Traducătoarea de vise: Ai văzut multă făină? Câștigi într-o competiție

Ultima actualizare:

    Făina în cantități mari are o semnificație pozitivăSursa foto: Arhiva Click
Făina în cantități mari are o semnificație pozitivăSursa foto: Arhiva Click

În această săptămână am primit numeroase mesaje onirice amuzante, iar expeditorii lor întreabă dacă visele lor au o semnificație pozitivă. Curiozitatea celor care ne-au scris se datorează faptului că fiecare mesaj oniric prezentat de noi în ediția ”Traducătoarea de vise” s-a împlinit întocmai.

Pentru această ediție am ales câteva vise pe care  le întâlnim frecvent multe nopți din timpul anului și este firesc să știm cum să le interpretăm.

Vorbești la telefon și spui  că aștepți bucurii? Vei primi vești importante

Visul: Daria vorbea la telefon ore întregi. În vis, îi spunea unei prietene că  așteaptă vești care să prevestească doar bucurii. Daria ne spune că, din câte știe ea, în vis bucuriile nu prevestesc lucruri pozitive.

Semnificația visului: Daria vorbea la telefon și spera să primească mesaje vesele. În același timp, când vorbești la telefon și aștepți astfel de mesaje, visul prevestește informații foarte importante pe care este bine să le verifici și să acționezi pas cu pas, așa cum ți se explică în vis.

Maria a primit cadou de la bunica ei o...moară? Maria va fi bogată...

Visul: Maria s-a trezit din vis foarte fericită. Primise de la bunica ei o... moară și își făcea planuri cum s-o gospodărească. În același timp, Maria nu știe dacă visul va fi de bun augur.

Semnificația visului: Totdeauna, moara care macină grăunțe prevestește prosperitatea. Maria nu are motive de îngrijorare deoarece acest cadou, primit în vis de la bunica, are să-i schimbe viața în bine cât de curând.      

La o petrecere vei purta o fotă de mătase? Scapi de multe datorii

Visul: Ana se pregătea să meargă la o petrecere și trebuia să fie elegantă și...originală. De aceea s-a îmbrăcat cu o fotă de mătase primită de la o rudă. Oare ce vor spune celelalte prietene care au ales tot felul de ținute excentrice?

Semnificația visului: O ținută de mătase originală, o fotă care face parte din garderoba elegantă a doamnelor din trecut, este un semn bun pentru Ana. În curând, cu ajutorul unui proiect original, ea va câștiga foarte bine și va scăpa de datoriile sufocante cu care se confruntă în ultima vreme.

La piața din cartier ai văzut multă făină ? Câștigi într-o competiție  

Visul: Dora a mers la cea mai importantă piață din cartie pentru a face provizii de legume și de fructe. În schimb, ea a văzut pe multe mese grămezi uriașe de făină foarte albă. Dora întreabă dacă va avea necazuri că n-a văzut legume sau fructe, ci numai făină, în cantități foarte mari.

Semnificația visului: Este bine că Dora a văzut grămezi foarte mari de făină. Ea va câștiga primul loc într-o competiție profesională la care vrea să participe. Făina este simbolul unor câștiguri foarte mari în orice întrecere participă o persoană care are un astfel de vis.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net