Horoscopul Marilor Iubiri (20 octombrie - 20 noiembrie)

Până-n data de 11 noiembrie, va fi o perioadă dificilă pentru debuturi, pentru călătorii şi mai ales pentru finalizarea unor contracte foarte importante.

Totodată, nici comunicarea cu persoanele în care ne punem toată încrederea nu va fi la cota performanţelor, aşa cum ne-am obişnuit. De aceea, în aceste zile este mai bine să reflectăm la experienţele noastre din trecut care s-au finalizat cu succes şi să nu ne grăbim să demarăm noi proiecte şi nici să ne grăbim să revigorăm relaţiile cu persoane de decizie.

Este bine să renunţăm la parteneriatele cu persoane pe care nu le-am întâlnit de multă vreme; între timp, aceşti partizani ai acţiunilor directe, rapide şi-au schimbat viziunea privind relaţiile cu prietenii şi rudele.

Întâlnirile cu partenerii actuali din zodia Scorpionului pot fi urmate de discuţii pro şi contra la capitolul Decizii pe termen lung. În acest interval, interesul pentru profesie şi pentru promovare este la ordinea zilei.

Eclipsa de Soare din 3 noiembrie în Scorpion va avea influenţe neplăcute pe plan social, când se intensifică acţiunile negative-violenţe , furturi şi alte fapte reprobabile. Şi în viaţa cuplurilor, astrologii recomandă prudenţă în privinţa deciziilor fortuite, care trebuie ţinute sub control. Atunci şi în viaţa de familie este bine să amânăm călătoriile şi negocierile importante.

În timpul eclipsei, doar magicienii profesionişti vor fi "inspiraţi" în proiectele lor. În prima parte a intervalului, Venus stimulează preocuparea pentru viaţa spirituală alături de partenerul vostru de viaţă. Pe parcursul lunii, se vor bucura de succes studiile în domeniul medicinii, biologiei şi chimiei.

Din 5 noiembrie, Venus trece în Capricorn; de aceea astrul iubirii ne îndeamnă să aspirăm la o dragoste romantică, la fidelitate şi la încredere în iubirea noastră. Tot la capitolul dragoste, Venus ne susţine în acţiunile noastre pentru ca nimic să nu fie la voia întâmplării, chiar dacă vom fi mai pretenţioşi cu partenerul nostru de viaţă.

Dar atunci când Venus îşi uneşte forţele cu Pluto ( 10-20 noiembrie), există tendinţa să exagerăm şi să îngrădim prea mult libertatea persoanei iubite. Marte în zodia Fecioarei va fi alături de nativii harnici şi metodici, ajutându-i să finalizele proiectele practice. . Berbecul (21 martie - 20 aprilie)

Vreţi o viaţă armonioasă?

Iată un interval în care vă faceţi foarte multe planuri, cât într-un an! Configuraţia astrală vă ajută să concretizaţi unele proiecte, dar vă impune şi unele restricţii. Orice reuşită depinde de armonia din căminul vostru şi de şansele financiare din prima parte a lunii noiembrie. Deşi sunteţi în contratimp cu unii parteneri de afaceri şi cu rudele, vă duceţi la îndeplinire obiectivele majore cu ajutorul partenerului de viaţă, care va fi a doua voastră umbră. Tot acum, primiţi veşti bune legate de viitorul relaţiei voastre şi, pentru mulţi dintre voi, pregătirile de nuntă intră în linie dreaptă.

Sunt multe moduri prin care să spuneţi :"Te iubesc!"

Suntei norocoşi! Între 13-22 noiembrie reuşiţi să scăpaţi de multe blocaje financiare şi emoţionale. Fiţi generoşi cu persoana iubită! Oferindu-i un cadou, oricât de modest, chiar şi un compliment când are o idee deosebită sau o reuşită, îi stimulaţi încrederea în dragostea voastră. Fiecare gest tandru este o declaraţie discretă de dragoste. Dacă frământările din trecutul relaţiei voastre vor rămâne de domeniul trecutului veţi avea numai de câştigat. Ziua în care v-aţi cunoscut trebuie sărbătorită, în fiecare lună. Şi această iniţiativă este un mod de a spune un tandru :"Te iubesc!" celui mai drag om din viaţa voastră.

Faceţi cuceriri

Pentru toţi Berbecii începe o perioadă generoasă în viaţa relaţională: noi cunoştinţe, logodne, căsătorii. Mai ales în intervalul 3-10 noiembrie, trebuie să vă asumaţi noi responsabilităţi, iar în iureşul obligaţiilor pe care le împliniţi, mulţi dintre voi aţi putea să întâlniţi sufletul- pereche. Realizările pe plan profesional vă revigorează şi vă determină să descoperiţi cine vă trimite mesaje anonime şi cu cine să vă asociaţi în afaceri legale, cu mari şanse de câştig. Prima parte a intervalului generează optimism şi generozitate faţă de rudele viitorului partener de viaţă.

Aveţi noroc pe plan financiar ?

Veţi fi foarte fermi în privinţa finalizării proiectelor prioritare. Totodată, acum când hărnicia merge la braţ cu eficienţa, perspectivele financiare nu bat pasul pe loc. Reţineţi că în pe-rioada 29 octombrie- 12 noiembrie, în carieră vi se recunosc meritele şi urmează o promovare sau o felicitate pentru modul în care finalzaţi o sarcină de onoare. Şi în acest interval, chestiunile financiare presante vă mobilizează zile în şir, fie că trebuie să returnaţi anumite sume de bani, fie că trebuie să recuperaţi bani, să plătiţi taxe şi impozite sau să împliniţi unele obligaţii morale.

Menajaţi-vă forţele

La capitolul sănătate, se conturează multe semne de întrebare: oboseala îşi spune cuvântul şi imunitatea voastră scade în mod îngrijorător. Problemele cardiovasculare şi respiratorii ar putea să vă trimită la medic, chiar dacă nu veţi fi prea docili în această privinţă. Totul se poate termina cu bine, dacă luaţi măsuri pentru a ţine departe de voi răcelile şi dacă urmaţi o terapie pentru creşterea imunităţii. Acum, o dietă bogată în fructe ( îndeosebi mere şi struguri), în lactate degresate şi în drojdie de bere favorizează revigorarea voastră fizică. . Taurul (21 aprilie - 20 mai)

Vreţi o viaţă armonioasă ?

Şi în acest interval, daţi dovadă de mult romantism. Vă atrag persoanele binevoitoare şi entuziaste . Pentru toţi Taurii este esenţial să nu amestece lucrurile şi să acţioneze într-o direcţie constructică. Celibatarii vor fi nerăbdători să-şi descopere sufletul-pereche, iar ceilalţi vor fi preocupaţi să consolideze actuala relaţie. Oricum, în această lună, trebuie să fiţi prevăzători în relaţiile cu sexul opus, pentru că surprizele plăcute pot fi umbrite de situaţii neaşteptate. Dacă vă doriţi stabilitate pe plan profesional şi un suport moral, iată că o femeie influentă poate fi îngerul vostru protector. Autocontrolul este partenerul cel mai potrivit, deoarece suspiciunea vă poate influenţa în mod negativ proiectele majore, dacă semnaţi documente legate de afaceri sau dacă luaţi decizii pripite.

Sunt multe moduri prin care să spuneţi "Te iubesc!

Pentru că aţi acumulat mai multe nemulţumiri, acum este momentul să vă spuneţi păsul. Partenerul vostru este dornic să acţioneze cu tact şi vrea cu orice preţ să consoliseze relaţia voastră. În ciuda gândurilor nemărturisite, veţi fi un partener agreabil, afectuos şi optimist, iar buna înţelegere este esenţială pentru împlinirea proiectelor voastre de suflet. Totodată, protecţia foarte discretă a cuiva din anturaj veghează la reuşita iniţiativelor voastre noi începând cu data de 12 noiembrie. Şi în acest interval, cadourile cu valoare sentimentală- albume pentru fotografiile pe care le-aţi făcut împreună în drumeţii sau la aniversări, discurile cu melodia preferată sau ciocolata dorită revigorează sentimentele voastre şi vă simţiţi în al nouălea cer.

Faceţi cuceriri

Taurii celibatari vor fi nerăbdători să-şi descopere sufletul-pereche şi mulţi dintre voi veţi face cunoştinţă cu o persoană încântîtoare. Dacă evitaţi situaţiile echivoce, proiectele pentru oficializarea relaţiei vor fi încununate de succes în intervalul 13-18 noiembrie. Totodată, în acest interval familiştii au şansa să rezolve împreună problemele cele mai spinoase; după data de 19 , iar ei trebuie să lupte pentru menţinerea climatului de bună înţelegere. În general, bărbaţii Taur trebuie să se înarmeze cu tact în relaţiile cu sexul opus. Veştile plăcute pot fi umbrite de situaţii neaşteptate, iar momentele de euforie şi cele de mare nelinişte se succed într-un ritm ameţitor. Eclipsa de soare din 3 noiembrie promite surprize plăcute pentru cuplurile stabile, iar în intervalul 4-8 noiembrie veţi sărbători un eveniment remarcabil.

Aveţi noroc pe plan financiar ?

Iată o etapă foarte bună pentru stabilitatea financiară. În demersurile voastre, este bine să contaţi pe propriile voastre iniţiative, până în data de 4 noiembrie. Cei care doriţi să găsiţi un loc de muncă mai bine remunerat, înarmaţi-văcu tact, pentru că aveţi de alergat până-n data de 10 noiembrie. În perioada 13-20 noiembrie, Taurii întreprinzători vor putea încheia contracte foarte avantajoase. Totuşi, unele veşti sunt derutante pentru toţi nativii, deoarece concurenţa este " la datorie".

Menajaţi-vă forţele

Pe tot parcursul lunii, sănătatea nu ridică probleme majore, dar situaţiile fortuite vă obligă să faceţi eforturi fizice foarte mari. În astfel de situaţii, rinichii trebuie protejaţi; de asemenea, şi ligamentele pot avea de suferit. Îmbrăcaţi-vă corespunzător şi nu consumaţi alimente şi lichide reci. Consumaţi lactate, bogate în calciu şi fosfor, îndeosebi brânzeturi nu prea sărate. Acum trebuie să vă menajaţi partenerul de viaţă pentru că imunitatea lui este foarte scăzută. În data de 29 octombrie, evitaţi discuţiile în contradictoriu cu persoanele din anturaj, pentru că acestea pot degenera în conflicte pe termen lung.

Gemenii (21 mai - 21 iunie)

Vreţi o viaţă armonioasă ?

Atmosfera la locul vostru de muncă nu va fi aşa cum aţi sperat (28-29 octombrie, 9, 16 şi 20 noiembrie). De aceea, cariera va fi în centrul preocupărilor voastre. În acelaşi timp, trebuie să refaceţi o serie de proiecte, să onoraţi multe obligaţii, iar timpul afectat relaţiei de cuplu va fi limitat. Persoana iubită doreşte cu orice preţ să menţină armonia în viaţa cuplului şi va prelua o serie de priorităţi pe care le rezolvau rudele. Totodată, pentru ca armonia să nu fie ştirbită, acordaţi o atenţie sporită investiţiilor de orice natură. Desigur, nu este cazul să renunţaţi la invitaţiile primite. Ieşiţi în lume alături de persoana iubită. Participarea voastră la evenimente de familie sau mondene vă ajută să vă detaşaţi de griji. Cu acest prilej, veţi face cunoştinţă cu persoane utile şi plăcute. Profitaţi de farmecul vostru irezistibil!

Sunt multe moduri prin care să spuneţi "Te iubesc!

Vă îndreptaţi atenţia spre un stil de viaţă sănătos, iar comunicarea se bazează îndeosebi pe această temă de la eclipsa de Soare din 3 noiembrie până la mijlocul lunii noiembrie. Pentru celibatari, data de 5 noiembrie poate fi o zi de referinţă pentre fericirea lor, deoarece discuţiile se orientează spre data când vor oficializa căsătoria. În acest climat încărcat de evenimente, relaţia voastră depăşeşte momentele tensionate. Orice situaţie incertă se poate rezolva prin dialog şi umor, iar buna dispoziţie revine, cu adevărat, în viaţa voastră, după data de 13 noiembrie.

Faceţi cuceriri

Totul este posibil! Primiţi noutăţi interesante de la foştii colegi şi de la prieteni. Ţinând seama de aceste mesaje, acum vă programaţi noile deplasări şi întâlnirile cu persoanele utile. Este important să uitaţi de resentimentele din trecut şi să-i apreciaţi pe cei din jur pentru calităţile lor sufleteşti şi profesionale. Acum, răspundeţi unor invitaţii. La rândul vostru, veţi fi bucuroşi de oaspeţi; totuşi, după data de 12 noiembrie sunt benefice întâlnirile cu prietenii de mare încredere, care nu v-au dezamăgit niciodată. Alături de aceşti amici de familie veţi descoperi strategii financiare, de bun augur, pe termen lung.

Aveţi noroc pe plan financiar?

Acum, veniturile voastre suplimentare depind de rezolvarea priorităţilor de serviciu şi de colaborarea cu specialiştii în domeniul vostru de activitate (1-3,11, 15, 20) Tactul va fi aliatul vostru în rezolvarea problemelor delicate. Pentru cei care aşteptaţi mărirea salariului, prima parte a lunii noiembrie este o etapă favorabilă. Acordaţi atenţie actelor financiare, pentru că puteţi rătăci un document bancar important (16, 19).

Menajaţi-vă forţele

Starea de sănătate revine în atenţia voastră în prima parte a lunii noiembrie, iar investigaţiile medicale vă ajută să urmaţi un tratament complet pentru problemele respiratorii, cardiace şi reumatice, care se pot reactiva. Data de 5 este foarte bună pentru începerea unui tratament complet. Fructele bogate în vitamina C, curmalele şi smochinele vă ajută de depăşiţi problemele delicate. Trebuie să consultaţi şi un nutriţionist!

Racul ( 22 iunie-22 iulie)

Vreţi o viaţă armonioasă ?

Iubirile sufocante, rivalităţile şi amintirile din trecut vă întâmpină în aceste zile. Este o etapă plină de surprize foarte plăcute şi ... surprinzătoare. Persoana iubită are acum de rezolvat probleme profesionale şi de familie. Veştile de culise vor stimula deseori incertitudinile referitoare la omul cel drag. Acum, voi trebuie să-i veniţi în ajutor şi să-i dovediţi că el este universul vostru. După data de 5noiembrie, el se poate gândi la întemeierea unei familii. Dacă nu-i îngrădiţi libertatea, totul se poate concretiza foarte curând.

Sunt multe moduri prin care să spuneţi "Te iubesc"!

Pentru ca relaţia voastră să dureze, dialogul deschis este o soluţie ideală (12-22noiembrie). Rezolvaţi priorităţile cu ajutorul persoanelor de sex feminin de la locul de muncă şi din familia voastră, care vă sugerează să vă implicaţi în proiecte profitabile legate de achiziţii sportive şi de divertisment. Surprizele plăcute vi le pregătesc partenerii voştri de viaţă, pregătiţi să vă sărbătorească pentru o reuşită recentă.

Faceţi cuceriri

Acum descoperiţi cât de mult vă apreciază o persoană din anturajul vostru. Totodată, noii voştri colaboratori de la drum vă întâmpină cu surprize plăcute. Pentru celibatari, relaţiile interumane ridică semne de întrebare în intervalul 13-18 noiembrie, iar disputele revin în prim plan. Relaţiile care s-au consolidat până în data de 19 noiembrie vor fi de bun augur, iar partenerii se gândesc la modul serios să întemeieze o familie. După 3 noiembrie, Cupidon vă inspiră sentimente de generozitate faţă de persoana iubită.

Aveţi noroc pe plan financiar

În zilele de 11, 12, 15 şi 19 noiembrie inspiraţia voastră este la cote înalte. Pentru rezolvarea problemelor profesionale trebuie să vă concentraţi cu toată atenţia. Vor fi norocoşi partenerii voştri care urmează cursuri de specialitate şi colaborează cu investitori cu experienţă. În prima parte a lunii, eforturile voastre pot fi răsplătite cu o primă sau cu avansarea într-un post la care au sperat şi alţi colegi. Pentru voi, este o etapă de bun augur pentru că hărnicia şi diplomaţia vor fi aliaţii loiali în rezolvarea problemelor curente. Este bine să cheltuiţi bani mai puţini pentru probleme de protocol.

Menajaţi-vă forţele

Paza bună trece primejdia rea! Supravegheaţi-vă alimentaţia. Reduceţi consumul de grăsimi şi ţineţi seama de afecţiunile voastre cronice: infecţiile respiratorii, depresia de toamnă, stările febrile.Unii dintre voi veţi suporta consecinţele unor indigestii, după data de 10 noiembrie.

Leul (23 iulie - 23 august)

Vreţi să aveţi o viaţă armonioasă ?

Doriţi să petreceţi această perioadă în linişte, alături de persoana iubită ? Dorinţa voastră se poate concretiza doar pe jumătate. Configuraţia astrală favorizează problemele familiei; restul trece pe plan secundar. Eclipsa din 3 noiembrie influenţează relaţiile cu partenerul de viaţă şi problemele legate de confortul familiei. Pentru a avea o viaţă liniştită folosiţi strategiile care, în timp, v-au adus venituri sigure. Într-adevăr, în acest interval căile bătătorite sunt surse de câştig ( 29 octombrie, 8, 12 şi 18 noiembrie.

Sunt multe moduri prin care să spuneţi " Te iubesc!"

Prietenul la nevoie se cunoaşte! Totodată, vă convingeţi că, mai ales acum, prietenii de viaţă trebuie aleşi după criteriul generozităţii şi loialităţii. Deciziile practice şi norocoase le luaţi în familie, care se reuneşte acum, când se anunţă mai multe urgenţe (8,18 noiembrue).După data de 19 noiembrie sunt favorizate călătoriile în străinătate sau pe distanţe mari. Persoana iubită îşi doreşte de mult o astfel de călătorie. Proiecte propuse de persoana iubită vă dovedeşte că aceasta poate fi oricând şi tandră, şi înţelegătoare, şi sexy.

Faceţi cuceriri

Profitaţi de şansa de a primi anumite facilităţi în prima săptămână a lunii noiembrie şi programaţi-vă priorităţile. Petreceţi mai mult timp împreună cu partenerii de viaţă, întâlniţi-vă cu prietenii de suflet sau interveniţi ca mediatori în disputele acestora (6- 12 noiembrie). Tot în acest interval organizaţi o seară romantică şi vizitaţi meleagurile voastre natale şi veţi readuce armonia în viaţa cuplului. Sunt posibile întâlniri interesante în timpul unor competiţii sportive; veţi avea mulţi admiratori şi nativele Leu vor deveni mai populare.

Aveţi noroc pe plan financiar?

Este o perioadă obositoare, dar satisfacţiile vă ajută să uitaţi de orice problemă sâcâitoare. După data 7 noiembrie, climatul astral este favorabil pentru schimbarea locului de muncă. Dacă mergeţi la un interviu, între 24 octombrie şi 12 noiembrie, şansele sunt de partea voastră.

Menajaţi-vă forţele

Problemele de sănătate cu care v-aţi confruntat în ultima vreme se mai ameliorează. Însă, terapiile de revigorare trebuie continuate, îndeosebi pentru sistemul nervos, pentru inimă şi pentru coloana vertebrală. Salatele de crudităţi, din care nu trebuie să lipsească ţelina, sunt tonice de viaţă lungă. În anturajul vostru, acţionaţi cu tact, ca mediatori, în disputele care se conturează în aceste zile.

Fecioara (24 august - 22 septembrie)

Vreţi o viaţă armonioasă ?

Este o perioadă foarte solicitantă, îndeosebi pentru nativele acestei zodii. Pentru a menţina armonia în viaţa cuplului şi la locul vostru de muncă fiţi prudente la capitolul confesiuni. Îmbucurător este faptul că partenerii de viaţă sunt mai flexibili, mai înţelegători şi sunt în preajma voastră de câte ori apar urgenţele în familie. În acelaşi timp, toţi nativii zodiei sunteţi mai norocoşi în acest interval, pentru că veţi obţine venituri suplimentare, veţi beneficia de numeroase oferte şi de contracte avantajoase ( 25-30 octombrie, 3,7 şi 11 noiembrie). De aceea, aveţi prilejul să vă şi răsfăţaţi şi să vă împliniţi unele dorinţe. Aceste câştiguri suplimentare vor completa bugetul familiei destul de solicitat în aceste zile.

Sunt multe moduri prin care să spuneţi "Te iubesc!"

Surprize plăcute aterizează în familia voastră, iar mesagerii acestor bucurii sunt, desigur, partenerii voştri de viaţă ( 3-10 noiembrie, când romantismul atinge punctul culminant). Totodată, este şi meritul vostru că-l stimulaţi pe omul cel drag să petreacă o bună parte din timpul liber alături de voi. După data de 29 octombrie, partenerul vostru vă ajută să faceţi o alegere mai bună la capitolul revigorare financiară. Comunicarea cu viitorii voştri socri va fi mai degajată, deoarece după data de 16 noiembrie găsiţi modalităţi de reconciliere cu părinţii persoanei iubite.

Faceţi cuceriri

Trigonul Marte -Pluton vă transformă într-o vedetă populară . Discutaţi deschis în cercul prietenilor voştri şi vă remarcaţi ca o prezenţă agreabilă la evenimentele mondene şi oficiale la care participaţi. Oricum, veţi fi selectivă cu persoanele care vă întâmpină cu complimente exagerate. Între 8-12 noiembrie, configuraţia astrală aduce în prim plan tema căsătoriei. Tot acum, o excursie în compania unei persoane cunoscute de curând, este în avantajul vostru.

Aveţi noroc pe plan financiar ?

Acum este un interval favorabil pentru a păstra legătura cu sursele voastre de informare: Pentru a avea succes în demersurile voastre, manifestaţi vigilenţă în privinţa documentelor pe care trebuie să le semnaţi, fie că faceţi investiţii substanţiale în obiecte pentru confortul vostru, fie că veţi călători în interes de afaceri sau de serviciu. Intervalele critice sunt 9-16 şi 20 noiembrie, când apar blocaje şi riscul de a face gafe este crescut. Fiţi foarte economi...

Menajaţi-vă forţele

Bucuriile de fiecare zi vă revigorează sufleteşte. O noutate poate să vă inspire în proiectele voastre originale pentru creaţie şi pentru sănătate. Până la data de 11 noiembrie este bine să faceţi investigaţii medicale, pentru că starea voastră de sănătate ridică semne de întrebare. Se agravează unele afecţiuni cronice : litiaza renală, varicele, sistemul nervos , iar oboseala şi dieta nesănătoasă sunt factorii vinovaţi de acest disconfort. Numai după data de 19 noiembrie, puteţi avea energia necesară pentru soluţionarea problemelor planificate. .

Balanţa (23 septembrie - 22 octombrie)

Vreţi o viaţă armonioasă ?

Urgenţele din această etapă se adună în sfera financiară şi imobiliară. Acum, împreună cu prietenii şi colegii profesionişti care vă împărtăşesc ideile alcătuiţi proiecte care vor da primele roade în luna decembrie. În acest context, partenerul de viaţă munceşte mult, cu spor şi starea sa de spirit este excelentă, favorizând buna înţelegere şi în viaţa personală. În zilele de 28 octombrie, în 2, 7, 11 şi 16 noiembrie, apreciaţi străduinţa partenerilor voştri de viaţă preocupaţi de îmbunătăţirea confortului din căminul vostru. De asemenea, în intervalul 1-12 noiembrie, spre bucuria persoanei iubite, primiţi oaspeţi şi vă reîncărcaţi bateriile pentru un proiect temerar.

Sunt multe moduri prin care să spuneţi "Te iubesc!"

Aveţi motive să acordaţi o atenţie sporită persoanei iubite. Complimentele şi recunoaşterea meritelor sale financiare sunt de bun augur. Totodată, în perioada Eclipsei, dar şi în intervalul 13-16 noiembrie creşte şansa femeii Balanţă de a face cunoştinţă cu un bărbat care doreşte să le schimbe viaţa. Iată un motiv în plus ca actualul partener să devină gelos şi să creadă că relaţia este în pericol. În acelaşi timp, este de datoria voastră ca în viaţa de cuplu să-l menajaţi pe omul iubit, să-i supravegheaţi dieta. Ştiţi că, în orice context, este periculoasă nepăsarea. Dacă partenerul vostru este om de afaceri şi trebuie să călătorească în interesul carierei, atunci suspiciunea nu trebuie să afecteze buna înţelegere din căminul vostru. Un gest tandru este un leac pentru starea de spirit a persoanei iubite. De asemenea, este bine să vegheaţi ca partenerul vostru de viaţă să nu frecventeze un anturaj în care excesele bahice să-l îndepărteze de priorităţile sale profesionale şi de partenerul de cuplu.

Faceţi cuceriri

Persoana iubită aşteaptă un strop de răsfăţ din partea voastră. Ea îşi doreşte o cină romantică, o plimbare sub clar de lună . Din data de 5 noiembrie, partenerii de cuplu vor avea preferinţe comune şi vor dori să-şi petreacă serile în cuibuşorul vostru confortabil. Celibatarii vor face o impresie bună acolo unde-şi petrec timpul liber-în societate sau în familia persoanei iubite. Intervalul 3-8 noiembrie stimulează tandreţea şi cererile în căsătorie. Pe tot parcursul lunii, este posibil să faceţi noi cunoştinţe-fie că este vorba de o dragoste la prima vedere (20-21 noiembrie), fie că relaţia se va baza pe un interes anume. În orice împrejurare, surprizele-bune sau neaşteptate- vă însoţesc tot timpul. Şi, fiecare zi este o lecţie de viaţă.

Aveţi noroc pe plan financiar

Îndeosebi, Balanţele care se ocupă de afaceri imobiliare şi de comerţ vor rezolva, în cele din urmă, priorităţile şi proiectele restante. În schimb, din neatenţie, unele native ar putea comite gafe şi nu vor recupera prea uşor sume de bani sau obiecte foarte utile pentru căminul lor, împrumutate cui nu trebuie. Partenerii de viaţă, în special bărbaţii, vor beneficia de un venit financiar suplimentar şi de o promovare.

Menajaţi-vă forţele

Vă menţineţi vigoarea cu terapii care vor creşte imunitatea în intercalul 2-5 noiembrie şi 15-22 noiembrie. Tratamentele de întreţinere, în cazul nativilor cu afecţiuni cronice, îşi fac efectul mai bine decât altădată după data de 12 noiembrie. De asemenea, momentele de meditaţie şi plimbările în aer liber vă ajută să dobândiţi liniştea interioară. O plimbare în locurile care vă amintesc de etapele norocoase din viaţa voastră poate avea acelaşi efect.

Scorpionul ( 23 octombrie -22 noiembrie )

Vreţi o viaţă armonioasă ?

Acum, se conturează evenimente importante ! În această lună, abandonaţi o veche strategie şi vă legaţi speranţele de o şansă care v-ar deschide o nouă cale. Nativele singure ar putea să-şi găsească sufletul-pereche şi vor fi bucuroase să scape de povara singurătăţii. Există şi situaţii nu prea vesele când unele native Scorpioni vor dori să li se recunoască independenţa şi persoana iubită să nu le spioneze la fiecare pas ( 13-22 noiembrie). Farmecul personal atrage în jurul vostru prieteni din copilărie şi admiratori care vă iau prin surprindere. Sigur, în această lună, Scorpionii adună mai multe dorinţe secrete, nemărturisite. În unele cazuri, Scorpionul nehotărât în dragoste sau indiferent la doleanţele persoanei iubite, va fi abandonat fără preaviz (13-16 noiembrie).

Sunt multe moduri prin care să spuneţi "Te iubesc!"

Persoana iubită vă împărtăşeşte sentimentele şi nu vă ascunde că, împreună, şansele voastre de reuşită sunt mult mai mari, în tot ceea ce v-aţi propus pe plan financiar. La sfârşitul lunii octombrie, dar şi în jurul datei de 10 noiembrie ocoliţi controversele cu intimii şi cu rudele acestora, pentru că opiniile voastre ar putea fi interpretate, iar din "ţânţar"ar putea să se facă "armăsar", cum spune un proverb. Optimismul partenerului de viaţă vă mobilizează şi vă ajută să scăpaţi de unele obligaţii (31 octombrie, 1-11- noiembrie). Totuşi, unii Scorpioni sunt preocupaţi să menţină o notă de mister în relaţia cu persoana iubită, pentru că o astfel de strategie nu strică, spun ei.

Faceţi cuceriri

Magia amintirilor plăcute face minuni! În urma unor tatonări discrete, descoperiţi că cineva nu v-a uitat. Poate fi o iubire din adolescenţă sau o dragoste la prima vedere, iar dispoziţia romantică revine tip-til în sufletul vostru de-a lungul întregului interval. În etapa 13-22 noiemnrie ( la o expoziţie, la lansarea unui produs sau la sala de sport, puteţi face cunoaştinţă cu o persoană care va juca un rol esenţial în viaţa voastră. În acelaşi timp, gelozia femeilor bănuitoare că alesul inimii le-a înşelat face victime, iar discuţiile violente vor fi auzite de toţi vecinii ( 7,19, 21 noiembrie). Pentru cuplurile solide căsătoria se poate oficializa fără prea mult fast.

Aveţi noroc pe plan financiar ?

Vreţi să puneţi pe picioare o afacere proprie, să vă prezentaţi la un interviu. Multe proiecte concrete se aliniază pe agenda voastră de lucru. În aceste zile, investitorii care cumpără o maşină vor avea spor în afacerile pentru care au făcut investiţia. Desigur, şansa vă surâde acum pentru că puteţi obţine câştiguri suplimentare. În relaţiile cu colaboratorii de la drum lung, receptivitatea lor se dovedeşte remarcabilă, chiar surprinzătoare. Dacă sunteţi conducători auto, nu depăşiţi viteza legală şi nu vă lăsaţi influenţaţi de teribiliştii din anturajul vostru. În acest interval, străduiţi-vă ca relaţia voastră să fie stabilă.

Menajaţi-vă forţele

Pentru a fi în formă, realismul este cuvântul-cheie în acest interval. Nu vă supraevaluaţi puterile şi dozaţi eforturile fizice şi intelectuale. Întâmplări din trecut ar putea să vă tulbure liniştea De asemenea, oricât de bine vă programaţi unele priorităţi, nu aveţi vigoarea unui Hercule, iar paza bună trece primejdia rea în zilele de 31 octombrie, în 1 şi 3 noiembrie. De asemenea, cancanurile de la serviciu se pot intensifica şi vor influenţa starea voastră de spirit; în acest caz, problemele de sănătate nu vă ocolesc. Dacă specialiştii vor stabili cu exactitate diagnosticul, terapiile vor avea efectul aşteptat.

Săgetător (23 noiembrie - 21 decembrie)

Vreţi o viaţă armonioasă ?

Totul este posibil! Credeţi în şansa vieţii voastre ? Iubirea la prima vedere vă atrage ca un magnet, chiar dacă persoana iubită vă dezamăgeşte.?! Venus este generoasă cu voi şi vă susţine în jocurile în care vă antrenează Cupidon. Fiţi optimişti! Se conturează câştiguri mai mari sau mai mici, iar sprijinul partenerului soseşte discret de câte ori aveţi nevoie. Tot acum, este o etapă de bilanţ ; în funcţie de rezultate ( 31 octombrie, 4, 17, 18 şi 22 noiembrie), puteţi programa priorităţile reale cu ajutorul personei iubite.

Sunt multe moduri prin care să spuneţi."Te iubesc!"

Exemplul nativilor care au o relaţie stabilă vă impresionează şi vă îndeamnă să le urmaţi exemplul. Unii dintre voi sunteţi critici, alţii deveniţi bănuitori, dar Venus vine în ajutorul vostru de fiecare dată. Ea este şi protectorul vostru financiar şi tot cu ajutorul său veţi depăşi momentele de incertitudine. Oricum, Venus nu vă lasă la greu, pentru că aduce adesea câştiguri- mai mari sau mai modeste şi îl inspiră pe omul vostru cel drag să menţină liniştea în căminul vostru. În intervalul 11-19 noiembrie relaţiile cu prietenii sunt mai armonioase , iar din experienţa lor aveţi de câştigat.

Faceţi cuceriri

Cupidon vă întâmpină cu surprize plăcute. În acest interval, în zona sentimentală vă bucuraţi de ghiduşiile lui Cupidon, pentru că partenerii voştri de viaţă vin în întâmpinarea dorinţelor voastre. În acelaşi timp, primiţi invitaţii de la admiratorii voştri secreţi la evenimente mondene şi culturale, chiar invitaţii la drumeţie şi de la persoane care doresc să vă cucerească. Veţi fi convinţi de persoana iubită să porniţi într-o călătorie în zone exotice, să petreceţi o seară romantică şi bucuriile oferite de Venus vă întâmpină frecvent în intervalul 3-10 noiembrie.

Aveţi noroc pe plan financiar ?

Orice proiect financiar merită o atenţie sporită, până la jumătatea lunii noiembrie, iar câştigurile suplimentare vor completa în mod discret veniturile voastre. Acum conturile voastre bancare şi chiar puşculiţa pentru cheltuieli de conjunctură sunt pline şi nu trebuie să faceţi împrumuturi, ca luna trecută.

Menajaţi-vă forţele

Liniştea sufletească este principala prioritate. În acelaşi timp, chiar dacă dorinţele voastre culinare sunt numeroase, este momentul să poftiţi doar la o hrană uşoară cu vitamine naturale şi fructe din belşug. În intervalul 1-5 noiembrie, evitaţi proiectele care vă solicită emoţional şi fizic. În acestă lună, profitaţi de farmecul personal- un magician cu puteri nebănuite.

Capricornul (22 decembrie - 20 ianuarie)

Vreţi o viaţă armonioasă?

Şi în această etapă, nici o zi nu este identică cu alta. Totul se derulează într-un ritm alert, iar prietenii de încredere îi puteţi număra pe degetele unei mâini. De aceea, faceţi curăţenie în agenda personală. După această iniţiativă salutară, aveţi cu cine să vă sfătuiţi în momentele mai tensionate. Pentru o viaţă plăcută în căminul vostru, unii vă pregătiţi să renunţaţi la fumat, iar alţii să îmbrăţişaţi un nou hobby. Toate aceste dorinţe vor influenţa în bine starea voastră spirit. Sunt posibile discuţii contradictorii pe această temă ( 30 septembrie, 5,7 şi 20 octombrie). Acum speraţi ca situaţia financiară să se îmbunătăţească şi apelaţi la sprijinul unor vechi prieteni.

Faceţi cuceriri

Ideile originale şi reluarea unei vechi preocupări vă aduc succes în viaţa personală. Stimulentele pregătite pentru persoana iubită sunt mai costisitoare în acest interval, dar este important să-i dovediţi că ţelul vostru este să-i oferiţi doar surprize plăcute. Venus are grijă şi de voi şi vă promite o întâlnire senzaţională, urmată de o perioadă fericită pe plan sentimental (5-11 noiembrie ). Este posibil să vă reîntâlniţi cu o iubire din adolescenţă şi emoţiile vor influenţa relaţia voastră actuală. Totuşi, dialogul cu rudele persoanei iubite de la drum sunt deconectante şi promiţătoare pentru viitorul relaţiei voastre. Celibatarii încearcă strategii ingenioase pentru a cuceri inima persoanei iubite.

Aveţi noroc pe plan financiar ?

Pentru mulţi dintre voi, un nou hobby poate să reprezinte o sursă sigură de câştig pe parcursul lunii, mai ales că până în data de 11 noiembrie riscul unor pierderi financiare este cert. Despre un proiect în care aţi investit timp şi bani, veştile sunt încă incerte. Parteneriatele cu rudele vă creează şi ele probleme în prima parte a intervalului. Prietenii de încredere vor veni în ajutorul vostru la momentul oportun. Începând cu data de 15 noiembrie, veţi găsi protectori care să vă susţină în proiectele voastre constructive.

Menajaţi-vă forţele

Întâlnirile şi proiectele voastre vor fi constructive, iar telepatia face minuni în zilele de 8,12 şi 21 noiembrie. În prima parte a intervalului, veţi renunţa la o ispită costisitoare care vă dă târcoale de multă vreme. Sănătatea este relativ stabilă. Terapiile de revigorare a organismului sunt eficiente în intervalul 1-12 noiembrie. Contaţi pe efectul fructelor bogate în vitamina C. Pentru priorităţile delicate, amânaţi deciziile riscante, chiar dacă rudele insistă să fiţi fermi pe poziţie. Totodată, nu este cazul să purtaţi discuţii în contradictoriu pe acestă temă, dacă vreţi să aveţi un strop de linişte.

Vărsătorul (21 ianuarie - 18 februarie)

Vreţi o viaţă armonioasă?

Este un interval care anticipează schimbări semnificative în viaţa de familie şi în carieră, îndeosebi. Nu prea sunteţi de acord cu tot ce intervine acum în viaţa partenerilor de viaţă, dar nu este cazul să înnotaţi contra curentului. În primele trei săptămâni, este bine să nu participaţi la evenimente mondene, să amânaţi deplasările pe distanţe mari, dar şi discursurile la scenă deschisă. Veţi fi atraşi de lucruri şi de activităţi interesante şi deosebite, dar liniştea voastră este umbrită de discuţiile cu părinţii voştri, cu tatăl în mod special. În viaţa cuplurilor stabile, dialogul deschis poate înlătura incertitudinile datorate unor situaţii neprevăzute în 7, 14 şi 21 noiembrie.

Sunt multe moduri prin care să spuneţi "Te iubesc!"

Pentru partenerii voştri este foarte important să-şi păstreze locul în inima voastră, să progreseze în carieră. Nu este uşor să când alergi după doi iepuri deodată. Succesele profesionale îl stimulează pe partenerul vostru de viaţă după data de 28 octombrie, când se decide să facă destăinuiri. Acum puteţi afla o bună parte dintre intenţiile lui referitor la relaţia voastră. Nu ocoliţi distracţiile ocazionale, care renasc în sufletul vostru noi speranţe. Cupidon poate să vă facă o surpriză foarte plăcută în intervalul 3-12 noiembrie.

Faceţi cuceriri

Pentru celibatari este o perioadă amuzantă, pentru că vor avea noi admiratori foarte geloşi. Un prieten vă ajută să depăşiţi o situaţie foarte delicată. Frământările vin şi pleacă, succesul în dragoste vine după data de 29 noiembrie, iar o nouă cunoştinţă se poate transforma într-o relaţie durabilă. Aşa că, în viaţa intimă, răsare soarele şi pe uliţa voastră. Este în interesul vostru să vă apăraţi cu tact iubirea. Totdeauna :"Vorba dulce bucurii aduce."

Aveţi noroc pe plan financiar?

Configuraţia astrală vă oferă şansa să vă consolidaţi prestigiul pe plan profesional. Este un prilej să vă realizaţi în cariera voastră şi să vă remarcaţi prin idei şi prin soluţii. Totuşi, stă în puterea voastră să manifestaţi tact în orice strategie. Despre o schimbare a statutului vostru social puteţi discuta abia după data de 10 noiembrie .Preocuparea pentru imaginea voastră publică va fi o prioritate, iar partenerul vostru va face eforturi în această privinţă. Apar împrejurări favorabile pentru achiziţionarea unor obiecte necesare în gospodărie, dar şi a unui mijloc de transport pentru întreprinzători.

Menajaţi-vă forţele

În aceste zile, organismul vostru se reface în mod surprinzător, dacă veţi fi consecvenţi cu terapiile recomandate de specialişti. Pentru revigorarea sistemului nervos, somnul de calitate va avea un efect extraordinar. Sistemul osos merită, de asemenea, o atenţie deosebită , iar ceaiul de coada calului este indicat de specialişti în această privinţă.

Vreţi o viaţă armonioasă?

Sunteţi în aşteptarea unor veşti, dar problemele majore şi găsirea unor soluţii nu trebuie trecute pe plan secundar. În aceste zile, este firesc să vă deschideţi sufletul şi să vă consultaţi în privinţa problemelor spinoase. Confidenţele însă nu trebuie să le faceţi la voia întâmplării în zilele de 8 şi 18 noiembrie. Revin insistent discuţiile legate de studii, de contracte de muncă şi de căsătorie. Acum, mărturisiţi intimilor dorinţele voastre fierbinţi- preocuparea pentru investiţii de suflet şi nostalgia pentru vremea când eraţi foarte răsfăţaţi. Partenerii de viaţă vor fi mai receptivi la sugestiile voastre în zilele de 4, 11, 15 şi 19 noiembrie, iar ideile valoroase se transformă în valută .

Sunt multe moduri prin care să spuneţi "Te iubesc"!

Inspiraţia face minuni în cazul Peştilor care vor să relizele proiecte comune cu partenerii de viaţă. După data de 3 noiembrie, relaţia voastră se bazează pe înţelegere şi sprijin reciproc. Partenerii voştri sunt mai volubili şi îşi exprimă mai deschis sentimentele. În această etapă, incertitudinile şi blocajele în comunicarea cu persoana iubită vor rămâne în urmă. Respectul reciproc consolidează relaţia voastră, spre uimirea rivalilor din anturaj.

Faceţi cuceriri

În acest interval, este bine să selectaţi cu diplomaţie cercul prietenilor voştri, pentru că partenerul de viaţă să înveţe doar lucruri pozitive de la aceştia. Femeile Peşti vor fi remarcate cu uşurinţă de admiratori din grupul persoanelor influente. În această privinţă partenerul de viaţă poate deveni foarte gelos după data de 17 noiembrie. Zilele de 18 şi 19 noiembrie sunt etape de euforie pentru celibatarele Peşti; ele vor fi cerute în căsătorie, iar urarea :Casă de piatră!" va răsuna cu insistenţă multă vreme. În casa lor.

Aveţi noroc pe plan financiar?

În împrejurări favorabile, legate de carieră şi de afaceri, veţi cunoaşte persoane interesante şi generoase, gata să vă susţină interesele şi să vă admire calităţile. Fiţi prudenţi pentru că la locul de muncă pot interveni şi situaţii stresante sau accidente profesionale. În deplasările de serviciu, manifestaţi mare atenţie în privinţa actelor-documete legate de firmă, de locuinţă şi de conturile bancare. Atenţie sporită după data de 10 noiembrie, când există riscul să pierdeţi o sumă consistentă de bani. Proiectele comune cu persoanele de la drum lung, cu investitori cu experienţă vor avea succes.

Menajaţi-vă forţele

Starea de sănătate este bună. Entuziasmul şi jovialitatea în relaţiile cu persoanele din cercul relaţional dovedesc un lucru îmbucurător: că mulţumirea sufletească s-a instalat în sufletul vostru. Atitudinea voastră pozitivă va influenţa în bine persoana iubită şi familia acesteia. Tot acum, cu o schimbare de look veţi face o impresie excelentă când mergeţi în cercuri mondene sau când discutaţi cu persoane de decizie. În prima parte a lunii noiembrie, dieta sănătoasă şi gândirea pozitivă vor favoriza revigorarea întregului organism.

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
masina culita jpg
catalin remus avocatul31 jpg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
cub catalin botezatu png
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
Ceapă
Capture PNG
vladimir putin getty jpg
image
image
image
image
cub horoscop 1 gif
Doliu in perioada Craciunului
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
foto1 ElenaB jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)