Surprizele norocului la Loto pentru joi, 9 iulie

Ultima actualizare:
loto jpeg

Joi, 9 iulie! Se efectuează noi extrageri la jocurile Loto şi gândurile Loteriştilor se îndreaptă spre Cota Speranţelor. Cu forţe proaspete, toţi Loteriştii, cu mic cu mare, sunt preocupaţi să alcătuiască noi scheme şi mai simple, şi mai sofisticate.

În acelaşi timp, persoanele cu data de naştere 9, dar şi cele care au şansa ca numerele lor personale să fie 9, cum ar fi: Numărul intim, Numărul ereditar, Drumul vieţii şi Numărul cosmic (analizate de noi  în rubricile anterioare), sunt practice şi realiste, deci mai norocoase în comparaţie cu alţi jucători.

În astfel de situaţii, numerologii susţin că Numărul 9 este un magnet în calea Norocului. În paralel cu noile scheme alcătuite pentru jocul din data de 9, Numerologii ne recomandă să nu abandonăm acele numere personale, pentru că ele au legătură şi cu  jocurile  Loto.                                                

Persoanele patronate de Numărul 9 ştiu cum  să-şi aleagă partenerii de drum, de joc, fiind conştienţi că nimic nu rămâne cum a fost. De aceea, Numărul 9 are o capacitate unică de a fi pregătit pentru orice surpriză oferită de cineva anume în calea sa.

Pentru jocurile Loto de joi, 9 iulie, am selectat, numerele care sunt  compatibile cu Numărul 9. Ca de obicei, am selectat cuvintele-cheie din ediţia recentă „Traducătoarea de vise” şi le-am transformat în numere.

Iată variante propuse pentru cele trei jocuri:

Pentru 6/46

Variante simple

Pentru 5/40

Pentru Joker

Pentru sărbătoriţii zilei

Surprizele norocului la jocurile Loto: intervalul 1-31 iulie

Vizitatorii care au ales pentru varianta jucată numere propuse de noi la jocurile preferate, timp de aproape trei ani, au dorit să continuăm această experienţă.

De aceea, din visele norocoase apreciate de vizitatorii noştri la rubrica săptămânală "Traducătoarea de vise" (Secţiunea Lifestyle-Astrologie) am extras cuvintele-cheie, le-am transformat în numere şi am alcătuit variante care pot participa la cele trei jocuri: 6/49, 5/40 şi Joker, timp de o lună.

Iată variantele propuse!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net