Traducătoarea de vise: Mesajele primite de la pasionații de vise prevestesc beneficii financiare în viața lor


    Casă în construcție anticipează o viață  îmbelșugatăSursa foto: Adevărul.ro
Casă în construcție anticipează o viață îmbelșugatăSursa foto: Adevărul.ro

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! În această săptămână am primit de la voi, pasionații de vise, mesajele onirice recente și mărturisirile voastre că, deseori, acestea v-au dat gândit. Sunt vise care se repetă de mai multe ori în acceași noapte? Oare acestea au semnificații deosebite? Dar visele în care se petrec întâmplări neașteptate sau amuzante vă emoționează?

Desigur, visele care fac referire la bani sau cele care prevestesc câștiguri neprevăzute, toate acestea trezesc interesul pentru semnificațiile lor. Fie că visele voastre  sunt  de bine, fie că  vă îndeamnă să fiți prevăzători cu deciziile voastre, în orice situație, este firesc ca mesajul visului să fie urmărit cu toată atenția.      

O caleașcă mergea pe lângă tine? Visul prevestește un mare câștig  

  • Visul: Laura ne-a povestit un vis emoționant. Mergea spre companie și, în mod neașteptat, a apărut o caleașcă superbă care mergea în mare viteză pe lângă ea. Laura a admirat caleașca pentru că doar în filme a văzut așa ceva. Oare ce  prevestește visul?
  • Semnificația visului: Pentru Laura visul acesta surprinzător este benefic, deoarece  anticipează beneficii financiare. Surprinzător, acest câștig mare, neașteptat, va fi obținut din afaceri modeste.       

Ai visat o casă superbă, în construcție? Visul prevestește prosperitate

Visul: Marius, un colaborator loial ediției ”Traducătoarea de vise ” ne-a povestit un vis recent, inedit. El a visat o casă superbă, care se construia lângă locuința sa. Când a început construcția acelei  vile care semăna cu un conac  boieresc, de pe vremuri? Când s-a trezit din vis, Marius se tot minuna de apariția acelei case și nu știa cum să interpreteze  visul respectiv.     

Semnificația visului: Desigur, casa superbă din vis, care se construia lângă  locuința lui Marius, are un mesaj pozitiv. În viața lui Marius vor interveni schimbări care-i vor permite numeroase avantaje financiare. După acest vis va urma  o etapă de prosperitate în viața lui Marius.   

Ai găsit bani pe drum? Vei scăpa de unele griji care te frământă

  • Visul: Și Daria, o colaboratoare pasionată de vise, ne-a povestit un vis  recent care a pus-o pe gânduri. Din nou a visat că a găsit bani, în drumul ei spre compania unde lucrează. Unele colege i-au spus că nu este bine ce a visat . De aceea ne-a întrebat și pe noi.
  • Semnificația visului: Iată că mesajul acestui vis, care i-a transmis emoții Dariei, nu este negativ. În urma acetui vis, Daria va scăpa de unele griji care o frământă de multă vreme. Ea va avea mai mulți bani...  

Un arbore verde i-au plantat în grădină ? Visul anticipează bogăție   

  • Visul: De ziua ei, Aurelia a avut un vis extraordinar! Iată că Reli ne-a mărturisit că niciodată n-a avut un astfel vis: de ziua ei, familia i-a făcut cadou un arbore verde pe care i l-au plantat în grădină. Ea se mira de cadoul primit în vis, dar se gândea și la simbolul acestuia. 
  • Semnificația visului: Aurelia ne-a povestit cu lux de amănunte despre cadoul inedit primit de la familia ei. Arborele verde primit în loc de flori  de ziua ei  este un mesaj extraordinar pentru Reli, grijile financiare dispar din viața ei. Reli se va bucura de prosperitate; arborele verde este simbolul unei bogății neașteptate. Poate fi vorba și despre o moștenire
cub lia bugnar theo rose png
cub camelia șucu (1) png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
Kanye West
cub emma corrin png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Tratament pentru unghii cu gel
image png
image png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
un barbat de 54 de ani are fantezii sexuale ciudate jpg