Traducătoarea de vise: Ai visat că erai medic într-o clinică de elită? Vei fi apreciat de anturaj

Ultima actualizare:

    Ești medic în vis? Ești stimat de persoanele din anturajSursa Foto:Teleorafonline.ro
Ești medic în vis? Ești stimat de persoanele din anturajSursa Foto:Teleorafonline.ro

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! Mă bucur că la întoarcerea din vacanță ne-ați trimis iute și de grabă, vești plăcute. Un concediu care se încheie cu amintiri de neuitat este o sursă de inspirație pentru voi, cei care vreți să intrați într-o carte a recordurilor, așa cum ne-ați mărturisit în mesajele voastre.

După vacanță, întâlnirea cu  prietenii reprezintă o prioritate pe care vreți s-o ”bifați” în agenda personală, cu entuziasm și fără întârziere. În visele recente, foarte interesante, povestite de voi cu lux de amănunte, sărbătoreați momentul revederii cu prietenii sau aveați preocupări diferite decât cele din viața reală. Cei care ne-ți scris sperați ca mesajele onirice recente să  vă călăuzească spre soluții benefice în proiectele voastre de suflet. De aceea, mă grăbesc să  ”traduc” visele emoționante pe care mi le-ați povestit.    

Visul: Doru ne-a povestit un vis recent și, de atunci, se tot întreabă ce semnificație are acel vis: era medic, lucra într-o clinică de elită și avea foarte mulți pacienți. Când s-a trezit din vis trăia cu impresia că este tot în acea clinică elegantă, cu aparatură foarte modernă.

Semnificația visului: Desigur, este vorba despre un mesaj de bun augur. În viața reală, Doru v-a fi foarte apreciat de persoanele de decizie din mediul pe care-l frecventează. Poate fi vorba despre inițiative sau de proiecte pe care Doru are să le lanseze într-un context anume și se va  bucura de un succes neașteptat.

O prietenă ți-a oferit o halbă cu bere? Vei merge la o petrecere

Visul: Maia ne-a povestit cu mult umor că, în prima seară când a revenit din vacanță, a avut un vis foarte amuzant: cea mai bună prietenă a ei a întâmplinat-o cu o halbă uriașă cu bere. Maia crede că în realitate, poate într-o săptămână, ar fi băut conținutul acelei halbe, dar nu știe ce semnificație are ineditul vis.

Semnificația visului: Acest vis amuzant are o semnificație pozitivă, așa cum Maia își dorește de la începutul verii.  În curând, ea va fi invitată de prietenii de familie la o petrecere grozavă. Halba uriașă plină cu bere, primită cadou, aduce în viața ei o ofertă de nerefuzat, urmată de beneficii materiale.

Poștașul ți-a dăruit o tolbă cu scrisori? Ți se oferă o nou funcție

Visul: Când s-a trezit din somn, Daria s-a amuzat copios. În viața ei n-a primit atâtea scrisori ca în acel vis misterios și amuzant, în egală măsură. Poștașul a sunat insistent la sonerie și, când a deschis ușa apartamentului, acesta i-a oferit tolba lui cu scrisori. Uimită, Daria a întrebat care sunt scrisorile ei, iar poștașul i-a răspuns cu amabilitate: Toate! Atunci, Daria a început să caute în tolba uriașă și a descoperit că majoritatea scrisorilor erau expediate de diferite instituții de renume. Din acest motov Daria este uimită și derutată, deoarece nu știe ce întâmplări prevestește acel vis.

Semnificația visului: Pentru Daria, tolba plină cu scrisori, primită de la poștaș,  este un ”cadou” valoros. În curând, Daria  își va schimba serviciul. De fapt, i se va oferi șansa să-și aleagă un nou serviciu unde va ocupa o funcție importantă.    

Miroseai un buchet superb de flori ?  Vei avea motive de bucurie

Visul: În viața reală, Iulia iubește foarte mult florile. Într-un vis recent, Iulia era bucuroasă că a primit un buchet superb de flori. Ea a mirosit, minute în șir, fiecare floare care răspândea un parfum inedit. În mod firesc, mireasma răspândită în jurul ei de acele flori unicat i-a transmis o stare de spirit extraordinară!

Semnificația visului: Totdeauna, un astfel de mesaj oniric prevește multe bucurii care vor veni în viața celui care a visat superbele flori. Poate fi vorba despre noutăți pe care Iulia are să le primească din surse diferite, și toate vor schimba în bine viața ei.        

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net