Perseide 2023. Cum vor fi afectate zodiile de ploaia de meteoriți din 12 august

În fiecare an, ploaia de meteoriți Perseide încântă privirile oamenilor, mai ales a celor pasionați de astronomie. Puțini știu însă că acest eveniment astronomic inedit are un efect puternic și asupra semnelor zodiacale. 

Cum îți va afecta zodia ploaia de meteoriți din 12 august?
Cum îți va afecta zodia ploaia de meteoriți din 12 august?

Perseidele aduc schimbări pentru zodii

Anual această ploaie de meteoriți are loc între 17 iulie și 24 august, însă apogeul va fi atins în noaptea de 12 august când stelele căzătoare vor fi ușor de privit pe cer. Acest lucru aduce cu sine și un impact deosebit în ceea ce privește zodiile. Este un moment care ne face să nu mai fugim de probleme și să ne confurntăm cu ele. Faceți pași mici, dar siguri în această perioadă.

Cum îți va afecta zodia ploaia de meteoriți din 12 august?

Berbec

Acum este momentul să investești în meseria ta. Și prin investiție, ne referim atât la financiar, emoțional și timp acordat. Să arunci cu bani în problemele pe care vrei să le rezolvi sau într-o abilitate pe care vrei să o dobândești îți va aduce multe beneficii. 

Taur

Îți iubești independența, iar această perioadă a Perseidelor va aduce acest lucru în prim-plan. Pe măsură ce lucrezi pentru mai multă libertate și control, renunță la ideile și lucrurile care te plictisesc. 

Gemeni

Ca întotdeauna, dualitatea este o constantă în viața ta. Așteaptă-te să tânjești după libertate și, în același timp, să te concentrezi pe renovarea casei sau schimbările din casă. Deși nu ești complet sigur că știi ce vrei, ideile și planurile încep să prindă contur. 

Rac

Luna plină în Vărsător te va face să pui sub semnul întrebării unele viziuni ale lumii pe care le-ai ținut aproape de inima ta. Păstrează-ți inima deschisă și invită-te să îți pui la îndoială ideile tale mari despre iubire, identitate, muncă grea și scop. Îți poți schimba viziunea despre viață.

Leu

În această perioadă vei avea parte de distracție și vei crea legături trainice cu familia sua pritenii, însă ai grijă la bârfă! Lucrurile mici care nu contează cu adevărat, cum ar fi un comentariu răutăcios, pot fi exagerate. 

Fecioară

În timpul acestei ploi de meteoriți, este bine să te conectezi cu trecutul tău. Această perspectivă vă va ajuta să mergeți mai departe. Aproape de sfârșitul lunii, pe 23 august, soarele se va muta în Fecioară. Acesta va fi un moment excelent pentru ca abilitățile tale să strălucească.

Balanță

Totul îți va merge fantastic de bine! Plimbă-te, socializează, este o perioadă perfectă pentru acest lucru. Asigură-te însă că te înconjori cu oameni care te înțeleg și apreciază cu adevărat. 

Scorpion

Nu este ușor să lași oamenii să intre în viața ta, iar această ploaie de meteoriți te va face să înfrunți acest conflict! Ar mai putea fi un conflict cu un partener romantic sau cu familia. Încearcă să articulezi care este problema și comunică-ți nevoile.

Săgetător

Planeta ta guvernatoare, Uranus, trece pe bară în prezent, ceea ce poate duce la o creștere a încrederii în sine, dar și la o nevoie neliniștită de flexibilitate și libertate. Acest lucru ar putea fi un lucru bun, ajutându-te să te concentrezi asupra abilităților antreprenoriale, dar poate duce și la o imprudență care vă va face să curățați epava deciziilor impulsive. 

Capricorn

Foarte rar oamenii îți pun la îndoială intențiile sau cuvintele. Acest lucru se poate schimba pe măsură ce Mercur în Leu duce la discuții și întrebări neașteptate. Încearcă să nu te închizi și să ceri timp suplimentar sau clarificări pentru deciziile mari. Mai presus de toate, rămâi la valorile tale. Nu trebuie să renunți la tine pentru a-i salva pe ceilalți.

Vărsător

Este o perioadă aglomerată pentru tine, Vărsătorule, deoarece planeta care te guvernează, Uranus, intră în retrogradare pe 11 august. Acest retrograd va aduce mai multe schimbări și conflicte interne. Pe 15 august, vom avea parte de o Lună Plină în Vărsător, care poate duce, de asemenea, la stări emoționale accentuate. Aveți grijă de sănătatea voastră mentală și amânați deciziile majore până când lucrurile se clarifică.

Pești

Planeta care te guvernează, Jupiter, te va ajuta în carieră în timpul acestei ploi de meteoriți, precum și îți va crește averea sau bunurile materiale. Este, de asemenea, un moment excelent pentru tine să te pui în valoare. Ești un semn care apreciază cu adevărat onestitatea emoțională, ceea ce poate duce la conexiuni profunde și la potențiali iubiți în această lună. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net