Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2022: Săgetătorii fac compromisuri de dragul persoanelor iubite

Horoscopul săptămânal pentru perioada 11 septembrie - 17 septembrie 2022 îți aduce previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 

Săgetătorii fac compromisuri
Săgetătorii fac compromisuri

Horoscopul săptămânal pentru 11 septembrie - 17 septembrie 2022 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punctul de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC: 11 septembrie - 17 septembrie 2022

Subiectul perioadei poate fi legat de sănătate, de frați, de cursuri și seminarii, de publicații ori de legături cu apropiații voștri, nu neapărat rude, ci și vecini sau prieteni vechi. Ați fi tentați să vă îmbunătățiți viața de zi cu zi, jucând tare și asumându-vă riscuri majore. Fals! În ciuda speranțelor voastre, această perioadă nu vă va salva, deci nu veți avea șansa de a câștiga ceva semnificativ.

Aveți grijă de posesiunile voastre, tot ce înseamnă ele,nu neapărat materiale, pentru că dacă cineva trebuie să câștige mult acum, cu siguranță nu veți fi voi aceia. Cât strict despre partea financiară, să fiți extrem de precauți în cheltuielile voastre - orice imprudență ar putea avea consecințe pe termen lung.

Citește și: Horoscop lunar septembrie 2022

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 11 septembrie - 17 septembrie 2022

Încercați să nu fiți prea critici față de acei prieteni care nu v-au îndeplinit așteptările! Realizați faptul că au că propriile lor slăbiciuni care poate i-au împiedicat să facă totul ca la carte. Nu împărtășiți secretele voastre cu oricine. Desigur, trebuie să comunicați cu toată lumea, dar dezvăluirile să le faceți numai acelora cu suflet ales. De asemenea, puteți vedea acum că unele dintre obiectivele și țelurile voastre ating punctul culminant, oferind zilele astea șansa de a culege roadele.

Bucurați-vă de copilul vostru interior și apelați la sprijinul copiilor voștri pentru a vă aduce în acel loc special în care să vă conectați cu mulțumirea. Eliberați-vă de inhibiții și căutați plăcerea pe care ați avut-o odată, în copilărie! Nu renunțați la activitațile culturale și de divertisment cu prietenii, nici la sport, iar dacă aveți talente artistice, acordați-le mai mult timp.

În domeniul profesional, veți fi apreciați pentru ideile originale. Dar va fi necesar să evitați să vindeți pielea ursului înainte. Asta ar însemna să omorâți perspectiva încă din fașă. Mai aveți mult de muncit de la concepție și până la realizarea în practică.

Atenție la marile investiții și, chiar dacă veți avea ceva noroc de câștiguri ușoare, nu mizați mereu doar pe șansa asta! Apelați la ce ați învățat din erorile trecute, căci v-ați mai jucat și altădată cu focul.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI: 11 septembrie - 17 septembrie 2022

Opriți-vă și admirați natura toamna, ocupați-vă să organizați evenimente cu familia sau cu prietenii cu care aveți o relație îndelungată. Ați fost într-o cursă permanentă, alergați de la un obiectiv la altul, iar acum trebuie să vă reîntoarceți la rădăcini, să vă luați pauze mai des, chiar și în deplasări care rămân în continuare numeroase.

Aveți timp să observați un copac sau modul aparte cum sunt îmbrăcați cei pe lângă care treceți. Apelați la aromaterapie pentru a retrăi amintiri care v-au rămas în memorie și fiți prezent.

Starea interioară e posibil să fie una tensionată, să trăiți o contradicție între ce vreți să faceți și ce aveți concret de făcut sau ce puteți înfăptui acum cu mijloacele disponibile. Pot apărea fustrări, se deschid răni mai vechi pe care aveți șansa să le închideți. În principal la locul de muncă, încurajați pe cei din jur chiar și atunci când lucrurile știți că nu sunt ideale.

Vezi și: Trei zodii care suferă enorm din dragoste 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL RAC: 11 septembrie - 17 septembrie 2022

Puterea de materializare e mai ridicată decât vă așteptați. Dacă aveți nevoie de bani,primiți sprijin financiar, dacă doriți sprijin emoțional, vi se dăruiesc cuvinte frumoase. Zidul propriu însă rămâne ridicat și parcă nu vă vine să credeți că vi se oferă așa promisiuni împlinite. Atenție, nici ceilalți nu vor sta cu mâna întinsă sau cu brațele deschise la nesfârșit și e bine să profitați, indiferent de context!

Nu așteptați să fie scena pefectă, cadrul și momentul potrivit, ci doar fiți conștient că lumea se deschide. Dar trebuie să vă deschideți inima și să primiți ajutorul. Direcționați gândurile cu grijă pentru că altfel există riscul și pot apărea procese de autoînvinovățire.

Manifestați recunoștința către prieteni și familie, fiți cu ochii și pe potențialul pe care îl puteți dezvolta acum cu sprijinul lor și urmăriți starea de sănătate care e legată strâns de planul emoțional. Dacă vă păstrați echilibrul între trăiri și corpul fizic, veți face față cu brio consumului energetic zilnic.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU: 11 septembrie - 17 septembrie 2022

Învăţaţi despre propria persoană, vă descoperiţi noi talente dar nu vă este uşor să operaţi cu noile transformări. Veţi accepta că v-aţi schimbat, că aţi trecut la un alt nivel dar mai întâi vă confruntaţi cu anxietate, cu momente de dorinţă de a reveni la zona de confort.

Realizaţi că aţi investit prea mult în educaţie, că pentru a ajunge să exploataţi aceste noi abilităţi aţi sacrificat destule şi că acum trebuie doar să vă liniştiţi şi să găsiţi metoda cea mai profitabilă de a vă pune la treabă experienţa.

Devine prioritar să vă găsiţi asociaţi noi, să vă schimbaţi marketingul personal de aşa manieră încât să faceţi profit în următoarea perioadă. Sunt momente de stabilire a strategiei, de ajustare la noul mod de a face bani şi la noii oameni cu care decideţi acum că puteţi să încheiaţi ulterior colaborări de succes. Mai amânaţi însă până să semnaţi actele finale.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL FECIOARĂ: 11 septembrie - 17 septembrie 2022

Decanul 2 al lunii septembrie este o perioadă de schimbări serioase și în general pozitive în relațiile cu partenerii. Până pe 12, energia și carisma vor fi la maxim, așa că perioada ar trebui folosită pentru întâlniri și călătorii importante.

După data de 13 încolo, relațiile cu ceilalți se vor schimba, ei vor deveni mai exigenți, cu așteptări și pretenții mai mari de la voi. Prin urmare, vi se va cere să aveți relații mai clare și mai formalizate din punct de vedere juridic și va trebui să fiți mai atenți la propunerile venite atât de la superiorii, cât și de la cei dragi. Este necesar să se acorde o atenție sporită cooperării unu la unu, să se stabilească și să se întărească legături vechi și noi.

Zilele pot fi destul de dificile în ceea ce privește relațiile financiare, așa că nu este de dorit să faceți tranzacții, să semnați contracte pentru achiziții majore, investiții, mai ales dacă activează finanțele altora, ale partenerilor în general.

Și medical sunteți vulnerabili la infecții ori răniri. Noroc că ele-s trecătoare!

Ar putea să te intereseze și: Află care sunt zodiile potrivite pentru nativul Fecioară

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BALANȚĂ: 11 septembrie - 17 septembrie 2022

Totul este un pic haotic și nu prea favorabil pentru sănătate și chestii generale de viață. Graba și încrederea de sine excesivă ar putea duce la răniri, accidente și defecțiuni ale echipamentelor tehnice. Trebuie să se controleze și să evite exploziile emoționale, deoarece voi înșivă ați putea provoca pe ceilalți să deschidă conflicte. E suficientă o scânteie, un motiv nesemnificativ pentru a se ajunge la complicații la scară largă.

Unii dintre voi se vor simți rău din cauza lipsei de vitalitate, a imunității slăbite, altora le vor stagna activitățile în afaceri din cauza lipsei de sprijin din partea celorlalți. Prin urmare, progresul va fi posibil doar prin eforturi personale, răbdare și controlul vigilent.

Problemele la locul de muncă din cauza unui program de lucru încărcat, conflictele și greșelile anterioare nu sunt excluse, așa că trebuie să fiți atenți să nu vă asumați riscuri mari, să nu vă supraestimați forța.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SCORPION: 11 septembrie - 17 septembrie 2022

Veți avea suficientă forță pentru a acționa decisiv, dar va exista multă tensiune și haos în afaceri și relații, ceea ce poate anula eforturile multora. Se va cheltui mult timp și energie pentru soluționarea, pregătirea și rezolvarea conflictelor emergente, ceea ce va reduce entuziasmul și dorința de a merge mai departe. Veți reuși să faceți față dacă nu vă dați bătuți.

Prima jumătate a săptămânii favorizează comunicarea promițătoare, oratoria, negocierea cu autoritățile și persoanele competente într-un anumit domeniu, la asta ajutându-vă creativitatea și dezvoltarea talentelor de care dispuneți. Demonstrați-vă cu succes abilitățile organizatorice, faceți față problemelor neașteptate ale gospodăriei și, în ciuda complexității situației, totul o să rezolve într-un mod organizat.

Nici a doua parte a perioadei nu scăpați de provocări, mai ales dacă aveți rate la bancă. Dublarea cheltuielilor cu ele vă stopează implementarea altor obiective.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SĂGETĂTOR: 11 septembrie - 17 septembrie 2022

Vă confruntaţi cu necesitatea de a pune lucrurile în mişcare mai ales pe plan sentimental, al activităţilor cu iz speculativ sau al celor distractive. Căutaţi variante pentru a aduce variaţie în rutina de zi cu zi şi orele de muncă vi se par câteodată interminabile. Asta vă poate face cam reactiv la serviciu faţă de colegi şi o să îi repeziţi în răspunsuri sau sarcini.

Mintea vă funcţionează mai mult pe modulul de interiorizare, vă preocupă interesele personale care să vă aducă satisfacţie şi mulţumire sufletească. Sunteţi detaşat de realitatea obiectivă. Mijlocul perioadei vă aduce cu picioarele pe pământ, dar doar pentru că partenerul vă atrage atenţia că e bine să vă păstraţi obiectivitatea şi realismul.

Trebuie să găsiţi metode de compromis, să vă echilibraţi timpul şi să includeţi în program hobby-urile şi momente de relaxare petrecute împreună cu partenerul. Dispoziţia vă ajută, o să fiţi optimist, jovial şi deschis faţă de sugestiile persoanelor din jur.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL CAPRICORN: 11 septembrie - 17 septembrie 2022

Aveţi parte de agitaţie pe scena familiei dar rămâne important să vă păstraţi ritmul cotidian. Situaţiile de la debutul perioadei îşi găsesc rezolvarea optimă spre sfârşit, dar soluţiile întrezărite vă pot găsi epuizat sau nervos în aşa măsură încât să nu mai găsiţi resurse să vă bucuraţi de modul cum se aşează lucrurile.

Ceilalţi vor găsi calea să se descurce, sprijinul vostru contează mai mult din punct de vedere emoţional, al organizării şi planificării detaliilor, nu vi se cere ajutor material sau solicitarea e într-o măsură nesemnificativă. Trebuie găsit balansul între timpul dedicat rezolvării sarcinilor şi responsabilităţilor şi clipele dedicate relaxării şi amuzamentului.

Faceţi mişcare cât de puţin pentru a vă calma gândurile, a nu vă lăsa cuprins de teamă în faţa unor scenarii create de imaginaţie hiperactivă, nebazată pe fapte reale. Starea de îngrijorare permanentă sau postura de victimă nu vă ajută şi vă treziţi cu probleme ale sistemului digestiv sau erupţii cutanate apărute pe fond de scădere a imunităţii.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL VĂRSĂTOR: 11 septembrie - 17 septembrie 2022  

Veți putea acționa decisiv și cu îndrăzneală, ceea ce vă va ajuta să luptați împotriva răuvoitorilor și să vă apărați interesele. Cu toate acestea, situația va fi instabilă, multe se vor da peste cap, vor fi refăcute și uneori chiar norocul vă va părăsi. Mai presus de toate, va fi foarte greu să mențineți stabilitatea financiară.

Evenimentele neașteptate, defecțiuni din casă, greșeli la locul de muncă vor necesita plăți suplimentare. Pot exista probleme cu autoritățile fiscale sau de reglementare, precum și dificultăți în obținerea drepturilor de moștenire sau de proprietate. Nu este de dorit să semnați documente importante, să introduceți acțiuni judecătoreștiori să faceți reclamații.

Pe măsură ce trec zilele, iritabilitatea din voi sau dinspre alții va crește, la fel și dorința insistentă de a gestiona lucrurile, de a dicta condițiile. Dificultățile pot apărea din cauza inconsecvenței, a lipsei de principii și grabei. Astfel, vă puteți răni, puteți intra în conflicte.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL PEȘTI: 11 septembrie - 17 septembrie  2022

Pentru unii e una dintre cele mai controversate perioade din ultima vreme. O schimbare a câmpurilor energetice, o slăbire a potențialului vital și a apărării organismului poate provoca deteriorarea bunăstării, schimbări de dispoziție și o scădere a interesului pentru activitățile sociale și profesionale.

Va fi greu să puneți în aplicare planuri și chestiuni importante, va fi dificilă comunicarea cu alții, va fi cu probleme drumul de făcut. Obsesia față de propriile probleme și situațiile nerezolvate în relații vă determină o izolare,o perioadă de viața retrasă și monotonă. Trebuie să faceți o pauză. Altfel, activitatea excesivă poate afecta negativ starea psiho-emoțională și perspectivele de creștere.

În plus, rivalii și prietenii falși pot ieși la iveală, iar voi o să vă simțiți înșelați sau dezamăgiți. Poate că ar fi mai bine să vă angajați în activități individuale decât în planuri globale, precum și să vă controlați acțiunile, deoarece va exista tendința de a vă manifesta egoismul.

Sursă foto: Pixabay.com

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net