Ce-ți rezervă astrele între 20-26 decembrie

BERBEC

Problemele sentimentale şi cele familiale au tendinţa să se precipite, iar lipsa de răbdare de care daţi dovadă nu este deloc de ajutor nimănui. Faceţi declaraţii fără a le analiza înainte şi apoi vă miraţi că o parte dintre colegi au o părere bizară despre dv. Starea de sănătate nu este stabilă.

TAUR

Nu sunteţi amabilă cu majoritatea colegilor şi vă miraţi când aceştia vă „penalizează“ verbal. Vi se pare că familia dv. e prea pretenţioasă şi nu vă iartă nimic, iar partenerul de cuplu e atât de norocos, încât aproape îl invidiaţi. De Crăciun, vă îndrăgostiţi la prima vedere şi deveniţi imprudente.

GEMENI

Începeţi intervalul prin a vă redresa financiar, însă nativele ce au copii vor trebui să-i „sponsorizeze“ din plin. Starea de sănătate este mai bună decât până acum, dar locuinţa dv. este în continuă schimbare de Crăciun şi nu vă mai găsiţi liniştea şi pacea. Relaţiile cu amicii sunt în schimbare.

RAC

Planificaţi îmbunătăţiri ale locuinţei, fără să ţineţi cont decât prea târziu că aţi depăşit „bugetul“. Există în continuare facilităţi pentru a ajunge peste hotare, iar decizia va fi luată fără o analiză atentă a consecinţelor. Nici de drumurile scurte nu veţi scăpa, invitaţiile „curgând“ non stop.

Descoperă predicțiile pentru următoarele zodii pe clickpentrufemei.ro.

cub horoscop 1 gif
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg
Submarinul Cetus  FOTO Guvernul Britanic png
GYORPLUSZ jpg
image
image
image
image
cub horoscop 1 gif
Doliu in perioada Craciunului
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
foto1 ElenaB jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)