Traducătoarea de vise: Mesajele primite prevestesc beneficii materiale neașteptate

image
Mieii prevestesc bogăţie

Mesajele pe care le-am primit de la pasiona╚Ťii de vise ├«n ultima s─âpt─âm├ón─â anticipeaz─â ├«nt├ómpl─âri norocoase, ╚Öanse care, ├«n cur├ónd, se vor concretiza. Ve╚Ötile deosebite pe care ni le-a╚Ťi trimis recent prevestesc o etap─â marcat─â de c├ó╚Ötiguri suplimentare ╚Öi de ├«mpliniri la care a╚Ötepta╚Ťi ├«n ultima vreme.

╚śi ├«n s─âpt─âm├óna care s-a ├«ncheiat am primit de la voi, cei care sunte╚Ťi pasiona╚Ťi de semnifica╚Ťia viselor, mesaje deosebit de interesante. ├Än mod firesc, cei care ne-a╚Ťi scris, ne-a╚Ťi relatat bucuriile ╚Öi emo╚Ťiile pe care le-a╚Ťi tr─âit ├«n visele recente. Unii dintre voi a╚Ťi asistat la nunta unei rude, al╚Ťii a╚Ťi ├«nt├ólnit l├óng─â casa sau l├óng─â ma╚Öina voastr─â  un mu╚Öuroi de furnici sau a╚Ťi participat la evenimente inedite ├«n via╚Ťa voastr─â. Oricare a fost mesajul din vis, pentru cei care ne-╚Ťi scris, este important─â semnifica╚Ťia visului, pentru c─â astfel afla╚Ťi ce evenimente vor urma ├«n via╚Ťa voastr─â ├«n cur├ónd, ├«n aceast─â prim─âvar─â.

Din visele primite de voi de cur├ónd, am ales pentru aceast─â edi╚Ťie ÔÇŁTraduc─âtoarea de viseÔÇŁ acele mesaje care prevestesc beneficii financiare pe termen lung. ├Än mod surprinz─âtor, unele vise au o tem─â comun─â ╚Öi cuv├óntul magic se nume╚Öte ÔÇŁ╚śans─â!ÔÇŁ.

Ai visat multe bancnote noi? Iată visul  care prevestește prosperitate

Visul: Reli a avut un vis recent, emo╚Ťionant. A primit mai multe bancnote noi de la sora ei care a mai lansat cu succes o carte. A primit banii, s-a bucurat, dar c├ónd s-a trezit din vis credea c─â banii respectivi prevestesc o sup─ârare, o pierdere. 

Semnifica╚Ťia visului: Mai multe persoane au emo╚Ťii dup─â un vis ├«n care primesc bani. ├Än acest caz, Reli nu are nici un motiv de ├«ngrijorare. Ea a primit mai multe bancnote noi de la sora ei, iar aceasta a c├ó╚Ötigat banii respectivi dintr-o realizare profesional─â, tip─ârirea unei c─âr╚Ťi. De aceea, Reli se va bucura de o mare ├«mplinire, de prosperitate. Dac─â banii primi╚Ťi ar fi fost ob╚Ťinu╚Ťi dintr-un ├«mprumut, atunci ea ar fi avut de restituit unele datorii  mai repede dec├ót ar fi fost ├«n╚Ťelegerea cu persoana care i-a ├«mprumutat banii.  

Ai visat un pod nou, impresionant? Urmează o perioadă cu zile norocoase 

Visul: Daria ne-a povestit cu lux de am─ânunte un vis emo╚Ťionant. Traversa un pod nou, construit de cur├ónd ├«n ora╚Ö. Voia s─â ajung─â repede la bunica ei, s─â-i duc─â m├óncare ╚Öi medicamente. Podul lega dou─â zone ale ora╚Öului ╚Öi Daria se bucura c─â a reu╚Öit s─â ajung─â repede, aproape de casa bunicii. Oare ce preveste╚Öte visul?

Semnifica╚Ťia visului: Daria care traversa un pod nou a ajuns destul de repede la bunica. Podul, care lega dou─â extremit─â╚Ťi ale ora╚Öului, ╚Öi le era de folos celor care voiau s─â ajung─â repede la o destina╚Ťie anume, anticipeaz─â o etap─â cu zile norocoase, cu satisfac╚Ťii. Proiectele la care Daria lucreaz─â  se vor finalize f─âr─â ├«nt├óziere, spre satisfac╚Ťia ├«ntregii familii.

Te-ai visat mireasă? Vei avea un trai liniștit în căsnicie

Visul: Mara ne-a scris ├«n urma unui vis emo╚Ťionant. Ea s-a visat mireas─â, de╚Öi este c─âs─âtorit─â. Unele persoane i-au spus c─â visul respectiv preveste╚Öte necazuri ╚Öi, de aceea, Mara vrea s─â ╚Ötie ce va urma ├«n via╚Ťa ei dup─â acest vis.

Semnifica╚Ťia visului: Iat─â un vis care este interpretat ├«n mod gre╚Öit ca fiind un mesager al grijilor ╚Öi necazurilor. Dimpotriv─â, Mara trebuie s─â fie convins─â c─â acest vis este un mesager de bun augur, a╚Öa cum s-a dovedit decenii la r├ónd. Mara va avea un trai lini╚Ötit ├«n c─âsnicia ei ╚Öi nu are motive de ├«ngrijorare. 

Mai mul╚Ťi miei zburdau pe o paji╚Öte superb─â? Te po╚Ťi ├«mbog─â╚Ťi ├«n cur├ónd

Visul: George ne-a povestit un vis foarte pl─âcut care-i aminte╚Öte de copil─ârie. Pe o paji╚Öte ├«n fa╚Ťa casei bunicii, sub fereastra casei ei, zburdau mai mul╚Ťi miei. Parc─â erau ni╚Öte copii care se r─âsf─â╚Ťau ├«n vacan╚Ť─â. Visul a continuat pe aceea╚Öi tem─â: el ╚Ťinea ├«n bra╚Ťe un miel dolofan.

Semnifica╚Ťia visului: Iat─â un vis minunat! Pentru George urmeaz─â o perioad─â de prosperitate: poate fi vorba despre un  premiu pe care poate s─â-l ob╚Ťin─â la concursul despre care ne-a vorbit, c─â va fi promovat ├«n func╚Ťie. Desigur, George va ob╚Ťine c├ó╚Ötiguri importante la un concurs la care particip─â. 

charlene printul albert2 jpg
alex velea ruby jpeg
FotoJet jpg
Catrinel Sandu
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
Young Jack Sparrow in new Pirates of the Caribbean movie trailer jpeg
arsinel actor jpg
image
image
image
image
Click (1) (9) jpg
meditate 1851165 1280 (1) jpg
ciftci mirese JPG
1 machiaj de zi jpg jpeg
za╚Ť de cafea frumuse╚Ťe pixabay
aspirin─â frumuse╚Ťe pixabay