Horoscop săptămâna 12-18 ianuarie: Trei nativi își schimbă viața radical zilele acestea. Nimic nu va mai fi la fel!

Lorina, astrologul Click!, a realizat horoscopul pentru săptămâna 12-18 ianuarie. 3 dintre cei 12 nativi vor experimenta mai multe schimbări de tot felul și nimic în viața lor nu va mai fi la fel. Haideți să vedem despre ce este vorba! 

Horoscop săptămâna 12-18 ianuarie
Horoscop săptămâna 12-18 ianuarie

Berbec

Săptămâna  va seta un nou ritm de muncă și trebuie să vă obișnuiți cu el. Nu încercați să schimbați circumstanțele așa cum aveți nevoie, căci nu va funcționa chiar după cum vreți voi. În schimb, puteți stoarce maximul din situațiile care apar, dacă vă mișcați la timp.

Așezarea astrelor sugerează acelora cu afaceri să se concentreze pe opiniile celor apropiați. E nevoie să se aleagă metode și căi pe care oamenii din jur să le aprobe, e nevoie să se acționeze pe baza propriului instinct și propriilor simțuri ca să nu fiți limitați la jumătate de măsurile altora. Acesta este un moment bun pentru implementarea modernizării locale, ca și pentru proiectele la scară largă.

Pentru acei Berbeci care lucrează în companie și care sunt salariați acolo, începutul perioadei va oferi o alternativă. Să nu se grăbească să o ia de bună, oricât de promițătoare pare. Gândiți-vă cu atenție, deși proverbul „mai bine să faci și să regreți, decât să nu faci și să regreți mai mult” este pe deplin valabil. Nimeni nu va oferi alte garanții. Excepție va face zona sentimentală, unde totul va depinde de propriile decizii. În general, nu vor exista dificultăți în relații.

Taur

Acasă și în mediul familial, situațiile pot fi inconfortabile datorită unor informații ascunse. Chiar și lucrurile se pot comporta ciudat: aparatele electrice și instalațiile tehnice se pot strica mai des decât de obicei, mobilierul se poate deteriora  sau vasele se pot sparge. Va fi periculos și să folosiți obiecte ascuțite și tăioase. De asemenea, orice interdicții emise de părinți vă pot deranja, ceea ce va duce la o elucidare clară a relațiilor și a atacurilor agresive.

Cu rudele însă, legăturile devin mai relaxate, iar în cazul în care au existat certuri în trecut, acum vor veni posibilități pentru soluționare.

Nu vor exista probleme nici în relațiile cu copiii, ba chiar aceștia vă vor încânta cu succesele și cu traseul lor original de gândire.

Financiar, vă sfătuiesc să fiți extrem de atenți la lucruri și bani.

Gemeni

Prima parte a săptămânii vă oferă posibilitatea de a vă reabilita în ochii celorlalți. Dacă totul a fost în regulă, atunci continuați conform unui plan stabilit în prealabil și veți reuși. Dacă vorbim despre cei singuri, atunci la începutul perioadei există șansa unei cunoștințe importante. Nu ascultați ce spun alții, veți fi unul dintre puținele semne în această privință, a căror opinie va întrece aproape orice alta! Concentrați-vă pe propriile învățături și asigurați-vă că profitați de experiența trecută. Acesta este un moment excelent pentru a schimba ceva în voi și a deveni mai buni.

Familiștii, vor avea și ei o astfel de oportunitate, dar aceasta va fi asociată fie cu reaprinderea flăcării în cuplu, fie cu alte perspective la scară largă.

Finalul perioadei vă prinde axați pe zona profesională, când va trebui să vă demonstrați experiența dacă vreți altă funcție în 2024.

Rac

În viața personală, vine o încălzire foarte vizibilă a relațiilor cu oamenii importanți pentru voi. Le veți dedica mai mult timp, le veți face cadouri și îi veți ajuta acolo unde se impune.

Cuplurile căsătorite pot avea dorința de a avea copii, iar dacă deja aveți, perioada se rotește și în jurul lor.

O parte din pericol este reprezentat de problemele de sănătate, ale voastre sau ale cuiva din familie. Încercați să fiți atenți la voi și cei de-acasă și contactați specialiștii chiar la cele mai mici semne de disconfort.

Ar trebui să vă reuniți cu toate talentele și să începeți să vă îmbunătățiți abilitățile! Explorați toate aspectele unei noi activități dacă vă fascinează! Cereți sfaturi de la acei prieteni de încredere care sunt capabili să nu invidieze!

Jupiter ar trebui ca de-acum încolo să deschidă mai amplu căile relațiilor cu prietenii, căci ei vă va ajuta și financiar și emoțional.

Leu

Cu Soarele tranzitând jumătatea opusă a cercului zodiacal, chiar vă afectează direct. Vă sugerează muncă multă și mare atenție la detalii. Lucrul în echipă de asemenea se impune, mai ales dacă se vor ivi probleme la locul de muncă.

Ar trebui să vă gândiți cum să petreceți weekendul care vine cu beneficii pentru sănătate, în timp ce, dacă este posibil, ar trebui să excludeți proiectele de muncă pe termen lung sau să le minimizați până când sunt efectuate doar acțiunile cele mai stringente. Drept e că sarcini neplanificate vor crea puțină dezordine în planurile voastre, dar autodisciplina și talentul organizatoric vor ajuta la îndeplinirea a ceea ce vă este atribuit.

Jupiter se află pe casa voastră a zecea, aducând speranțe și potențial de a deveni vizibili în societate. Ar trebui să apreciați modul în care informațiile și cunoștințele vă pot deschide ușile carierei în viață. Adunând faptele într-un mod util, puteți câștiga putere și autoritate validă în cercul social și în mediul vostru apropiat. Libertatea de a circula la distanțe mari va fi crucială, căci Jupiter nu vrea niciodată să vă fie orizontul limitat.

Fecioara

Din cauza lipsei de presiune din partea factorilor externi, voi poate veți dori să vă relaxați și să faceți ceva interesant și nepractic, eventual să visați sau să alegeți cum să petreceți weekendul. Doar că acesta este un sentiment fals, iluzoriu. Este important să vă concentrați asupra sarcinilor și să obțineți rezultate până la sfârșitul săptămânii.

Aveți în minte  o mulțime de idei creative, unele dintre ele chiar vor fi potrivite pentru a fi transpuse în realitate. Deocamdată, există nemulțumire față de cursul de rutină al vieții, doriți să actualizați sau să reîmprospătați ceva, dar este puțin probabil să vorbim despre vreo schimbare majoră. Mulțumiți-vă cu ceva inovații casnice!

Venus se află pentru voi într-o poziție de forță, legată de sectorul financiar. Aduce acolo pe oportunități de câștig dintr-o muncă efectuată la domiciliu. Va trebui însă bine gestionat, căci se poate risipi rapid.

Balanța

Majoritatea dintre voi veți lucra intens pentru a vă consolida ascensiunea socială. În prezent, aspirați să serviți o cauză care vă mobilizează și nu veți avea neapărat timp să vă predați pe deplin vertijului iubirii. Nu vă îngrijorați, deoarece Jupiter deși într-o casă de probe, ar trebui să dea un bun rating de popularitate sau magnetism și noroc în carieră!

Deocamdată, vă simțiți obosiți și irascibili, voi care de obicei sunteți destul de vorbăreți și activi. Veți prefera de data asta să stați departe și de prieteni și de rude, căci tăcerea e de aur. Așa credeți, dar eu nu vă recomand. Închisul în casă nu vă avantajează.

Perioada nu este foarte potrivită pentru a rezolva tensiunile din relația de familie. Probabilitatea unor conflicte cu cei dragi este mare, iar motivul va fi cicăleala ta, adesea nefondată.

Scorpion

Săptămâna poate aduce situații conflictuale, care nu se vor referi neapărat la muncă, cu cu propriile frământări interioare. Asta nu înseamnă că nu se pot ivi erori la completarea documentelor, ceea ce va cauza dificultăți cu organele de control sau cu persoanele în vârstă.

Perioada nu este foarte bună pentru încheierea unor afaceri mari legate de proiecte pe termen lung, pentru că litigiile juridice sunt foarte probabile dacă se vor ivi erori. Totul va necesita mult efort, este posibil să întâmpinați o opoziție serioasă, așa că cel mai bine este să fiți prudent și să fiți mai atenți în comunicarea cu colegii. Un cuvânt neglijent poate să nu fie bine interpretat și să servească drept începutul confruntării și al războaielor de culise.

Unii dintre reprezentanții zodiei vor decide să rupă relația afectivă, alții, dimpotrivă, realizează că sunt gata să treacă la un nivel nou, mai serios. Pentru primii, recomand să nu tăiați acum oportunitatea de a renaște. Dacă viața intimă și personală nu funcționează, poate ar trebui să o lăsați în urmă dacă ați făcut tot ce-a depins de voi până acum.

Săgetător

În ciuda multor obstacole și întârzieri în domeniul carierei și al afacerilor, prognoza nu este rea, iar situațiile dificile se vor încheia în favoarea voastră. Puteți conta pe un sprijin puternic din partea partenerilor, colegilor, șefilor și subordonaților. Într-un fel sau altul, nu ar trebui să vă grăbiți să implementați planuri globale, deoarece stresul și oboseala acumulate pot împinge la decizii pripite.

Viața personală va ridica multe întrebări, v-ați putea confrunta cu întârzieri din partea rudelor apropiate și îndepărtate.

Legat de sănătate, veștile sunt bune. Dacă ceva v-a supărat în ultima vreme, ameliorarea se va resimți. A nu se exclude totuți prudența. Îmbrăcați-vă potrivit pentru vremea de-afară, respectați măsurile de protecție, faceți cure cu vitamine!

Venus chiar în semnul vostru, vă va ajuta să găsiți o cale de ieșire din orice, chiar și din cea mai dificilă situație. Cu ajutorul respectului reciproc în relații, orice criză poate fi depășită. Rămâne doar să vă dați seama dacă doriți cu adevărat să păstrați relația.

Capricorn

Frontul de lucru încă vă este deschis și tot mai aveți ceva lămurit și de pus la punct în relațiile cu alții. Așa ziceți voi. Eu cred că în relația voi cu voi întâi. Acolo nu e pace.

Guvernatorul vostru Saturn este în mers direct și ieșit din retrogradare. El aspectează frumos cu Soarele vostru. Deci se vede luminița. Doar să vreți și voi să o vedeți.

Socializarea cu prietenii și a ști ce să faceți frumos cu timpul liber vă vor ajuta partea voastră emoțională. Nu va fi greu cu timpul liber, chiar dacă și atunci vă gândiți la bani, la carieră.

Căutați să nu faceți totul singuri, ci lucrați împreună cu echipa, mai ales dacă e vorba de proiectele pe termen scurt și mediu.

În ultimele 2 zile ale perioadei, multe se dinamizează pe o casă a călătoriilor. Acceptați propunerile care vi se fac și nu veți regreta!

Nativii care nu se află într-o relație serioasă, să se aștepte la noi cunoștințe care vor intra pe calea lor. Au libertatea de a acționa după bunul plac, nimeni nu va ridica limite. Da, acesta este un moment bun pentru a începe o nouă relație ca experiență, dar nu pentru oficializări. Posibil ca ea să nu dureze.

Vărsător

Acest timp este favorabil pentru rezolvarea problemelor financiare grele și vechi, pentru creșterea veniturilor, pentru vânzări profitabile, pentru reconstruirea de parteneriate și relații de dragoste vechi într-un mod nou, pentru conștientizarea talentelor, renegocierea și comunicarea la un nivel înalt.

Veți putea să performați cu succes în public, să studiați, să vă angajați în activități financiare.

E nevoie să alegeți bine din oportunitățile ce se ivesc, deoarece au bătaie lungă și dau un start. Trebuie să fiți extrem de responsabili în alegerea obiectivelor, a partenerilor și proiectelor și să nu fiți împrăștiați la întâlniri și contacte secundare.

Reîntoarcerea lui Mercur în Capricorn, pentru voi e legată activ de casa creativității și petrecerii timpului într-un mod plăcut. Doar că planeta fiind într-o zodie atât de serioasă, impune maximă responsabilitate și efort. E bine să iei lucrurile mai în joacă, dar nu acum. Acum e moment bun de transformare a unui hobby într-o afacere care să rotunjească veniturile.

Pești

Datorită imaginației înnăscute și capacității de a gândi în afara cutiei, veți putea transforma momentele proaste într-un segment creativ și interesant al vieții.

Pentru cuplu, aceasta este o oportunitate excelentă de a consolida relațiile nu numai cu un partener, ci și cu toți cei dragi. Va fi momentul potrivit pentru a elimina neînțelegerea acumulată.

Financiar, vin ceva ocazii de câștig, dar încercați să vă păstrați controlul cheltuielilor!

Cei mai de succes nativi vor fi reprezentanții profesiilor creative ori legate de turism, străinătate sau afaceri juridice. După o relaxare bună de sărbători, acum se vor simți energizați și vor putea pune în aplicare idei originale.

Restul de nativi se va strădui să găsească armonie între relațiile cu copiii sau relațiile de afaceri.

Nu excludeți micile excursii și luați în considerare locațiile istorice, simple și favorabile financiar!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net