Horoscop Neti Sandu pentru 9 decembrie 2021: Balanțele se concentrează asupra studiilor

9 decembrie 2021
article img
Horoscop 9 decembrie 2021: Balanțele se concentrează asupra studiilor Sursă foto: PRO TV

Berbec

Ziua de astăzi este prielinică rezolvării chestiunilor administrative. Berbecii acordă atenție și relaxării, așadar nu este exclus să plece la munte pentru două-trei zile. 

Taur

Relația cu partenerul de cuplu o să fie mai armonioasă dacă nu mai dați niciunul din voi motive de gelozie, neîncredere. Recuperați bani, achitați rate, facturi și vă asigurați că se încheie anul fără datorii morale, materiale, și o să vă declarați și voi mulțumiți.

Gemeni 

Gemenii își fac curaj să ceară o mărire de salariu șefilor. Se vor bucura de reușită și de suma de bani primită. 

Rac

Racii merg la cumpărături pentru cei dragi și nu țin cont de finanțe. Nici din punct de vedere profesional lucrurile nu merg rău deloc. 

Leu

Nativii Leu acordă atenție deosebită sectorului emoțional și iau în considerare să treacă la următorul nivel în relația de cuplu, așadar nu este exclus să bată clopotele de nuntă.

Fecioară

Fecioarele au o zi plină. Se împart între treburile gospodărești și muncă. Duc totul la îndeplinire, iar la finalul zilelor pot răsufla ușurați.

Balanță

Nativii Balanță se concentrează asupra studiilor și dezvoltării personale. Situația finaciară le oferă bătăi de cap și caută modalități de a-și rotunji veniturile. 

Scorpion

Scorpionii pun bani deoparte pentru a-și cumpăra un cadou important. Resursele energetice sunt limitate, iar astăzi productivitatea nu va fi la cote înalte. 

Săgetător

Săgetătorii întîlnesc o persoană specială care îi va cuceri iremediabil și alături de care se va simți fericit. 

Capricorn

Capricornii se concentrează asupra locului de muncă. Vor încasa o sumă de bani pe care o vor folosi pentru a-și achita datoriile. 

Vărsător

Nativii Vărsător caută o sursă de venit suplimentară și este posibil să demareze un proiect de amploare la care vor lucra o bună perioadă de timp. 

Pești

Peștii deja își fac planuri pentru anul viitor și caută modalități de a se asigura că lucrurile vor fi mult mai bune în comparație cu anul 2021. Primesc niște promisiuni de afaceri pe care le iau în calcul.