Horoscop Neti Sandu pentru 16 ianuarie 2022: Racii clarifică o situație delicată

Astăzi se anunță o zi bună. Mulți dintre nativii zodiacali pot întâlini persoane noi care să le schimbe radical perspectiva din care privesc lucrurile. 

Neti Sanu ne dezvăluie ce ne rezervă astrele pentru ziua de 16 ianuarie Sursă foto: PRO TV
Neti Sanu ne dezvăluie ce ne rezervă astrele pentru ziua de 16 ianuarie Sursă foto: PRO TV

Vibrația zilei este 7, iar noi vom da dovadă de înțelepciune, susține astrologul Știrilor PRO TV, Neti Sandu. Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte!

Berbec 

Berbecii se gândesc să viziteze niște prieteni care nu locuiesc în același oraș și să își încarce bateriile printr-o mică excursie. Dacă nu vor pleca nicăieri, există șanse să fie ei cei care primesc musafiri.

Taur

Taurii au șansa de a se împăca cu o persoană la care țineau foarte mult. Spre după-amiază se pot întâlni cu cineva pe care nu l-au mai văzut de multe vreme.

Gemeni

Gemenii vor fi nevoiți să scoată o sumă de bani de pe card pentru a le face cinste prietenilor. Au motiv de sărbătoare, căci totul merge ca pe roate la locul de muncă. Nu se poate spune același lucru și despre viașa personală. Relația cu partenerul este tensionată, iar conflictele pot fi declanșate cu ușurință. 

Rac

Racii lămuresc o siutație delicată cu o persoană cu care au avut mai multe dispute în utlima perioadă și în sfârșit pot răsufla ușurați. 

Leu

Leii reînnoadă o relație de prietenie care se răcise și găsesc drumul către sufletul celor dragi. Ziua de astăzi este marcată de interacțiunile sociale. 

Fecioară

Fecioarele se concentrează asupra propriei persoane și își oferă câteva clipe de liniște. Reîncep un hobby pe care îl abandonaseră de ceva vreme.

Balanță

Bașanțele pot întâlni o persoană specială care le va capta imediat atenția. În urma discuțiilor pe care le va avea, descoperă că au multe în comun cu noua apariție și există posibilitatea dezvoltării unei frumoase povești de dragoste. 

Scorpion

Scorpionii se gândesc la o schimbare profesională sau chiar la o relansare în carieră. Se pot întâlni cu câțiva colaboratori pentru a pune la punct un plan de atac. 

Săgetător

Săgetătorii au o energie debordantă și reușesc să îi scoată din rutină și pe cei din jurul lor. Au aproape o persoană mai tânără care le dă un impuls să încerce lucruri noi și să renunțe la ideile rigide. 

Capricorn

Capricornii vor purta o discuție dificilă cu cineva. Sunt hotărâți să spune lucrurilor pe nume, chiar dacă realitatea nu este întotdeauna cea mai plăcută. 

Vărsător

În familia nativilor Vărsător domnește o atmosferă festivă. Ziua de astăzi este dedicată relaxării și depănării amintirilor. 

Pești

Peștii se află în centrul atenției în grupul de prieteni. Nativii acestei zodii se simt tulburați emoțial întrucât există o problemă care nu le dă pace. Se vor întâșni cu un prieten apropiat pentru a discuta despre lucrul care îi macină. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
coafura1 jpg
Nuante de par in tendinte la finalul lui 2022  Sursa foto shutterstock 523630864 jpg
horoscop jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
horoscop shutterstock jpg
pexels daniel sikpi 191282566 19063983 jpg
Intenționezi să te muți în propria casă Iată ce presupune acest pas jpg
Cum se întreține o hotă incorporabilă în funcție de specificațiile și caracteristicile acesteia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net