Traducătoarea de vise: La inaugurarea casei porţi pantofi noi? Ai noroc în dragoste


    O locuinţă  nemobilată are un  preţ mai mic
O locuinţă nemobilată are un preţ mai mic

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! Mă bucur că aţi avut o săptămână plăcută, iar visele au influenţat în bine starea voastră de spirit. Mai mult, cei care aţi trăit momente de euforie în vis, când v-aţi trezit la realitate, eraţi la fel de fericiţi şi de optimişti, sperând că semnificaţia acelui mesaj oniric este în avantajul vostru.

Visele povestite în care petreceţi într-o casă nouă, într-un palat şi aveţi o ţinută vestimentară la modă anticipează că veţi depăşi obstacole financiare sau afective.

De această dată, mai mulţi vizitatori au avut un vis asemănător, de bun augur. Între lumea din vis şi cea reală, apare o punte de legătură luminată de bunele intenţii ale celui mai bun prieten sau ale persoanei iubite. În această săptămână, traversaţi o etapă favorabilă pentru proiectele noi.

Sunteţi inspiraţi cu idei foarte bune! În acelaşi timp, este bine să contaţi pe spontaneitate, iar colaborarea cu Săgetătorii, cu Capricornii şi cu Vărsătorii va influenţa în bine iniţiativele vostre financiare.

Locuieşti într-un palat? Te aşteaptă o viaţă prosperă

Visul: Dana, Irina şi Draga, noii noştri vizitatori, au avut un vis asemănător: se mutaseră într-o casă foarte mare, modernă, un adevărat palat, după cum povestesc ei. Personalul de serviciu din palat îi respecta, iar cei care ne relatează visul credeau că este vorba despre o lume de basm. Amănuntele povestite sunt foarte amuzante, pentru că ei nu erau obişnuiţi să aibă servitori.

Semnificaţia visului: Este un mesaj oniric foarte bun. O casă-palat foarte mare, modernă, anticipează o viaţă lipsită de griji materiale şi emoţionale. În scurt timp, cine are un astfel de vis va reuşi să depăşească obstacole sociale foarte mari.

Amuleta norocoasă: Rândunica.

Construieşti o casă pentru mai multe generaţii? Belşug înseamnă

Visul: Radu, Doru şi Ioana construiau o casă de vacanţă la marginea oraşului. Lucrau de zor pentru că voiau s-o inaugureze în această toamnă, iar fiecare generaţie din familie trebuia să ocupe un etaj. În total, casa era proiectată pentru trei apartamente foarte spaţioase.

Semnificaţia visului: Cine construieşte în vis o casă nouă, spaţioasă, în care vor locui mai multe generaţii, se va buucra de aprecierea persoanelor influente din anturaj. În acelaşi timp, belşugul nu va ocoli acel cămin, iar în următoarele trei luni familia va sărbători primul mare profit.

Amuleta norocoasă: Fructieră cu struguri

Flăcări mari au cuprins acoperişul casei tale? Ai noroc în dragoste

Visul: Nora era îngrijorată în vis. Când a venit acasă, acoperişul ardea cu flăcări înalte de un metru. Bunica a întâmpinat-o şi i-a spus că arde casa „cu flăcări spornice". Nora se teme că acest vis va anticipa un mare necaz.

Semnificaţia visului: În acest caz, focul care a cuprins acoperişul are o semnificaţie pozitivă: Nora va avea noroc în dragoste şi se va căsători cu persoana iubită, cu Radu, logodnicul despre care ne-a povestit foarte multe lucruri frumoase.

Amuleta norocoasă: Inimioara.

Pentru inaugurarea casei ţi-ai cumpărat pantofi moderni? E de bine

Visul: Aurelia şi Maria, colaboratoare fidele ale rubricilor de vise şi de numerologie, ne-au povestit un vis asemănător. La inaugurarea casei părinteşti, ele s-au înnoit cu rochii frumoase, iar pantofii erau superbi.

Semnificaţia visului: Pantofii moderni şi superbi, despre care cele două vizitatoare ne povestec, sunt simboluri onirice pozitive: concret ele anticipează împliniri durabile. Mai mult, tinerele necăsătorite care visează pantofi noi vor avea noroc în dragoste şi fiecare se va căsători cu un bărbat generos şi înţelegător.

Amuleta norocoasă: Verigheta .

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
shutterstock 450568075 jpg
shutterstock 2211785457 jpg
Jose Maria Gimenez la finalul partidei Uruguay Ghana se ceartă cu arbitrul Daniel Siebert. FOTO EPA EFE
locuri de munca angajari
image
image
image
image
cub horoscop 1 gif
Doliu in perioada Craciunului
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
foto1 ElenaB jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)