HOROSCOPUL lunii APRILIE 2016! Află ce-ți rezervă astrele!

21 martie 2016
image
Nativii Gemeni vor pune accentul în această lună pe carieră.www.clickpentrufemei.ro

Pentru unii nativi, luna aprilie se anunță una plină de surprize, în timp ce pentru ceilalți, astrele nu anunță mari schimbări, nici în plan personal, nici profesional.

Berbec

După 14 aprilie, va trebuie să jonglezi între serviciu și familie până vei găsi un echilibru. Tot în a doua parte a lunii, va trebui să-ți stabilești obiectivele în viață și să-ți urmezi inima. La muncă este posibil să te confrunți cu ceva probleme, pe care vei reuși într-un final să le rezolvi. Pe plan personal, dacă ești singur, ai toate șansele să întâlnești persoana potrivită pentru tine, iar dacă ești deja implicat într-o relație, este posibil ca familia voastră se se mărească.

Taur

Predicțiile pentru nativii Taur sunt încurajatoare pentru luna aprilie. Treburile casnice îți vor lua mai mult timp decât ai estimat, dar, cu ajutorul celor din jur, vei reuși să le duci la îndeplinire. În prima jumătate a lunii aprilie, vei face progrese la serviciu, situație care-ți va aduce și mai mulți bani în cont. Cei implicați într-o relație vor trebui să ia o decizie legată de viitorul lor, în timp ce persoanele singure sunt în căutarea sufletului-pereche.

Descoperă pe clickpentrufemei.ro ce ți-au pregătit astrele în luna APRILIE.

survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
zona de confort jpg
image png
woman 591576 1920 jpg
sare cartofi prajiti jpeg
yoga 2176668 1280 jpg
retete cartofi png