Horoscop zilnic 6 iulie: Nativii din taur nu au nici un fel de economii


    Horoscop zilnic 6 iulie: Taurii nu au economiiFoto: Click!
Horoscop zilnic 6 iulie: Taurii nu au economiiFoto: Click!

Horoscop zilnic 6 iulie, realizat de astrologul Click!, Tina Rizea. Revin în actualitate problemele în cuplurile Berbecilor sau Balanţelor (la prima vedere se pare că singura rezolvare este separarea). Decizii şi reacţii eronate la nivel de „comandă”.

Horoscop zilnic 6 iulie: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire. Aspectele sunt mai periculoase pentru familişti, care uită că au nişte obligaţii „contractuale”.Sănătate. E posibil ca nativele să sufere şi din pricina unor tulburări de natură ginecologică.Bani. Aţi ajuns să nu mai aveţi niciun fel de economii, iar ca să vă plătiţi facturile trebuie să apelaţi la toate rudele.

Horoscop zilnic 6 iulie: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire. Atât celibatarii, cât şi familiştii sunt la fel de dezamăgiţi de relaţiile lor sentimentale actuale.Sănătate. Suferiţi din cauza reacţiilor „suplimentare” provocate de medicamentele administrate.Bani. Cheltuiţi tot ceea ce câştigaţi, fără a vă gândi că vă avântaţi iar în investiţii incontrolabile.

Horoscop zilnic 6 iulie: Gemeni (21.05 - 21.06)

  • Iubire. Se pare că pasiunea s-a stins şi că relaţia amoroasă intră pe un alt făgaş.
  • Sănătate. Doar cei trecuţi de 50 de ani ar putea suferi unele probleme de sănătate, unele legate de vârstă (ca atare trebuie să acordaţi multă atenţie păstrării trupului dv. în formă).
  • Bani. Eforturi continue pentru a vă consolida cariera profesională.

Horoscop zilnic 6 iulie: Rac (22.06 - 22.07)

Iubire. Declaraţiile dv. sunt prea dure şi rupeţi relaţii sentimentale importante. Experimente sexuale periculoase.Sănătate. Excesele pe care le faceţi datorită lăcomiei sunt penalizate şi de o sensibilizare a aparatului digestiv.Bani. Deveniţi mai sărac, din cauza unei mari investiţii, care acum se va dovedi nefolositoare.

Horoscop zilnic 6 iulie: Leu (23.07 - 22.08)

Iubire. Senzualitatea se va afla la cote maxime, veţi fierbe de pasiune, dar partenerul nu va fi impresionat de această dată.Sănătate. Este posibilă o şubrezire a sistemului osos prin tot felul de boli.Bani. Banii parcă fug de dv., dar aveţi idei economice, care sunteţi sigur că vă vor ajuta să vă redresaţi rapid financiar.

Horoscop zilnic 6 iulie: Fecioară (23.08 - 22.09)

Iubire. Atrageţi privirile celor din anturaj. Se fac declaraţii frumoase, romantice şi sentimentale.Sănătate. Poate apărea un pericol hepatic minor, care riscă să ajungă la complicaţii.Bani. Prietenii vă ocolesc toţi, sunteţi dezamăgit şi doriţi să va răzbunaţi şi din punct de vedere financiar.

Horoscop zilnic 6 iulie: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire. Aparent mai ponderat, aveţi totuşi o zi şi o noapte de vis, iubire, pasiune şi extaz.Sănătate. Stres insuportabil şi o stare de instabilitate periculoasă din pricina rudelor prin alianţă.Bani. Ştiţi să exploataţi toate şansele financiare, dar cheltuiţi mult pentru nevoile dv. de moment.

Horoscop zilnic 6 iulie: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire. Radiaţi un fel de magnetism sexual agresiv, vă simţiţi bine şi puneţi în practică cele mai subtile tehnici erotice.Sănătate. Nu este exclus ca la un anumit moment dat să aveţi reacţii inexplicabile.Bani. Va creşte nivelul de câştiguri cât de cât mulţumitor, iar toţi cei care lucrează pentru străini ori peste hotare vor obţine foarte mulţi bani.

Horoscop zilnic 6 iulie: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire. Imaginaţia erotică rămâne la fel de bogată şi de periculoasă! Partener fără fantezie erotică şi fără apetit.Sănătate. Seniorii zodiei se simt cam însinguraţi şi părăsiţi (manifestări ale unei depresii sau anxietăţi mai vechi).Bani. Faceţi greşeala să vă bazaţi prea mult pe banii partenerului de cuplu. „Balanţă” financiară  foarte bizară.

Horoscop zilnic 6 iulie: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire. Mai pragmatici decât până acum, doriţi un partener de cuplu serios şi stabil, dar şi foarte senzual.Sănătate. Sensibilitatea emoţională şi chiar artistică vă caracterizează din plin, însă presupun şi probleme psihice.Bani. Nu găsiţi motivele unei promovări, deoarece pentru moment modestia şi lipsa de autoapreciere vă caracterizează. Noi câştiguri de top!

Horoscop zilnic 6 iulie: Vărsător (21.01 - 19.02)

Iubire. Vă simţiţi părăsiţi şi incapabili de a mai susţine „spectacolele” erotice de până acum.Sănătate. Vă este interzis consumul excesiv de alcool! Şi fumatul se află pe lista neagră.Bani. Lăsaţi loc unor discuţii financiare stresante. Munciţi mult, dar banii vin greu ori cu ţârâita.

Horoscop zilnic 6 iulie: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire. Senzualitatea dv. este maximă, exprimată prin cochetărie, flirt şi… infidelitate.Sănătate. Din punct de vedere psihic sunteţi adesea în pericol, deoarece nu cunoaşteţi bariere în exprimare.Bani. Vă puteţi redresa financiar, mai ales că banii vin mult mai uşor, din ocupaţii care vă fac o deosebită plăcere.

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
caine jpg
cub andi moisescu png
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
Imagine WhatsApp 2023 02 01 la 14 39 01 jpg
image
image
image
image
image
image
121 JPG
Capture JPG
16x9   aledaida jpg
kaufland jpg
retete jpg
cadou jpg