Horoscop săptămâna 16-22 august. Oportunități importante pentru Tauri, iar un nativ nu traversează cea mai bună perioadă a vieții

Horoscop săptămâna 16-22 august. Descoperă ce ți-au pregătit astrele în penultima săptămână a acestei veri. Lorina, astrologul Click!, a realizat predicțiile detaliate.  

Horoscop săptămâna 16-22 august.
Horoscop săptămâna 16-22 august.

Berbec

Energie aveți și ea vă ajută la rezolvarea de treburi care presupun scurte deplasări, acte, informații transmise ori primite, ba chiar unele probleme se pot rezolva prin telefon sau email. Problema ar fi însă partea de sănătate, scăderea imunității eventual și a capacității de apărare a organismului. Poate că mulți dintre voi vor simți nevoia să se desprindă de rutina de acasă, să se elibereze de povara grijilor și să se simtă liberi. Prin urmare, este posibil ca în relația cu persoanele dragi să apară iritarea și intoleranța.

Pofta de divertisment poate fi destul de puternică, veți avea nevoie de descărcare emoțională, de persoane pe care să le impresionați, să le ascultați complimentele ,cu care să vă permiteți mici flirturi.

Puteți gândi la schimbări importante care vor ajuta la punerea bazelor din materiale fiabile, iar pentru asta, veți fi într-o febrilă stare de căutare și reflecție creativă asupra modului de a vă extinde sfera de activitate.

Taur

Veți fi concentrați asupra celor mai importante proiecte și obiective, deoarece poziția și statutul social vor fi prioritare pentru voi, cel puțin acum. Se activează ambiția și dorința de a avea o poziție mai înaltă în societate, de a folosi posibilitățile puterii, de a conduce și a avansa la locul de muncă. Deși există pericolul exceselor, al abuzului de putere, de poziție socială, ceea ce poate complica înțelegerea cu echipa de colegi, cu subordonații, nu vor fi sarcini imposibile și dificile pentru voi. Veți fi gata de asumare a riscurilor, de încercare a noilor oportunități dacă ele promit reînnoire și perspective.

În a doua parte a săptămânii, veți avea ocazia de a consolida semnificativ bunăstarea materială și a obține succes în carieră în urma unui efort îndelungat și perseverent în trecut. Nu vă risipiți deci energia pe lucruri banale sau pe distracție! Rezultatele bune ale muncii voastre vă pot fi observate de șefi, de autorități, astfel încât să beneficiați de promovare sau stimulente materiale. Oricum, indiferent câți bani aveți, atenție la investițiile speculative! Nu mizați pe noroc!

Gemeni

Mulți dintre voi o să fiți gata să duceți un stil de viață dinamic, să socializați, să vă întâlniți cu diferite persoane, să participați la diverse întruniri, chiar și așa, în condiții vitrege impuse de starea generală din exterior. Sau poate că ele vor fi pe grupuri online. Oricum, dobândirea de noi cunoștințe și impresii va fi în prim-plan,potențialul intelectual se va activa, curiozitatea va crește și odată cu ea, dorința de a experimenta impresii noi și mai vii. Creativitatea și talentele se vor manifesta într-un mod particular, veți căuta forme noi, veți schimba ideile și pe ale celor din jur, rupând stereotipurile, devenind inventivi, originali, receptivi la tot ce este nou, capabili să generați idei deosebite și progresive.

Sporturile extreme sau mișcările bruște, greșite nu vi le recomand, deoarece există pericolul de rănire. Aceeași grijă trebuie să manifestați și dacă plecați la drum.

Rac

Dacă vi se ivește șansa unor ieșiri neprevăzute la care sunteți invitat de persoane al căror respect vă doriți să îl câștigați, sunteți sfătuiți să nu refuzați. Majoritatea activităților vor funcționa în baza inerției și aveți ocazia și energia necesară să vă ocupați printre rânduri și de sarcinile mereu lăsate la urmă.

Ascultați sfaturile partenerului legate de sănătate, căci puteți fi prea prins în dorința de a face și a materializa din idei și responsabilități.

Vi se întorc bani din datorii, dar care trebuie gestionați și cheltuiți pe lucruri pentru a spori starea de bine de acasă sau de la locul unde petreceți cel mai mult împreună cu partenerul. La fel de apreciate de cei dragi sunt investițiile în formă de excursii în aer liber sau în cursuri de specializare pe subiecte comune.

Leu

Urmează o perioadă în care, întâlnirile și comunicarea vor aduce satisfacții morale, deși vor necesita costuri energetice și psihologice mari deoarece se pot repeta erori în anumite relații.

Va trebui să fiți diplomați pentru a putea menține relațiile de afaceri și a vă manifesta autoritatea. Egoismul, dorința de a impresiona, v-ar putea face nepopulari printre prieteni sau rude, iar acestea nu vor ezita să vă critice și să vă atingă în orgoliu. Dacă așa se va întâmpla, o să devină necesar să desfășurați negocieri comerciale cu mare atenție, să nu iscați tensiuni cu persoanele dragi.

Nu este momentul potrivit nici pentru a călători, mai ales în străinătate, deoarece este posibil ca speranțele să nu devină realitate.

După 21 august, se mai calmează energiile și atunci vor apărea situații de succes cu oferte avantajoase.

Fecioara

Nu este chiar cea mai favorabilă perioadă pe care o traversați, deoarece,pentru natura voastră sensibilă și sănătate, energiile accentuate de Mercur retograd nu vor fi confortabile. Cu toate acestea, există influențe bune care ar putea stabiliza starea, ar crește spiritul de luptă, pregătirea pentru acțiune, astfel încât, al doilea decan și al treilea pot avea rezultate satisfăcătoare.

Mulți dintre voi o să fiți nevoiți să vă concentrați pe probleme nerezolvate anterior sau pe probleme importante care să asigure succesul mai târziu și împreună cu cu asta, consolidarea vieții și a pozițiilor profesionale.

Alții, vor fi puși în situația de a-și apăra drepturile, iar pentru asta va trebui să utilizeze toate mijloacele pentru a-și economisi veniturile și a nu rata șansa de a le crește.

Sectorul financiar, nu favorizează schimbul de bani cu prietenii și nici stabilirea de obiective pe termen lung cu aceștia. Tot ce ține de aceste aspecte se vor transforma radical în timp, iar lucrurile nu vor putea fi ținute în frâu nici de ei, nici de voi.

Balanța

Mulți dintre voi pot fi implicați în relații cu oameni care vor avea propriile obiective egoiste și vor folosi talentele și oportunitățile voastre, amăgindu-vă. Dar și voi, la rândul vostru, s-ar putea să nu fiți complet obiectivi în evaluări și să solicitați partenerilor sau aliaților imposibilul.

Vă puteți pierde simțul realității și practicului și de aceea riscați să vă confruntați cu pierderi financiare ori cu pierderea încrederii din partea persoanelor importante. La fel și relațiile afective se pot complica, mai ales că veți înțelege greu sentimentele și dorințele celuilalt.

Prin urmare, este mai bine să amânați rezolvarea problemelor importante, negocierile, semnarea acordurilor până după 22 august încolo, când negocierile pot avea succes.

Retrogradarea planetelor sugerează să vă întoarceți la oamenii cu care ați lucrat pentru a se deschide calea profesiei. Dezvoltarea de noi afaceri cu oameni care nu au istoric cu voi, nu va fi la fel de eficientă și ați pierde timpul insistând într-acolo.

Scorpion

După veți fi depășit cu brio perioada de instabilitate de până acum, veți putea crește veniturile, câștiga puterea spirituală, reconsidera relațiile cu ceilalți. Aveți zile importante pentru întâlniri, călătorii, discuții cu autoritățile, atragerea investițiilor. Pot apărea noi oportunități de dezvoltare în sfera profesională sau publică, vi se poate oferi un nou loc de muncă, o poziție mai înaltă în echipă, un nou proiect în care să vă demonstrați valoarea. Poate doar relațiile parteneriale să suporte ceva tensiuni, mai ales acolo unde cealaltă persoană va fi rezistentă și reticentă la schimbările voastre.

După 18 august încolo, situații neprevăzute vor interfera cu proiectele și planurile voastre, pot apărea erori și probleme care nu au fost luate în considerare înainte, pot veni schimbările politice, economice care nu depind doar de voi, iar astea vor încetini semnificativ activitatea și dinamica dezvoltării profesionale. Grijă deci la încheierea de contracte pe termen lung!

Săgetător

Preocupările pentru afaceri au nevoie de prim-plan pentru a reuși să vă mențineți poziția și stabilitatea în relațiile cu partenerii. Trebuie să vă demonstrați competența, să urmați o politică flexibilă, să nu vă implicați în conflicte, să nu răspundeți criticilor și provocărilor. Acestea sunt condițiile obligatoriu de respectat pentru a putea beneficia de ceea ce se întâmplă și a primi compensații morale și materiale.

Veți avea tendința de a vă implica în activități sociale, în noi planuri, dar care vă vor distrage atenția de la altele. Contactele și întâlnirile vor ajuta să se extindă afacerile, să se depășească granițele profesionale și, în general, să vă diversifice viața.

Potențialul va crește, starea de spirit se va îmbunătăți, veți deveni mai relaxați, întreprinzători, curajoși și fără frică de riscuri. Acestea vă ajută și le puteți folosi ca stimulent în afaceri.

Capricorn

Până pe 18 august, comunicarea va deveni mai productivă, veți mai rezolva din probleme, veți mai atenua din conflicte și veți avea sprijinul prietenilor sau colegilor.

Pe măsură ce ne apopiem de Luna Plină din 19, se tensionează atmosfera, vine stres și oboseală, dar și dorință de schimbare de mediu sau de concentrare asupra principalului obiectiv, fără a vă implica în alte zone. Pot apărea conflicte la locul de muncă sau foștii parteneri vă vor agasa. Nu ar trebui să vă încarcați cu problemele altor persoane și nici să răspundeți la pretenții nefondate! Nu de alta dar, în caz contrar, veți ajunge în situația de a vă neglija planurile voastre.

Așezarea planetelor în grafic aduce lumină în zonele obscure, testând relația. O să decideți dacă doriți să rămâneți și să remediați relația, cu asumarea unui angajament sau din contră, faceți planuri de plecare. Pentru a doua variantă, recomand să gândiți bine și dacă o faceți, măcar puneți la cale o strategie, nu cu acțiune din impuls.

Vărsător

Posibil ca evenimentele pe care le veți traversa să aibă un caracter ciudat, imprevizibil. Nu vă grăbiți și nu vă îndreptați spre nicio situație care vi se pare așa! Dacă aveți răbdare, foarte curând veți înțelege totul. Dorința de a impresiona pe alți oameni vă va spune ce trebuie să faceți pentru a vă afla într-o lumină favorabilă, pentru a vă apăra dacă se ivesc acuzații.

Fără a vă ascunde intențiile reale, veți reuși să faceți pe cineva să își arate sentimentele adevărate. Sunteți înzestrați cu o bună intuiție și simțiți în mod clar unde și când să puteți lovi cu ușurință pentru a vă atinge ținta. Astfel, efortul, negocierea și dezbaterile aprinse vor fi la ordinea zilei pentru voi.

Trecutul și realizările lui, urmele lăsate, vă ajută în anumite situații. Spre exemplu, persoane cărora le-ați ținut odată mâna, le-ați ridicat la un nivel spiritual superior sau la un nou nivel, ocupă acum o poziție mai înaltă în societate. Ele nu v-au uitat și vă vor ajuta la rândul lor.

Grijă la tensiunile cu prietenii sau cu membrii familiei pentru că, încercând să rezolvați, puteți de fapt strica! Asta dacă nu cumva o veți face în mod deliberat, tocmai pentru a pune lucrurile la punct indiferent cum,odată pentru totdeauna.

Pești

Faceţi pauză şi ascultaţi! În prima parte a perioadei trebuie să vă auziţi vocea organismului, să vedeţi nota generală a gândurilor personale, dacă sunt cu tendinţă spre zona negativă sau încărcate de optimism.

Daţi dovadă de nehotărâre pentru că acordaţi celor din jur prea mult credit, întrebaţi prea multă lume ce părere are despre dilemele cu care vă confruntaţi. Ca urmare, aflaţi cam tot atâtea răspunsuri diferite şi uitaţi de ce vreţi şi aveţi nevoie cu adevărat. Similar la toate dilemele de acum, la dorinţele partenerilor de afaceri, e important să vedeţi cam ce resurse aveţi la dispoziţie pentru a face faţă noilor provocări sau proiecte profesionale. Starea emoţională trece prin suişuri şi coborâşuri, trebuie să fiţi cât mai realist în a accepta limitele personale şi a nu vă asuma mai mult decât e cazul.

Dacă porniţi noi direcţii, alegeţi proiecte reduse ca durată! Căutaţi investitori în idei cu marjă de profit ridicată şi cu mai puţin efort din partea voastră. Fiţi îndrăzneţ şi nu vă întindeţi mai mult decât vă permite plapuma.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
calarasi placinta cu dovleac foto bucataras.ro
moon 1859616 1280 jpg
ciorba pasare adobestock jpg
zodii muncitoare jpg
ortodontie adulti 16x9 jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
laura 1536x1052 jpg
1 varza murata la butoi png jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net