Numerele norocoase la Loto pentru joi, 22 septembrie. Cum le alegem?

Ultima actualizare:

    Numerele norocoase le descoperim când ținem seama de data extrageriiSursa foto: Arhiva Click
Numerele norocoase le descoperim când ținem seama de data extrageriiSursa foto: Arhiva Click

Tragerile speciale din data de 18 septembrie au echilibrat balanța financiară a multor jucători la extragerile Loto. Din mesajele câștigătorilor am mai descoperit o metodă de a câștiga ceva bănuți. Unii participanți au jucat mai multe variante cu aceleași numere, atât la 6/49, cât și la Joker, extrageri la care au participat foarte mulți norocoși la aceste jocuri ale șansei.

Alți jucători au jucat câte 4 numere din grupajele propuse de noi și le-au completat cu alte două numere. Desigur, au fost și jucători care au participat la aceste extrageri cu  câte zece bilete cu aceleași numere: Joker :11-20-22-23 ( varianta nr.6 din grupajul de numere propuse de noi pentru jocurile Loto din luna septembrie). Alți loteriști au preferat să joace 8-10 variante la 6/49 cu câte trei numere identice la 6/49 ; apoi au adăugat alte trei numere noi, la numerele care s-au repetat: 14-15-47-varianta nr.1,  15-22- 47 – varianta nr 6 și 18-19-35 -varianta nr. 10. Pasionații jocurilor Loto ne-au propus să revenim și la metoda folosită de noi foarte multă vreme: câteva variante pentru fiecare joc Loto.  Pentru  extragerile Loto programate joi, 22 septembrie, am ales pentru pasionații celor trei jocuri următoarele variante:

Pentru 6/49

6/49 -Variante simple 

Pentru 5/40 

Pentru Joker

Pentru sărbătoriţii zilei 

Surprizele norocului la jocurile Loto pentru intervalul 1 – 30 septembrie.  Vizitatorii care au ţintit mai multe numere la jocurile preferate, în ultimii 5 ani, au dorit să continuăm această experienţă. De aceea, am alcătuit variante care pot participa la cele trei jocuri :6/49, 5/40 şi Joker, un interval de o lună. Am ales cuvintele-cheie din visele foarte apreciate de vizitatori şi le-am transformat în numere... norocoase.

Iată ce variante vă propun:

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net