Traducătoarea de vise: Ai visat morcovi? Urmează o perioadă de prosperitate

Ultima actualizare:

    Visul în care bei cafea cu o persoană anume prevestește o perioadă de satisfacții  alături de persoana respectivă Sursa foto: Click.ro
Visul în care bei cafea cu o persoană anume prevestește o perioadă de satisfacții alături de persoana respectivă Sursa foto: Click.ro

Ediția ”Traducătoarea de vise” din această săptămână aduce în prim plan visele inedite povestite de pasionații de vise, colaboratorii noștri, care vor afla dacă evenimentele care au apărut în visele lor, și i-au impresionat, se concretizează în curând. Iată cele mai interesante vise și cei care le-au visat vor cunoaște semnificația lor.

Savurai o ceașcă de cafea cu o fostă prietenă ? Visul prevesteşte o reconciliere

  • Visul: Mara ne-a povestit un vis recent, emoționant. Savura o ceașcă de cafea alături de o fostă prietenă. S-a trezit veselă din acest vis pentru că reconcilierea cu amica ei i-a transmis o  satisfacție sufletească. Se va concretiza, oare, acest vis?  
  • Semnificația visului: Desigur, acest mesaj oniric anticipează o reconciliere. Când bei cafea alături de cineva, vei avea o perioadă de satisfacții, de împliniri în compania acelei persoane. După acest vis, supărarea cu prietena ta rămâne de domeniul trecutului.    

Un șarpe se urcase pe piciorul tău? O femeie din anturajul tău te urmărește  

  • Visul: Dora, o colaboratoare fidelă a ediției de vise, ne-a povestit un vis emoționant care i-a transmis o stare de îngrijorare. În mod neașteptat, un șarpe se urcase pe piciorul ei. Simțea cum nedoritul ”musafir” se plimba nestingherit pe piciorul ei. Deodată, disgrațiosul ”musafir” a fost  îndepărtat de pe piciorul Dorei. Dora se întreabă ce prevestește visul?
  • Semnificația visului: Pentru Dora, visul îndeamnă la prudență. Printre  persoanele de încredere, din anturajul  ei, se strecoară și o femeie vicleană și invidioasă pe performanțele Dorei. Semnificativ este faptul că, în final, Dora a reușit să îndepărteze ”intrusul” din existența sa.

La o expoziție admirai standul cu morcovi? Urmează o perioadă de prosperitate

  • Visul: Marius ne-a scris din nou și ne-a povestit visul inedit care îi transmite  multe semne de întrebare. În vis a mers la o expoziție, și la standul cu legume, erau expuși mulți morcovi care atrăgeau atenția. Este pentru prima dată când Marius vede atâția morcovi în vis. Despre  această legumă opiniile sunt diferite. Oare ce prevestește visul?
  • Semnificația visului: Din investigațiile noastre, morcovii au semnificații pozitive, deosebite, deoarece prevestesc prosperitate, o perioadă cu  satisfacții materiale. Opinia celor care se tem că visul cu morcovi are o semnificație negativă, că aceștia transmit  o stare de neliniște, nu se concretizează.                  

Culegeai fructe din livada bunicului?  Te bucuri de redresare financiară

  • Visul: Laura ne-a scris din nou și era veselă în urma unui vis  recent. Ea culegea  fructe din  superba livadă a bunicului. Visul i-a transmis o stare de mulțumire sufletească și Laura se întreabă ce  prevestește acest vis.
  • Semnificația visului: Mulțumirea sufletească din visul Laurei  se va concretiza și în viața reală.  În mod cert, fructele culese în vis, din livada bunicului,  prevestesc o redresare financiară  în viața Laurei. În curând, ea va reuși să scape de datoriile care  s-au acumulat în viața ei în ultima vreme.
image
image
image
image
image
image
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net