Traducătoarea de vise: De ziua ta ai primit un set de farfurii?

Ultima actualizare:

    Farfuriile in vis prevestesc avantaje materialeFoto: Click!
Farfuriile in vis prevestesc avantaje materialeFoto: Click!

Joci table și Nebunul este piesa ta preferată? Faci aprovizionare cu făină?Tai cu sabia o frânghie din drumul tău? Află ce vise anticipează împlinirea speranțelor tale.

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! Am primit multe mesaje de la voi și curiozitatea voastră de a descoperi semnificația lor este justificată. De această dată, am constatat că unele vise care v-au stârnit foarte mult curiozitatea anticipează când se împlinesc speranțele voastre. Desigur, am descoperit și multe mesaje onirice care îi îndeamnă pe cei care ne-au scris la prudență și le sugerează cum să-și gestioneze viitoarele resurse financiare. De asemenea, din visele care se referă la îndeletnicirile de fiecare zi, cu toții putem să învățăm când este bine să ne schimbăm stilul de viață. De aceea, pentru această ediție am ales  să ”traduc” visele ce prevestesc momentele de bucurie și de prudență.

De ziua ta ai primit un set de farfurii superbe? Vei primi o moștenire  

Visul: Teodora este pasionată de semnificația viselor. De aceea, de câte ori  are un vis emoționant ne scrie. În mod firesc, Teodora vrea să știe ce prevestește acel vis. De această dată, Teodora a visat că, de ziua ei, bunica i-a făcut cadou un set de farfurii superbe. În vis, Teodora era foarte fericită. Pentru casa ei nouă, acest dar este foarte util.

Semnificația visului:  În viața reală, acest dar valorează mai mult. Totdeauna când primești cadou un set de farfurii, de la o rudă apropiată, visul anticipează că vei intra în posesia unei moșteniri. În curând, Teodora va primi o moștenire nesperată de la bunica ei pe care o adoră ( așa cum ne-a mărturisit).

Talismanul norocos: Un trifoi cu patru foi.

Joci table și ” nebunul” este piesa ta preferată? Vei face un drum lung

 Visul: Delia  a visat că juca table cu prietena ei și câștigase mai multe runde. ” Nebunul”, spune ea, o ajutase să câștige. De fapt, de când joacă șah, ”nebunul” este piesa ei preferată.

Semnificația visului: Este un lucru dovedit. Persoana care visează această piesă de șah înseamnă că, în curând, va face o călătorie la drum lung. De aceea, Delia trebuie să se pregătească pentru o drumeție foarte plăcută, cu beneficii financiare  și profesionale pe termen lung. 

Talismanul norocos: Piesa de șah ”Nebunul”.   

Faci aprovizionare cu făină? Vei avea spor în demersurile financiare

Visul: Daria  se considera un om norocos. Ea cumpărase, la un preț avantajos, făină cât să-i ajungă până la recolta viitoare de grâu.

Semnificația visului: Făina anticipează o viață mai bună. De aceea, Delia va avea spor în afacerile de familie, pentru care era foarte îngrijorată. Provizia de făină semnifică mai multe câștiguri și datoriile se vor îndepărta de casa Deliei.

Talismanul norocos: Un spic de grâu.

Tai cu sabia o frânghie din calea ta? Depășești un obstacol dificil

Visul: Andrei ne-a povestit cu mult umor un vis care l-a emoționat. În  viața reală el a văzut o sabie doar într-o expoziție. În  vis, Andrei mânuia fără probleme o sabie. Cu ajutorul acesteia, el a tăiat o frânghie groasă care-l împiedica să intre în vila sa.

Semnificația visului: Un astfel de mesaj oniric anticipează că, prin eforturi susținute, Andrei va reuși să îndepărteze un obstacol din calea sa. Poate fi vorba despre o judecată legată de un imobil pentru care Andrei va lupta până la victoria finală.

Talismanul norocos: Broasca Feng Shui.        

image
image
image
image
image
image
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net