Top 3 cupluri de zodii care se urăsc! De ce nu pot avea o relație niciodată și sunt mereu în conflict

Ultima actualizare:

Există anumite zodii care pur și simplu se urăsc între ele. Le este foarte greu să aibă o relație și mereu sunt în conflict. Află dacă te regăsești printre ele!

image

Top 3 cupluri de zodii care se urăsc între ele

 Vărsător și Gemeni

Zodia Gemeni se dezvoltă cel mai bine atunci când este înconjurată de prietenii ei, distrându-se. Spre deosebire de Vărsător, această zodie preferă să stea afară toată noaptea, în loc să se ducă acasă pentru a-și reîncărca bateriile.

S-ar putea să nu vadă nimic în neregulă cu asta, dar Vărsătorul urăște faptul că nu știe să petreacă timp singur. Vărsătorul se mândrește cu faptul că este o persoană care își poate respecta întotdeauna o promisiune, indiferent de situație.

Gemenii au cu siguranță probleme cu acest lucru, dar acești cred că Vărsătorul este mai puțin relaționabil (și, prin urmare, un prieten rău). Vărsătorul știe că nici faptul de a fi evaziv nu te face un prieten bun, ceea ce face ca aceste două semne să se ciocnească constant.

Leu și Fecioară

Leul ar prefera ca totul să fie despre sine în general. Nu numai că poate direcționa atenția oricui către problemele sale, dar o face într-un mod care i-ar face de râs pe majoritatea oamenilor.

Fecioara nu poate suporta această nevoie constantă de a fi în centrul atenției și va sta în mod activ departe de Leu. Abilitatea Fecioarei de a sta departe de lumina reflectoarelor o poate face uneori să pară o persoană retrasă, dar asta doar pentru că nu suportă să fie în centrul atenției.

Nu numai că acest lucru o face să se simtă incredibil de inconfortabil, dar o face și să se simtă chiar penibil uneori. Cum plăcerea Leului este să fie în centrul atenției, acesta nu-și face niciodată timp pentru o Fecioară. S-ar putea să nu o urască în mod activ, dar va face cunoscut faptul că nu au nimic în comun.

Rac și Săgetător

Racul este genul care nu încearcă prea des lucruri noi, mai ales dacă este doar „de dragul de a o face". Uneori poate părea foarte lipicios și vulnerabil, dar așa se manifestă el pozitiv. Săgetătorul nu suportă această latură a Racului și el personal nu și-ar dori să fie vreodată așa vulnerabil

În schimb, Săgetătorul face tot posibilul să se distreze cu prietenii și să nu fie niciodată legat de cineva. Racul apreciază atunci când persoanele semnificative îl lasă să fie afectuos, iar acesta nu este cazul Săgetătorului. Dacă se gândește că ar putea exista chiar și o mică șansă ca relația să îl sufoce, Săgetătorul se va despărți cât mai repede, rănindu-i sentimentele Racului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net