Horoscop săptămânal 9-15 iunie. Patru zodii își schimbă destinul, iar un nativ renunță la o persoană apropiată

Horoscop săptămânal 9-15 iunie 2023! Vara aduce schimbări importante pentru mai multe zodii. Unii dintre nativi trebuie să fie atenți în perioada următoare. Hai să vedem ce ne rezervă astrele pentru următoarele 7 zile. 

Horoscop Colaj Pixabay jpg

Berbec

Odată cu venirea celui de-al doilea decan de lună, conducerea și oamenii influenți se vor baza pe creativitatea și calitățile voastre de afaceri, astfel încât vi se pot oferi noi locuri de muncă mai interesante și bine plătite. Abia acum veți putea să luați decizii responsabile, să dictați condițiile. Activitățile vor aduce venituri bune, așa că va exista posibilitatea de a îmbunătăți semnificativ condițiile de viață, de a face reparații și probabil, de a cumpăra proprietăți imobiliare.

Relațiile romantice vor deveni mai emoționante, pasionate, vor putea aduce varietate astfel încât perioada promite să nu fie deloc plictisitoare.

Trebuie atenție în afacerile financiare cu partenerii, să nu investiți în proiecte dubioase, să nu cedați convingerilor altor persoane.

Taur

Alții pot profita de credulitatea voastră excesivă sau puteți face promisiuni pripite pe care le regretați ulterior. Cunoașteți-vă limitele și nu preluați sarcini peste puterea voastră de a vă achita de ele!

Perioada va fi poate mai favorabilă pentru antreprenori, deoarece aceștia nu depind de starea de spirit a șefului și de o serie de alte condiții care pot împovără angajații.

În sectorul financiar, nu trebuie așteptate schimbări pozitive. În problemele legate de bani, e nevoie să vă străduiți mai mult pentru o oarecare stabilitate, pe care oricum Venus din Leu pentru voi nu o poate garanta. Pregătiți-vă chiar pentru o scădere a salariilor, pentru pierderea accesului la surse suplimentare de venit sau o mărire a cheltuielilor! Deocamdată, treceți la modul economic, nu vă grăbiți să schimbați locul de muncă sau să vă deschideți propria afacere.

Gemeni

Dinamismul va crește și, odată cu acesta, presiunea și credința în capacitățile și dreptatea voastră. Prin urmare, poate avea loc o transformare în relațiile cu partenerii, cu colegii și cu superiorii. Mai multe energii pozitive vă vor ajuta să evaluați corect o situație, să luați decizii constructive, să găsiți o cale fie și ocolitoare, pentru a nu rata șansele. Altfel, mulți veți avea probabil probleme neașteptate cauzate de unele greșeli în afaceri sau de o poziție ireconciliabila.

Spre finalul perioadei, zilele se vor dovedi mai dinamice, veți recupera energia vitală, lucru care vă va ajuta să descurcați anumite probleme.

În ceea ce privește domeniul profesional, abilitățile de comunicare vor juca un rol important. Veți deveni mai relaxați, curioși, deschiși la comunicarea cu o mare varietate de oameni. Veți avea mult deci contact cu ceilalți.

Rac

Continuă o perioadă complexă și pentru voi, deoarece simțiți că mult din ce dețineți în interior și exterior este uzat. Se pare că problemele din trecut, afacerile de atunci, vă țin acum pe loc sau chiar vă trag în jos. Cu toate astea, aveți deschidere să faceți planuri pentru viitorul, fie personal, fie de afaceri și chiar se întrevăd câteva perspective. Vor veni idei mari și propuneri importante care, deși nu vă satisfac necesitățile financiare, dacă le veți accepta, nu veți regreta. Dacă le refuzați, veți bâjbâi în continuare în căutarea muncii și veți pierde mai mult timp și energie din vanitate în loc să culegeți fructele.

Un rol interesant în viața interioară poate fi jucat de spiritualitate, credință sau de o societate secretă, respectarea ritualurilor va deveni importantă pentru voi. Privitor la percepția realității, veți fi destul de conservatori și orice perspectivă care nu se conformează opiniilor și atitudinilor voastre va fi privită cu neîncredere. Un punct de vedere stabil va contribui la încrederea în sinele vostru.

Leu

Vă bucurați de o perioadă bună, cu multă comunicare, magnetism care vă ajută să câștigați de partea voastră oameni cu putere sau de la care aveți multe de învățat. Atrageți admiratori, vă construiți o imagine frumoasă în societate și chiar puteți discuta și iniția primii pași pentru un proiect de suflet mai vechi. Socializarea vă ocupă destul timp, maniera de comunicare trebuie supravegheată permanent, mai ales spre mijlocul perioadei când sunteți mai obosit, mai apatic și poate nu manifestați același entuziasm față de toate persoanele cu care interacționați. Cereți părerea anturajului, notați sugestii primite acum întrucât îi prindeți pe ceilalți în pase bune și își deschid majoritatea dintre ei tolba cu sfaturi și păreri.

Relaționarea cu familia vă cauzează stare de presiune, poate vă simțiți limitat în ambițiile la care începeți acum să aspirați și aveți tendința să fiți mai repeziți sau să abordați principiul mai lasă-mă să te las cu rudele. Faceți mici schimbări, e în regulă să sacrificați din niște ore petrecute cu familia!

Fecioara

Aveți parte de evenimente intense, sunteți căutați și apreciați ca prezență și stare de spirit de mai multe persoane, primiți invitații. Încercați să vă planificați timpul de așa manieră încât să mulțumiți pe toată lumea și să nu vă dați peste cap productivitatea sau concentrarea de la locul de muncă. Sunteți cu gândul mai mult la relaxare, vă intrați mai greu în ritmul cerut de șefi. Însă nu prea aveți liber arbitru și trebuie să vă conformați.

În partea de mijloc a perioadei vă puneți pe treabă și recuperați prin randament și eficacitate. Apar unele vești nu foarte încurajatoare din direcția banilor. Evitați să puneți căruța înaintea boilor și să începeți să vă imaginați scenarii sau să vă îngrijorați că va fi nevoie de finanțe, de sprijin sau că vă lipsește timpul,alte resurse. Dați telefoane, comunicați clar și abia după ce aveți toate informațiile

alcătuiți un plan de bătaie. În paralel, fiți vigilent la starea fizică, e nevoie să nu săriți peste mese și odihnă!

Balanța

Vă concentrați energia pe tot ce ține de dezvoltare, căutați să vă extindeți orizonturile, vă interesați de călătorii spre destinații îndepărtate și simultan doriți să investiți timp și energie în cămin. De fapt lucrurile pot fi interconectate datorită unor obligații de familie care acum se pot majora și după o perioadă să apară la suprafață o nevoie de a evada puțin din mediul acesta. Sunt momente în care jonglați cu sprijinul pe care e necesar să îl oferiți și cu propria nevoie de independență și de intimitate. Puteți stabili noi reguli cu familia dar e nevoie de diplomație pentru a înțelege limitele noi. Luați în calcul și bugetul care acum va fi nevoie să treacă prin restructurări, o parte din îngrjirile celorlalți trebuind să le suportați din propriul buzunar. Sunteți nevoit să reduceți o parte din cheltuieli, să reconsiderați unele planuri de reparații sau investiții pentru propria redecorare a căminului.

Scorpion

Trăiți cu impresia că sunteți sub lupă, sunteți sceptic față de oportunitățile care vi se ivesc acum întrucât vi se propun asocieri cu persoane care au viziune diferită. Situațiile din trecut revin și, fără a avea legătură concretă cu prezentul, vă influențează psihicul și starea emoțională. Vă amintiți de trădări sau pierderi, nu prea mai aveți încredere să vă puneți la bătaie inima, mai ales banii. Comunicarea devine incisivă, rațiunea și pragmatismul vă devin o a doua piele și puteți cădea în extrema autocontrolului. Astfel, o să încercați să controlați orice emoție sau gând amabil și o să vă concentrați pe cifre, pe profit, pe ce aveți de adus ca resurse și pe ce vă iese în final. Tensiunea este retrăită mai mult interior iar spre finalul perioadei se va acumula destul stres încât să înțelegeți că poate e mai ușor să

renunțați la frici bazate pe trecut și să schimbați complet unele principii din sistemul personal de valori.

Săgetător

Familia este cea care vă vine în sprijin și vă pune la dispoziție sfaturi concrete legate de gestionarea activităților cotidiene. E posibil să percepeți inițial toată implicarea ca pe o intruziune, să vă plângeți discret la prieteni, dar e indicat să plecați măcar o ureche la ce vi se transmite. Încercați să faceți mici schimbări din cele sugerate, poate chiar ieșiți la cumpărături cu cineva din familie. Așa,vi se oferă mici împrumuturi bănești sau propuneri de a câștiga bani în plus din asociere cu anumite persoane din apropiere. E important să nu refuzați ori să refuzați într-o manieră elegantă și motivată. Nu sunt foarte indicate jocurile de noroc și speculațiile de altă natură întrucât nu aveți destul curaj sau motivație să vă păstrați liniștit în fața jocului de pocker până la sfârșitul jocului iar tensiunea își va spune cuvântul. Urmăriți dezvoltarea evenimentelor la locul de muncă și evitați panica.

Capricorn

Luați măsuri pentru colectarea de informații, consultanță, analiză aprofundată și calcularea riscurilor viitoare. Este mai bine să amânați întâlnirile cu ultimatumuri și deciziile finale până la sfârșitul lunii. Abia atunci veți fi gata să acționați ca lider suficient de eficient pentru a găsi noi domenii de activitate sau oferte de locuri de muncă profitabile. Abia atunci veți avea ocazia de a crea relații de afaceri sigure și stabile, de a consolida autoritatea și poziția în carieră.

În ultima zi a perioadei, viața personală se va dezvolta activ, veți fi sub influența unor noi sentimente și impresii, așa că veți vedea multe în lumina curcubeului. Nu vă așteptați însă ca toți să vă aprobe, căci se vor ivi și intrigi, discuții, bârfe pe la spate.

Veți fi extrem de activi în viața personală. O cunoștință trecătoare se poate transforma cu ușurință într-o relație puternică și formală. Din păcate, personalitatea voastră volatilă poate împiedica relațiile intime. Sentimentele ar trebui să fie sincere, să aveți încredere în partener mult mai mult. Emoțiile ar trebui să fie controlate, sentimentele să fie destinate celor aleși,iar gândurile să fie pictate în culori.

Vărsător

Ideile și propunerile pot avea continuitate.Ce mi se pare important, e conținutul karmic al perioadei, căci se pare că e momentul de a avea întâlniri cu oameni care să vă ajute să vă achitați datoriile trecute, atât materiale cât și morale.

Plecarea lui Pluto din semnul vostru, să spun că garantează o vitalitate bună și capacitate de acțiune. Jupiter în Taur pentru voi ocupă sectorul introspectiv și al familiei, trezind la viață punerea în practică a unui ideal acolo! Nu vă agățați de trecut, trageți concluziile corespunzătoare și mergeți mai departe în mod original! Mai mult, pe plan intern sunteți gata pregătiți pentru schimbări mari.

Financiar, e o perioadă în care se pot face investiții. Se pot contracta împrumuturi, se pot achita restanțe, se pot porni acțiuni de partaj sau moștenire.

La finalul perioadei n-ar strica ceva atenție la eventualele conflicte cu legea, veți fi predispuși la auto-înșelăciune, iluzii, dar în același timp, veți fi mai puțin protejați de influențe din exterior.

Sunt posibile noi etape ale relației de dragoste, care se vor baza în același timp pe senzualitate și principii morale. Romanul vostru poate deveni profund și de neuitat, dar nu vă pierdeți mințile! Această conexiune vă va deschide perspective interesante, atât în sfera personală, cât și în cea profesională.

Pești

Perioada se cam învârte în jurul familiei, al copiilor sau persoanelor aflate la început de drum în viață. Tema de discuții trebuie să fie despre cum ar trebui abordate anumite probleme din cercul familial. Timpul liber și distracția sunt arvunite de drumurile scurte sau de întâlniri cu membrii familiei, de mers la cumpărături pentru cele necesare pentru alții. Aveți energie destulă, sunteți în putere și în stare să motivați pe cei din jur, știți cum să mediați stările tensionate dintre ceilalți și să interveniți la momentul oportun cu soluția sau cuvintele salvatoare. Faceți numeroase drumuri pentru organizare, pentru a vă ocupa de rezolvarea unor sarcini asumate mai mult sau mai puțin voluntar și e bine să nu vă lăsați pradă după 12 încolo tendinței de a acuza partenerul că el e responsabil pentru acest surplus de muncă sau că faceți aceste sacrificii pentru el. Îndepliniți-vă treaba, nu vă gândiți la cât cheltuiți pentru alții!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
horoscop webp
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net