Traducătoarea de vise: Ai participat la un protocol? Te vei bucura de un destin înfloritor

Ultima actualizare:

    Participarea la un protocol prevestește un destin înfloritor Sursa foto: blupartv.ro
Participarea la un protocol prevestește un destin înfloritor Sursa foto: blupartv.ro

Am primit multe și foarte interesante mesaje de la voi, cei pasionați de semnificația viselor. Desigur, cei care ne descriu visele deosebite din ultima vreme ne mărturisesc în cât timp s-au împlinit ”profețiile” acestor mesaje onirice. Unii ne spun că au învățat multe lucruri interesante de când urmăresc ediția săptămânală”Traducătoarea de vise”

Mai mult,  confidențele acestor vizitatori sunt o sursă de bucurie și pentru noi. Cei care ne scriu frecvent sunt bucuroși să împărtășească prietenilor ce semnificații au visele lor, dar și cele  despre care credeau că reprezintă mistere pe care nu le vor descifra niciodată. Totuși, ediția ”Traducătoarea de vise” a descifrat acele mistere chinuitoare, care s-au transformat în bucurii... În această săptămână, majoritatea mesajelor primite de la voi, pasionații de vise,  se referă la evenimentele pe care le-ați traversat în ultimele zile: este vorba despre întâlniri de protocol, de mese festive și de tranzacții cu persoane care, de curând, au intrat în lumea afacerilor. Iată ce vise am selectat pentru această ediție:

La un protocol am mâncat brânză de vaci : Visul prevestește beneficii  

Visul: Dorina a fost invitată la un protocol și dintre delicatesele servite la masă s-a remarcat o brânză de vaci excelentă! De fapt, la acel eveniment Dorina a văzut ”munți” de brânză de vaci  și, de aceea, ea a preferat să se răsfețe cu acest sortiment de brânzeturi. Ne întreabă ce poate să urmeze după acest vis.

Semnificația visului: Dorina  este o persoană norocoasă. Visând ” munți de brânză de vaci”, cum ne-a mărturisit ea, urmează o perioadă de prosperitate pentru ea și pentru familia sa. Brânza de vaci anticipează o perioadă de împliniri și de beneficii financiare. Dacă ea ar fi preferat să mănânce brânză sărată, atunci Dora ar fi avut motive de îngrijorare. În astfel de situații, dezavantajele ar fi urmărit-o la fiecare pas. .

Ai visat un vas plin cu aluat? În curând vei primi un cadou deosebit

Visul: Magda, o nouă colaboratoare a ediției de vise,  ne-a povestit că a fost impresionată de un vis recent: în bucătărie a văzut un vas mare plin cu aluat din care urma să pregătească bunătăți pentru ziua ei. Oare coca necoaptă prevestește ceva rău?

Semnificația visului: Acest mesaj care a impresionat-o pe Magda prevestește  o întâmplare foarte plăcută: ea va primi în curând, de la logodnicul ei, un cadou inedit. În cazul tinerelor necăsătorite, visul poate vesti și o căsătorie chiar mai devreme decât a fost programată.    

La ziua ta a venit și un marinar ? Vei face o călătorie plăcută pe ... mare

 Visul: Monica a  împlinit vârsta de 25 de ani ( în vis) și la această aniversare au fost invitați prieteni de familie și colegi de facultate. În mod neașteptat, printre musafiri și-a făcut apariția și un marinar. Monica nu-l cunoaște, dar a aflat că este fratele unei prietene de familie. Desigur, acest vis a uimit-o, mai ales că abia peste doi ani ea va împlini vârsta de 25 de ani.

Semnificația visului: Este vorba despre un vis deosebit. Marinarul, musafirul enigmatic, poate fi viitorul ei soț. Când Monica va împlini vârsta de 25 de ani,  o prietenă are să-i prezinte un tânăr care, prin profesia lui, călătorește foarte mult în alte țări. Cu acest tânăr va face o călătorie inedită, pe mare. Pentru Monica, la vârsta de 25 de ani, destinul are să-i ofere surprize minunate.

Portofelul tău era plin de bancnote? Te bucuri de un câștig surprinzător

Visul: Călin  ne-a povestit un vis inedit, cum spune el. Pe neașteptate, portofelul lui era plin de bancnote. Din câte a auzit, banii în vis prevestesc multe necazuri.

Semnificația visului: Din amănuntele visului, povestite de Călin, este vorba despre câștiguri importante de bani realizate din afaceri de grup. Desigur, nu lipsesc eforturile pentru împlinirea acelor proiecte gândite de grupul în care Călin va lucra. Importante sunt câștigurile, deoarece grămada de bani care umplea la refuz portofelul pe care-l purta în mapa de serviciu, va fi o sursă de satisfacții și de împliniri financiare.    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net