Traducătoarea de vise: Găsești mulți bani pe drum? Vei fi mai bogat

Ultima actualizare:

    Când găsești bani sub formă de bancnote, situația ta financiară se va îmbunătăți Sursa foto: românia.tv.net
Când găsești bani sub formă de bancnote, situația ta financiară se va îmbunătăți Sursa foto: românia.tv.net

Vizitatorii noștri fideli ne-au scris, ca de obicei, pentru că în viața lor a intervenit un eveniment. De această dată ne-au povestit visele pe care le-au avut în primele zile de concediu. În mesajele onirice trimise de ei, am observat că vizitatorii care ne-au scris erau fascinați de întâmplările din vis și când s-au trezit la realitate, starea lor de spirit era minunată.

Totodată, din mesajele trimise de vizitatorii noștri am reținut dorința lor fierbinte: ”să  traduc” semnificația ”exactă” a visului pe care ni l-au povestit, deoarece ei speră ca bucuria din vis să se împlininească și în viața reală. Dintre visele primite, le traduc pe acelea care prevestesc clipa când vine norocul în viața celor care l-au așteptat. De multă vreme...În vis ați găsit o grămadă de bani, ați primit oaspeți, ați descoperit mulți fragi într-un luminiș de pădure, vă plimbați cu pluta pe o apă liniștită de munte ? În mod sigur veți sărbători un mare succes și veți traversa perioade de stabilitate din punct de vedere material.

Găsești mulți bani pe drum? Situația ta financiară se va îmbunătăți

Visul: Laura mergea îngândurată spre compania la care lucra. Deodată, când să traverseze, a observat pe trotuarul din fața ei un portofel plin cu bani, sub formă de bancnote. În jurul ei nu era nimeni și atunci s-a hotărât să ridice portofelul și să-l pună în sacoșă.

Semnificația visului: În acest caz, visul poate avea mai multe semnificații. Poate fi vorba despre promovarea Laurei la locul de muncă unde nu va avea rivali (când Laura a găsit banii nu era nimeni în jurul ei). Și, pentru că a găsit banii-bancnote în drum spre serviciu, situația ei financiară se va îmbunătăți în mod cert și ea va fi recompensată financiar așa cum se cuvine.  

Ați primit oaspeți? În zilele următoare veți avea multe bucurii

Visul: Ana ne-a povestit un vis amuzant. Când nu se aștepta, ea a primit oaspeți de la drum lung. Prietenii săi cei mai buni au vrut să-i facă o surpriză plăcută și s-a  trezit cu ei în curtea casei. Desigur că Ana s-a bucurat, dar nu pregătise bunătățile cu care îi aștepta de obicei. Oare visul acesta poate să prevestească o supărare sau un eveniment nedorit, neașteptat, ne-a întrebat Ana?

Semnificația visului: Nu este vorba despre un necaz sau despre un eveniment nedorit. Cei mai buni prieteni ai Anei, care au venit în vizită în mod neașteptat, sunt mesagerii bucuriilor. Pentru Ana urmează o perioadă norocoasă, în care va primi noutăți așteptate de multă vreme.  De asemenea, în scurt timp, Ana va rezolva o serie de probleme delicate într-o manieră neașteptată. Ana va constata că de mulți ani n-a mai petrecut o perioadă marcată de bucurii deosebite.

Culegi fragi din pădure? Visul anticipează un mare succes!

Visul:  Chiar din prima seară de concediu, Cristian a avut un vis foarte interesant. El a făcut o excursie cu prietenii  în pădure și, deodată, toți au descoperit o pajișite acoperită cu fragi. Zecile de bobițe de culoarea rubinului se răsfățau în lumina soarelui , iar întâlnirea cu această provocare n-are s- o uite niciodată. După ce au privit frăguțele,  Cristian a început să guste din parfumatele fructe, iar exemplul lui a fost urmat și de ceilalți. Oare mulțimea aceea de fragi poate fi de bun augur?

Semnificația visului:  Pajiștea aceea plină de fragi, care i-a fascinat pe  excursioniști, este mesagerul unor  vești foarte plăcute în viața personală și în dragoste. Deoarece după ce le-au admirat, Cristian și prietenii lui au început să guste din aromatele fructe, iar acest lucru însemnă că toți vor gusta din cupa unui mare succes. Poate fi vorba despre un proiect profesional comun, la care au lucrat cu toții, proiect de care  Cristian este foarte mândru.  

Te plimbi cu pluta pe apa unui râu ? Te întâlnești cu norocul

Visul: Maria ne-a povestit, cu umorul care o caracterizează, că în prima zi de concediu s-a plimbat cu o plută pe apa unui râu de munte, din apropierea vilei unde era cazată. De fapt, o plimbare cu pluta în acea zonă de munte era la modă și era o metodă sigură de relaxare. În acest mini concediu, Maria voia să se gândească în liniște și să găsească răspuns la multe probeme care o frămâtau în ultima vreme.  După mai multe tururi cu pluta, de la un capăt la altul al comunei, ea a constatat că poate să conducă pluta fără teamă.  

Semnificația visului:  Drumurile pe care le-a făcut Maria cu pluta  reprezintă eforturile ei de a rezolva prioritățile. Când Maria a reușit să conducă pluta fără teamă, ea a învins cel mai mare obstacol care-i stătea în cale: frica. De fapt, atunci Maria a fost ajutată de noroc...

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop, zodii, stres jpg
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
Fasole jpg
Horoscopul lunii iunie horoscop lunar 2023 shutterstock 2056174655 jpg
zodii norocoase jpg
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net