Horoscop Minerva pentru 24-30 ianuarie 2022: Gemenii au succes la serviciu

Minerva a prezentat previziunile astrale pentru fiecare zodie, în perioada 24-30 ianuarie 2022. Săptămâna începe tensionat, însă lucrurile se liniștesc treptat. 

Minerva a dezvăluit ce pregătesc astrele pentru săptămâna în curs Sursă foto: 6TV
Minerva a dezvăluit ce pregătesc astrele pentru săptămâna în curs Sursă foto: 6TV

Minerva a dezvăluit că săptămâna 24-30 aduce mult succes profesional Gemenilor, iar Balanțele culerg laurii pentru munca depusă. Iată ce pregătesc astrele fiecărui nativ zodiacal în parte. 

Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să își acorde câteva clipe de liniște pentru că ultimele săptămâni au fost foarte agitate pentru ei. Marți și miercuri le este sugerat să fie mai atenți întrucât pot avea loc mici accidente.

Taur

Taurii se simt neliniștiți la început de săptămână. Astrele favorizează comunicarea în familie și pot soluționa subiecte care rămăseseră fără răspuns. 

Gemeni

Gemenii au parte de succes profesional. Nu același lucru se poate spune și despre sfera personală. Nativii Gemeni pot avea discuții în contradictoriu cu o persoană apropiată. 

Rac

Racii au nevoie de atenție din partea celor dragi. Sunt șanse ca relațiile lor de prietenie să fie puternic afectate de un eveniment important. 

Leu

Leii sunt pregătiți să își redobânească libertatea sentimentală, după o perioadă în care s-au simțit îngrădiți. Sunt stresați la locul de muncă, dar reușesc să facă față provocărilor.

Fecioară 

Fecioarele se fac remarcate la locul de muncă și își extind colaborările. Primesc recomense financiare.

Balanță 

Balanțele primesc recunoașterea muncii lor, după luni întregi în care au depus efort considerabil. Unele legături de prietenie se pot rupe. 

Scorpion

Scorpionii sunt sfătuiți să accepte ajutorul pe care îl primesc de la persoanele dragi. Sunt sensibili la început de săptămână și nu au o stare emoțională extraordinară. 

Săgetător

Săgetătorii sunt încurajaţi să descopere ce vor de la ceilalţi şi ce sunteţi dispuşi să ofere în schimb. Trebuie să acorde mai multă atenție sănătății. 

Capricorn

Capricornii trebuie să lase orgoliul la o parte și să asculte și părerile celor din jur. Vor fi nevoiți să găsească o cale de a echilibra nevoile personale. 

Vărsător

Vărsătorii vor finaliza niște proiecte mai vechi și au energia de a demara altele noi. Nu ar strica să aibă mai multă încredere în sine.

Pești

Peștii se află într-o dispoziție extrem de creativă întreaga săptămână. Sunt sfătuiți să abordeze situațiile cu calm și să nu reacționeze pe fond emoțional. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
culoare zodii jpg
ciorbă de pui jpeg
Horoscop FOTO Shutterstock (3) jpg
horoscop shutterstock 440905510 jpg
Dexcar3 jpg
image png
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net