Cum eviţi certurile în funcţie de zodie

Berbec

Familia ta știe de glumă, dar totul trebuie să aibă o limită. Ai grijă ca ceea ce spui să nu rănească vreun orgoliu și respectă-i pe cei din jur, iar fiecare întrunire de familie va fi un moment așteptat cu nerăbdare de toată lumea.

Taur

Dacă este vreo trăsătură care te caracterizează aceasta este echilibrul. Nu-ți plac certurile și vei interveni în orice moment pentru a aplana un eventual conflict. Pentru ca demersul tău să dea roade, încearcă să găsești cea mai bună soluție care să mulțumească ambele tabere fără să lase loc de resentimente.

Gemeni

Ești o persoană veselă și jovială care atrage ca un magnet familia în jurul ei. Rudele tale țin atât de mult la tine încât sunt gata să treacă peste orice conflicte doar ca să te vadă pe tine fericită. Și în niciun caz nu-ți vor strica bucuria sărbătorilor cu un scandal fără rost.

Rac

Atâta timp cât rudele tale nu te vor stresa cu întrebări indiscrete despre viața ta persoanlă, nici tu nu vei căuta motive de ceartă. Totodată preferi să te întrebe pe tine direct și nu să te bârfească pe la spate. În caz contrar, vei spune ce ai de zis de față cu toată lumea, gest ce poate stârni mici nemulțumiri.

Află de pe clickpentrufemei.ro previziunile pentru celelalte zodii!

foto1 fratiiB jpg
FotoJet jpg
cub ioana nastase png
cub paula seling png
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
cub bianca dragusanu png
infidelitate 0 jpeg
FotoJet (4) jpg
image
image
image
image
image
image
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
FotoJet (1) jpg
infidelitate 0 jpeg
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Tratament pentru unghii cu gel
image png