dorinței de a șoca pe alții. Poate exista și o nevoie acută de rambursare a datoriilor, investiții serioase cauzate de un fel de situații extreme, avarii, accidente. De asemenea, sunt posibile probleme cu autoritățile fiscale și de reglementare. Prin urmare, este mai bine să nu experimentați nimic, să nu încercați noi modalități de câștig și să faceți plățile și calculele necesare la timp. Componenta financiară poate perturba și stabilitatea relațiilor cu partenerii.

Litigii și scandaluri sunt posibile și din cauza unei moșteniri sau a împărțirii bunurilor după divorț. În plus, probabilitatea de furt și fraudă este mare. Nu este de dorit să luați decizii importante, să intrați în noi relații contractuale, căci cel mai probabil, multe vor fi schimbate și revizuite ulterior. Temerile, complexele, fricile pot să înfrâneze inițiativa creativă.

Abia în a treia decadă atmosfera va deveni mai calmă și mai favorabilă comunicării, dezvoltării afacerilor și a relațiilor apropiate, călătoriilor și întâlnirilor. Vor exista oportunități de a rezolva unele situații controversate care au apărut în prima jumătate a lunii.

Horoscop lunar - luna noiembrie, zodia Scorpion

Horoscop lunar Scorpion: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Ritmul de viață se va schimba semnificativ, se va accelera, dar nu trebuie să vă fie frică de asta. Veți avea puterea de adaptare la noile circumstanțe, cu energie și entuziasm. Aduceți-vă aminte de proiectele începute și abandonate, lansați altele noi care pot aduce succes în viitorul apropiat! Stabiliți-vă obiective specifice, dezvoltați un plan pentru a le atinge și urmați-l cu strictețe.

Vă sfătuiesc să faceți transformări la voi, inclusiv să schimbați imaginea. În acest fel, veți crește stima de sine. Începeți cu lucruri mici, cu un nou look, cu actualizarea ținutelor. Căpătând încredere în voi, puteți lua în siguranță noi începuturi, dezvolta calități și talente ascunse. Atenție căci, scoțând la iveală aspecte negative, riscați să vă transformați într-o persoană arogantă și ambițioasă, pe care aproape nimeni nu va fi bucuros să o vadă alături! Potențialul ascuns de lider va ajuta să dovediți cu succes situațiile dificile, să găsiți cele mai bune modalități de a ieși din probleme și de a atinge obiectivele.

Prima jumătate a lunii poate fi destul de stresantă pentru a începe o nouă afacere sau relație. Vor fi multe dificultăți și restricții, nu veți fi pregătiți pentru schimbări, așa că va trebui să vă asumați responsabilitatea pentru problemele care necesită îmbunătățiri și să luați măsuri organizatorice. Dependența de mulți factori și promisiuni, precum și lipsa libertății pentru activitate independentă și creativitate vă pot deregla emoțional. Prin urmare, această perioadă poate fi însoțită de instabilitate în parteneriat, de rivalitate și se poate cheltui multă energie pentru apărarea pozițiilor. Trebuie să fiți mai atenți și reținuți, deoarece cei din jur își pot aduce propriile acțiuni dezorganizatoare, pot crea situații dificile și uneori imposibile.

După 25, situația se va stabiliza. Atunci, acel timp devine favorabil pentru rezolvarea problemelor financiare, pentru creșterea veniturilor, pentru achiziții și vânzări profitabile, precum și pentru construirea de parteneriate și relații de dragoste într-un mod nou, conștientizare a talentelor, negociere și comunicare la un nivel înalt.

Horoscop lunar - luna noiembrie, zodia Săgetător

Horoscop lunar Săgetător: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Va fi o lună dificilă emoțional și ca stări de dispoziție, dar introspecția va ajuta în astfel de situații. Dacă vă veți uita în interiorul vostru, veți descoperi că nu există motive speciale pentru a fi într-o dispoziție proastă. Dacă se dorește, nu veți avea probleme cu comunicarea. Veți putea găsi un limbaj comun atât în comunitatea de afaceri, cât și între prieteni sau cunoștințe. Cel mai probabil, nu veți depăși dorința de a rămâne în tăcere, așa că fie veți urmări compania zgomotoasă a exteriorului din lateralul evenimentelor, fie veți încerca să o evitați.

Este posibil să aveți o lipsă acută de bani, astfel încât, costurile semnificative în prima și a doua jumătate a lunii pot fi neviabile. De aceea, este mai bine să vă concentrați pe cele mai importante treburi, obligații, fără a încerca să vă implicați în noi programe și relații. Este important să dați dovadă de reținere, deoarece conflictele cu șefii, intrigile, invidia pot zgudui autoritatea și poziția.

Posibilă tendința autocritică, de a căuta motivele eșecurilor atât în voi, cât și în mediul apropiat vouă. Prin urmare, furia și nemulțumirea se pot revarsa asupra celor care se află în apropiere. Certurile cu oamenii apropiați pot izbucni adesea, iar relațiile cu aceștia se pot schimba de mai multe ori pe zi, ceea ce vă va arunca de la o extremă la alta.

Această perioadă este mai potrivită pentru activități individuale decât pentru colectiv și orice formă de cooperare.

După 21 noiembrie, situația va începe încet dar sigur să-și revină. Activitatea personală va reînvia. Principalul lucru este să vă îndreptați forțele în direcția corectă, astfel încât să nu fie irosite în van și să alergați în cerc.

Locul de muncă, va fi și el o provocare. Responsabilitățile vor crește semnificativ, deși acest lucru nu va presupune o îmbunătățire a situației financiare. Răgazul va veni tot spre sfârșitul lunii. Abia atunci veți avea ocazia să atingeți un nou nivel, să începeți o afacere, să descoperiți mai multă creativitatea în rezolvarea lucrurilor.

Horoscop lunar - luna noiembrie, zodia Capricorn

Horoscop lunar Capricorn: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Vine o lună în care nu trebuie pierdut timpul cu vorbe goale, ci trecut la treabă. Cu cât sunt mai puține acțiuni, cu atât mai puține rezultate. Orice încercare de a dispersa eforturile în mai multe direcții nu va aduce rezultate. Timpul este favorabil mai ales pentru cei care sunt angajați în propria afacere. Oricum, recomand să vă păstrați pe cont propriu, fără a fi tentați de o ofertă de parteneriat. Franchețea excesivă poate aduce pierderi monetare. Succesul însă, va veni din domeniul informației. Comunicarea este la apogeu.

În prima și în a doua decadă pot apărea probleme în relațiile cu ceilalți, în special cu colegii și cunoștințele. Iar dacă în primele 7 zile vă puteți mișca activ, în a doua decadă deja situația se poate schimba în rău, iar agresivitatea, iritabilitatea și

pretenția crescută vor deveni obstacol serios în activitatea colectivă. Acțiunile nerezonabile, pripite, aroganța pot da naștere la o mulțime de scandaluri și reproșuri. Ori vă veți înșela în privința obiectivelor alese, ori veți arata nerăbdare și abuz de poziția voastră,motiv pentru care vor fi multe plângeri de la alții pe cheltuiala voastră.

În a treia decadă, potențialul energetic, deși va începe să scadă, totuși pozițiile astrale se vor îmbunătăți, astfel încât veți putea să dezlegați situații dificile și să compensați pierderi din trecut. Veți putea să găsiți o cale de ieșire și să vă adaptați mai ușor și mai rapid la condițiile în schimbare. Toate acestea vor ajuta să vă gestionați singuri, să vă organizați, să puneți ordine în treburile și relațiile cu ceilalți.

Adevărul este că, în toate domeniile vor exista perspective pozitive de schimbare productivă. Trebuie doar să folosiți acest timp pentru a restabili conexiunile, contactele de lucru.

De asemenea, este cazul să aveți grijă la sănătate, precum și să vă gândiți la posibilitatea de odihnă și de călătorie în vacanță.

Horoscop lunar - luna noiembrie, zodia Vărsător

Horoscop lunar Vărsător: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Poziția astrelor în noiembrie sugerează să nu ignorați propunerile din exterior. Luna de toamnă poate fi de succes pentru începerea unei activități individuale sau pentru schimbarea locului de muncă.

În viața personală, există oportunități ample, există toate șansele de a face noi cunoștințe, din care să se dezvolte o relație serioasă. În același timp, un potențial partener va fi foarte atractiv ca aspect sau poate ocupa o poziție serioasă în societate. Dar voi trebuie să învățați cum să combinați viața personală cu munca, deoarece există tendința de a nu ajunge la un echilibru. Concentrându-vă pe o direcție, voi uitați complet de cealaltă. Aici fie merită să prioritizați ce e important, fie să încercați să vă separați interesele profesionale de cele personale.

Până pe 20, trebuie să vă apărați ideile, să luptați pentru a vă menține poziția, autoritatea, precum și pentru a extinde oportunitățile financiare. Relațiile cu superiorii și colegii vor fi destul de persistente, iar m

prea critice, părtinitoare, ceea ce amenință să vă anuleze meritele și succesele din trecut. Vă puteți face cu ușurință inamici, vă puteți strica părerea despre voi sau submina încrederea prietenilor, a celor dragi. În activitățile profesionale pot apărea transformări radicale care pot afecta poziția. Puteți fi atacați de critici care vă vor învinovăți de toate greșelile și vă vor discredita în toate modurile posibile. Acest lucru devine amenințare pentru menținerea funcției , a autorității, a independenței și este posibil ca evenimentele care au loc să vă oblige să căutați un nou loc de muncă. Devine important să vă abțineți de la conflicte deoarece multe vor fi în joc, iar o poziție greșită din cauza mândriei rănite vă poate costa poziția și cariera.

După 25 noiembrie situația se va mai stabiliza, vă veți putea cere în siguranță drepturile, restabili reputația, prezenta o cerere justificată. Orice contact și discuții de planuri cu autoritățile pot aduce mai aproape implementarea planurilor și speranțelor, situația financiară se va îmbunătăți semnificativ, veți putea găsi un loc de muncă nou mai profitabil sau obține o creștere salarială mai bună față de cea precedentă. De asemenea, este posibil să primiți noi comenzi de afaceri profitabile.

Horoscop lunar - luna noiembrie, zodia Pești

Horoscop lunar Pești: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Proiectele de anvergură vor ieși pe primul loc, iar pe fundalul lor treburile obișnuite de zi cu zi vor părea nesemnificative. Activitatea intelectuală va crește semnificativ. Profita de moment și obține înscrierea la studii superioare sau începe un stagiu in străinatate. Viziunea se va extinde, iar interesul pentru auto-dezvoltare va crește. Nu renunțați la călătoriile de afaceri in străinatate, căci ele vă vor avantaja! Aceste călătorii ar putea fi o șansă de a dobândi noi cunoștințe, de a vă întări autoritatea.

Noiembrie este un moment bun pentru a vă extinde afacerea antreprenorială și pentru a intra în arena afacerilor internaționale. De asemenea, ați putea deveni interesați de întrebări legate de religie și practici spirituale, căci veți dori să dezvoltați propriul sistem de credințe și principii pe care să le discutați cu oameni foarte inteligenți. În schimb, riscați să începeți să priviți lumea prin prisma viziunilor și ideilor utopice. Plus că mulți Pești riscă să atingă pragul fanatismului, să devină naționaliști, plini de dorință de a începe o revoluție.

Primele două decade din lună sunt nefavorabile pentru călătorii, deoarece probabilitatea accidentelor și a situațiilor neprevăzute crește. De asemenea,pot

apărea dificultăți financiare, va trebui să plătiți datorii, să rezolvați probleme cu impozitele, cu împrumuturile din cauza cărora problemele urgente din carieră se pot bloca. Acesta este un moment nefavorabil pentru mutarea la un nou loc de muncă. În jurul vostru se pot desfășura situații periculoase ori scandaloase, așa că trebuie să fiți reținuți, să nu dați de gândit dușmanilor și să nu cedați provocării.

În ultima săptămână a lunii situația va începe să se schimbe în bine și, deși mulți dintre voi veți simți o slăbire a energiei, veți putea totuși să vă liniștiți și să privăți în jur pentru a alege cea mai bună cale către stabilitate. Poate un consilier înțelept vă va ajuta să ieșiți din criză, să restabiliți situația financiară, să vă simțiți mai încrezători. Veți fi apoi concentrați pe schimbare , astfel încât să puteți încerca lucruri și proiecte noi. Iar impulsurile de reînnoire vor stimula dinamica acțiunilor, astfel încât veți simți nevoia unei schimbări radicale.

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
cub pepe png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
Sare  jpg
image png
image png
image png
Horoscop săptămânal 23 29 mai 2022 jpg