Traducătoarea de vise: Ce înseamnă când visezi pomi înfloriţi

Ultima actualizare:

    Pomii înfloriți anticipează bucurii în dragoste vacanțevacanțe.com
Pomii înfloriți anticipează bucurii în dragoste vacanțevacanțe.com

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! În această săptămână, cele mai multe mesaje onirice interesante le-am primit de la vizitatorii care au încredere în semnificația viselor, convinși fiind că acestea sunt un ghid pentru o etapă importantă din viața lor.

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! În această săptămână, cele mai multe mesaje onirice interesante le-am primit de la vizitatorii care au încredere în  semnificația viselor, convinși fiind că acestea sunt un ghid pentru o etapă importantă din viața lor. Vizitatorii care ne scriu frecvent sunt convinși că unele vise anticipează strategii benefice pentru proiectele lor sau  le sugerează când să acționeze cu prudență într-un anumit context. Din mesajele primite am remarcat și curiozitatea celor care ne-au scris despre zodiile care le poartă noroc. Pentru această săptămână, în ediția Traducătoarea de vise voi traduce visele vizitatorilor referitoare la întâmplările mai deosebite trăite  recent. De asemenea, împreună cu nativii Raci și cu Leii din anturaj veți demara inițiative bănoase pe termen lung.

Au înflorit pomii? Te așteaptă momente de fericire în dragoste

Visul: Ana-Maria ne-a scris că s-a trezit fericită dintr-un vis minunat. A mers în parcul orașului și toți pomii erau înfloriți, spre deosebire de grădinile din jurul parcului, unde nu vedeai o astfel de priveliște. Pajiștea era acoperită  și ea cu flori multicolore și, minute în șir, Ana-Maria  a crezut că  trăiește într-o  lume de basm.     

Semnificația visului : Pentru Ana-Maria urmează o perioadă foarte bună pe toate planturile. Va fi fericită în dragoste și se va împăca cu logodnicul ei despre care ne-a povestit că s-a certat din luna decembrie.  Pajiștea acoperită de flori multicolore prevestește o etapă de viață fericită, așa cum n-a mai avut Ana-Maria de mulți ani.

Talismanul norocos: Un crin înflorit.

Te strigă cineva pe nume? Te  bucuri de faimă bună și primești vești

Visul: Dora ne-a povestit un vis foarte interesant. Împreună cu colegele de serviciu era la un spectacol și a fost strigată pe nume de  prezentatoarea evenimentului. Ea este surprinsă de faptul că dintre toți invitații, tocmai ea a fost strigată la microfon.

Semnificația visului: Pentru Dora este un vis de bun augur. În curând, ea se va bucura de faimă pe plan profesional și va fi apreciată de persoanele influente din anturaj. De asemenea, Dora va primi multe vești foarte bune privind inițiativele pe care le-a dus la bun sfârșit.

Talismanul norocos:  Broasca Feng Shui

Degustai ciorba preparată de mama ta? Vei primi o sumă de bani

Visul: Mura era înfometată în vis; ea degusta de zor bucatele preparate de mama ei: și din ciorbă, și din cratița cu mâncare.     

Semnificația visului: Când visezi că deguști ciorbă, în curând vei primi  o sumă importantă de bani.  Dacă deguști mâncare dintr-o cratiță plină  vei scăpa de o mare grijă, iar dacă ai fost bolnavă te vei însănătoși.

Talismanul norocos: O bancnotă nouă de 100 lei.

Asistai la o tragere Loto și vedeai numere? Te așteaptă un câștig

Visul:  Daria asista la o extragere Loto și  vedea multe numere colorate. Totul se petrecea ca în realitate și era atentă dacă numerele preferate ale familiei au ieșit din urnă. Daria se întreba de ce a visat o extragere Loto, deoarece doar rudele ei sunt pasionate de Loto.

Semnificația  visului: Când vezi numere în vis, chiar dacă nu joci la Loto, în viața reală vei intra în posesia unui câștig important. Poate fi vorba despre o primă sau despre o mărire de salariu.   

Talismanul norocos: O pușculiță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
zodii muncitoare jpg
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
horoscop jpeg
tocana ficat ceapa jpeg
horoscop pexels jpg
cub horoscop iertare png
5 RETETE de salate mega sanatoase pentru pachet Ce sa iei cu tine pentru pranzul de la munca (1) jpg
piure de cartofi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net