Horoscop Neti Sandu pentru 30 decembrie 2021. Scorpionii primesc bani!

Neti Sandu, vedeta ProTv, a anunțat ce ne prezic astrele în penultima zi din an. Se pare că vom avea parte numai de vești bune, vom întâlni oameni amabili, veseli, care ne vor încărca cu energie pozitivă. Vibraţia zilei este 3.

image

CAPRICORN

Capricornii vor avea parte de o surpriză plăcută din partea cuiva care a zis că n-are cum să vină azi în vizită dar se va răzgândi pe ultima sută de metri. Azi, o să încercați să vă puneți la punct cu toate actele și documentele care trebuie semnate, vă veți pune în ordine afacerile și vă veți pregăti de vacanță. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Anturajul cu care vreţi să petreceţi noaptea dintre ani o să fie fluctuant. Persoane care au spus că vin la petrecere vor lipsi, iar altele, pe care nu le aștepți, îți vor bate la ușă. Vă vor lua prin surprindere veştile despre un posibil job care v-ar pune în valoare, dar v-ar aduce şi mai mulţi bani. 

PEŞTI

Chiar dacă nu v-aţi făcut niciun program până la ora asta, o să primiţi mai multe invitaţii și o să aveți de unde alege. Un lucru pe care vi l-aţi dorit de multă vreme se va împlini și vă va aduce multă bucurie și satisfacție. Azi o să uitați de toate greutăţile, o să fiți generoşi cu cei din jur.

BERBEC

O să vă puteţi răzgândi în privinţa destinaţiei pe care ați ales-o pentru Revelion şi veți alege altă staţiune turistică, mai ieftină. Mai apar de undeva nişte bani şi o să vă luaţi ce mai trebuie pentru casă, poate vreun cadou special pentru fiinţa iubită, pe care să i-l oferiţi sub vâsc.

Horoscop TAUR

Se repară cu o vorbă, un gest o prietenie, sau mai mult, o căsnicie! În anul care vine o să pășiți cu dreptul, cu un nou vine, plin de energie. Cineva care-şi doreşte să fiţi împreună o să invoce toate argumentele ca să vă convingă pentru că nu vrea să piardă pariul cu el însuşi.

GEMENI

Un plus de diplomaţie, delicateţe în relaţia cu partenerul n-ar strica. Asta, ca să nu daţi prilejul să iasă scântei. Vă descurcaţi bine cu treburile şi acasă și la serviciu. O să fiți  gata şi de drum, dacă aţi rezervat o vacanță pe undeva. Gemenii se vor bucura și de bani îna această zi, iar totul pare să le meargă bine pe toate planurile.

RAC

Cineva de care vă era dor poate fi înduplecat să vină o zi, două, dar se poate să vă duceţi şi voi acolo unde locuieşte. Se limpezesc nişte lucruri şi o să vă fie mult mai uşor să scăpaţi de obligaţiile care apăsau pe umerii voştri. O să vă puteţi ocupa şi de voi, câteva ore, măcar.

LEU

Se poate să vă fie mai greu cu programul dedicat celor mici. Poate îii trimiteţi într-o excursie de o zi pe undeva. E posibil să vă mai ajute cineva la treabă, dacă nu cumva o să-i lăsaţi pe alţii să se ocupe de treburile casnice ca să faceţi voi cumpărături şi pregătiri de tot felul.

FECIOARĂ

Poate reuşiţi măcar acum să-i adunaţi pe copii și nepoţi la voi, să strângeţi rândurile, căci familia e importantă pentru voi. Parcă nu se mai termină treaba de acasă însă veți reuși să văorganizați timpul în așa fel încât toate să fie pregătite pentru noaptea de Revelion. 

BALANŢĂ

E posibil să prindeţi nişte reduceri la lucruri pentru interiorul locuinţei şi să reamenajaţi frumos, pentru noaptea dintre ani. Se poate să vă mai intre nişte bani, dar să mai scoateţi şi de la rezerve ca să cumpăraţi ceva mai scump, poate fi un dar preţios pentru fiinţa iubită.

Horoscop SCORPION

O sumă apărută din senin, vreo restanță care va  pica tocmai bine, vă va scoate dintr-o încurcătură. E posibil să insiste nişte rude sau prieteni să vă întâlniţi la voi sau la ei şi, în funcţie de dispoziţia pe careo s-o aveţi, vă veți întâlni unii cu alții.

SĂGETĂTOR

O să vă bucuraţi de nişte privilegii, poate primiţi o invitaţie pe undeva, poate fi şi o primă de la serviciu sau un cadou. Azi, sunteţi puşi pe fapte mari şi or să vă iasă tot felul de şanse în cale, pe care-ar fi bine să nu le ocoliţi, că nu-s dese. Fiţi, doar selectivi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
femeie fericită singura jpg
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
sarmale freepik jpg
coafura1 jpg
Nuante de par in tendinte la finalul lui 2022  Sursa foto shutterstock 523630864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net