Horoscop săptămânal 18-24 februarie. Gemenii iau o decizie radicală, iar Scorpionii pleacă într-o aventură

Astrologul Click!, Lorina, ne oferă previziunile complete pentru fiecare zodie în parte, în săptămână 18-24 februarie. Haideți să vedem ce se întâmplă în horoscop!

cub horoscop 3 gif

Berbec

După 18 încolo, veți putea să reluați cu mai mult spor întâlnirile și afacerile importante, căci atunci veți fi mai echilibrați și mai înțelepți. Tensiunea în comunicare va scădea treptat, având șanse să devină constructivă. Hotărârea și curajul pot atrage aprecierea celor din jur și vi se pot restabili din drepturile pierdute anterior, mai ales acasă, în familie.

În exterior, vă crește treptat popularitatea, recunoaștere socială, fiind o bună perioadă de a vă face publicitate.

Aveți dorințe de relaxare sau de a investi în ceva ce vă doreați de mult timp și poate că, gestionând altfel situația, găsiți variante să le împliniți.

Afectiv, Venus în semnul vostru vă poate deschide noi oportunități de a cunoaște pe cineva atrăgător și pe placul vostru, mai ales dacă sunteți în căutare a perechii voastre. De voi va depinde mai târziu dacă transformați această posibilă idilă în parteneriat oficial sau rămâne doar la nivel de distracție și flirt.

Taur

Lucrurile stresante în profesie vă vor apăsa în continuare și în primele zile ale acestei săptămâni, căci ele-s grele, complexe și dificil de gestionat, de găsit metode de rezolvare.

Abia din a doua parte din săptămână vă mai calmați și priviți mai filosofic toate schimbările care au loc în jur. Asta nu înseamnă bine neapărat, căci trebuie să luați în considerare că acțiuni surprinzătoare, invidii, intrigi devin mai active. Posibil chiar să vă treziți un pion în jocurile murdare ale altcuiva sau riscați să deveniți dependent de cineva, lucru care vă revoltă. Căutați să vă apărați de influențele negative din exterior! Mai bine relaxați-vă împreună cu cei dragi și renunțați pentru moment la griji și resentimente!

Deocamdată, Uranus în zodia voastră vă atrage atenția la obiectivele țintite pe termen lung, pentru că s-ar putea să fie mai costisitoare decât ați calculat.

Gemeni

Perioada 17 - 18 e destul de complexă și, paradoxal, într-un domeniu de viață veți crește, în altul ajungeți în cădere liberă. Deci, una caldă, una rece. Este probabil să se facă schimbări la locul de muncă și care pot afecta situația financiară și da peste cap toate planurile. Sau este posibil să apară dușmani, oameni invidioși care vor încerca să vă submineze poziția. În același timp, chiar voi riscați să faceți greșeli din grabă în alegeri. E mare probabilitatea de amăgiri, autoînșelări, situații confuze.

Abia după 19 vine suportul astral. Atunci vă mai stabilizați financiar și vi se recunosc iar meritele profesional. Asta nu doar datorită propriilor eforturi, ci și cu ajutorul partenerilor și al celor care vă iubesc.

Nu evitați noile propuneri, noile proiecte, căci ele pot deschide noi oportunități în 2023! Deocamdată veți fi indeciși pe ce cale să mergeți, ce să lăsați în urmă și ce să începeți, s-ar putea ca simțurile interioare să vă înșele și de aceea nu-i momentul de decizii importante definitive. Vă sfătuiesc ca dacă aveți prieteni de încredere, să le cereți sfatul, căci ei au mai mare deschidere astrală să judece dilema voastră.

Rac

Este o perioadă în care doriți mai multă reflecție, să faceți ordine în ce s-a acumulat și să decideți ce este de păstrat, ce este de ajustat și la ce este de renunțat. Este vorba despre lucruri materiale, finanțe, datorii, unele obiecte adunate prin casă sau pe birou, cât și de unele principii referitoare la sănătatea personală sau la relațiile sociale.

Curățenia trebuie privită în acest spectru larg, aveți ocazia de a face loc pentru oameni mai potriviți, de a vă elibera de ce nu vă mai servește și de a vă ocupa de organismul vostru într-un mod mai adecvat momentului prezent.

Alegeți să faceți conștient schimbări, să vă reorganizați rutina zilnică, biroul și vă veți simți mult mai ușurat de anumite sarcini sau persoane care deveniseră poveri, poate chiar fără să vă fi dat seama. Petreceți timp în exterior, în mediul deschis de la muncă și, în general, cu oamenii cu care aveți de rezolvat acest tip de clarificare.

Leu

Nu este nevoie să mai puneți presiune să rezolvați singur toate sarcinileîntrucât acum vă bazați pe cei din jur. De mare ajutor se dovedesc a fi persoanele pe care le-ați investit cu autoritate de mentori, la care apelați pentru sfaturi când vă confruntați cu situații dificile. Acceptați ajutor, spuneți unde e nevoie să vi se întindă mâna, indiferent că vorbiți cu colegi, prieteni sau familie. Organizați adunări în care fiecare din cei prezenți să aibă ocazia de a-și spune păsul și inclusiv să arate unde consideră că poate fi de ajutor pentru ceilalți. Stabiliți drept regulă de bază ca orice critică să fie însoțită și de o soluție constructivă și să fie exprimată decent.

Sănătatea nu vă ridică probleme dacă profitați de deschiderea celor dragi de a vă ajuta și vorbiți deschis despre semnele de întrebare. Aveți autoritate emoțională asupra celor din jur, vă faceți ascultat și reușiți cu ușurință să rezolvați anumite diferende din trecut.

Profesional, perioada vă este benefică din aceleași motive și anume că aveți parte de persoane cu influență care vă sprijină.

Fecioara

Proiectele la care ați lucrat în fundal sau la depărtare de ochii lumii cer acum rezultate care să fie dezvăluite. Vă confruntați cu atitudinea superiorilor care dau de înțeles că au apărut modificări în condițiile stabilite inițial.

E posibil să vă confruntați cu o reducere a bugetului pentru unele sarcini, iar voi să nu fi fost anunțat la timp. Vă folosiți la maxim capacitățile de negociere, dar paradoxal, nu e momentul să luați deciziile finale acum, ci doar să stabiliți parametrii noi în care să continuați activitatea.

Beneficiile nu apar imediat, aveți răbdare și explicați și celor de acasă că sunteți mai stresat. Nu sunteți nevoit să treceți singur prin toate fazele de negocieri și e chiar util să cereți să fie prezenți și alți colegi implicați. Socializarea acum va fi una selectivă, alegeți strategic oamenii cu care să vă petreceți timpul disponibil atât de limitat. Aflați cine vă sunt aliații.

Balanța

Deschiderea și prietenia în atitudine vor atrage noi cunoscuți care pot deveni importanți în viața voastră. De aceea nu ar trebui să stați izolați, ci să participați activ la viața societății, să nu vă temeți să demonstrați talentele și să expuneți opiniile.

Succesul nu va veni ușor, veți avea nevoie de muncă grea, dar și de capacitatea de a vedea situațiile din unghiuri diferite.

După 18 veți simți creștere a energiei și veți reînnoi tendințele. Atunci va fi o perioadă pozitivă pentru proiecte colective, pentru întâlniri și negocieri. Buni mentori și clienți pot oferi asistență în timp util în afaceri, pot crea condiții pentru punerea în aplicare a ideilor voastre, vă pot sprijini în momente dificile. Sunt posibile câteva probleme profesionale, iar ele se pot amplifica datorită unei poziții excesiv de dure și ireconciliabile, putând duce la amăgiri cu situații instabile.

Scorpion

Atenție eventual la perioada 17-18,când unii dintre parteneri nu vă vor accepta opiniile,și nici dezvoltările colective nu vor da roade. Greșeli din trecut pot avea acum rezultate negative și va trebui să luați măsuri cu ele. În plus, trebuie să fiți mai atenți atunci când călătoriți ori să monitorizați cheltuielile.

A doua parte a săptămânii devine o perioadă foarte interesantă. Crește numărul de contacte de afaceri, creativitatea, traversați o creștere profesională care poate fi începutul unei noi cariere, faceți investiții promițătoare sau inițiați proiecte financiare. Intuiția puternică va oferi suport la luarea de poziții corecte, la alegerea de parteneri potriviți, la rezolvarea cu succes a disputelor financiare sau de proprietate din trecut, precum și puteți să creați fundament solid pentru viitoarele proiecte de afaceri.

Săgetător

Viața va fi stabilizată, plină de semnificații noi. Vă veți adapta mai ușor la condițiile externe și veți avea putere de rezolvare a problemelor, cu condiția să vă reîncărcați bateriile în familie, acasă. Veți fi interesați de părerea altcuiva și de a face o impresie bună, prin urmare, relațiile cu colegii și prietenii pot fi armonizate. Veți deveni mai activi și adaptabili social, astfel încât succesul în carieră va fi real.

Totuși, va exista nervozitate în comunicare, lipsă de înțelegere reciprocă și probleme în timpul unei călătorii. Este posibil ca unele calcule și planuri să nu se împlinească, așa că va trebui să faceți ajustări și să atenuați probleme cu alte persoane.

Potențialul intelectual va crește treptat și va fi mai ușor să înțelegeți motivele greșelilor lor, după care, să luați măsuri eficiente pentru a le corecta.

Capricorn

Este un moment bun să vă reinventaţi, să vă faceţi schimbări atât interioare cât şi exterioare, fie că vorbim de o nouă coafură sau de o nouă atitudine în faţa unor comportamente ale celor din familie şi din anturajul apropiat - fraţi, vecini.

Dacă vă străduiţi să vă prezentaţi în cea mai bună lumină celor din jur, vă veţi simţi mai confortabil şi mai încrezător. Primii care se vor confrunta cu noua persoană vor fi cei din familie, partenerul şi e bine să rămâneţi pe baricade, să nu vă lăsaţi impresionat de mici invidii sau critici subtile, ci doar să luaţi act de părerea fiecăruia şi să mergeţi mai departe.

E important modul cum comunicaţi cu ceilalţi, să reuşiţi să găsiţi un echilibru între nevoia de a vă ocupa de propriul corp şi echilibru şi nevoia celorlalţi de a păstra lucrurile în stabilitate şi de a nu le rupe brusc ritmul şi obişnuinţele lor. Nivelul de energie este mai ridicat şi asta vă ajută întrucât spre mijlocul perioadei veţi avea de făcut numeroase deplasări pentru a vă ocupa de transformările iniţiate. Fiţi deschis la oameni noi dar nu vă aventuraţi să încheiaţi noi parteneriate.

Vărsător

Vă împrospătați perspectiva asupra a ceea ce este cu adevărat important. Realizați că sistemul de valori vi s-a modificat atunci când lucrurile care păreau esențiale anterior acum vi se par doar fleacuri sau cu valoare mult diminuată. Vă puteți planifica excursii scurte alături de familie, profita de ofertele agențiilor de turism. Se va dovedi o experiență benefică, care va întări legătura dintre voi și cei care aleg să vă însoțească

Simțiți nevoia de deschidere socială, dacă nu faceți conștient pași către ceilalți veți constata că sunteți abordat de către persoane noi, din diferite medii culturale. Puteți întâlni străini care să vă ceară îndrumări, să fiți pus în situații de a colabora profesional cu cineva din străinătate sau din regiuni mai îndepărtate. Important este să acceptați, să renunțați la timiditate și să nu bateți în retragere nici în fața unor asocieri profesionale.

Pești

Vă faceți planuri de a menține pasiunea în relații. Arta seducției vă interesează și vă menține atenția îndreptată către proceduri de înfrumusețare, către ce ați putea face pentru a vă îmbunătăți aspectul fizic. Nu pare să vă intereseze foarte mult costul dar nici nu sunteți ușor de păcălit.

Baza materială va fi cât de cât stabilă. Totuși, nu este momentul până pe 20 să pariați pe acțiuni de construire a capitalului și nici să investiți. Mai bine să vă concentrați asupra economisirii banilor și gestionării lor mai cu simț de răspundere. Nu vă implicați în aventuri dacă nu doriți să pierdeți.

Abia după 21 vine calmul energetic și pot apărea perspective bune în domeniul câștigurilor. Succesul va fi posibil datorită dezvoltării voastre armonioase, a ideilor, a creativității și muncii. Veți deveni mai puternici din punct de vedere moral și spiritual, veți avea chiar talentul de a da sfaturi și ajutor altora.

Sfera emoțională se activează, veți deveni mai deschiși și mai prietenoși, iar relațiile cu cei dragi vor deveni mai profunde și mai puternice, motiv perfect de mulțumire sufletească. Puteți călători, vă puteți căsători sau vă puteți gândi la mici modificărila casă.

Medical, nu vă ignorați sănătatea. Aveți grijă de voi, de cei dragi și chiar de animalele de companie. Acestea din urmă au nevoie de atenție.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
ciorbă de pui jpeg
Horoscop FOTO Shutterstock (3) jpg
horoscop shutterstock 440905510 jpg
Dexcar3 jpg
image png
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net