Traducătoarea de vise: Totdeauna, visele deosebite, anticipează rezolvarea urgențelor și beneficii financiare


    Turmă de oi este semnul belșugului, al prosperitățiiSursa foto:ziarul argeșul jpg
Turmă de oi este semnul belșugului, al prosperitățiiSursa foto:ziarul argeșul jpg

Multe vise interesante am primit în aceste zile de la voi, pasionații de vise ! M-au impresionat semnificațiile acestor vise. Desigur, cei care ne-ați scris vreți să cunoașteți și mesajul visului respectiv și dacă acesta este urmat de beneficii în viața voastră, dacă va fi urmat de o perioadă cu beneficii în afaceri, în viața personală și în proiectele voastre mediate sau dacă trebuie să fiți prevăzători la fiecare pas.

Din mesajele primite, le- am ales ales pe acelea care fac referire la  beneficiile financiare pe care le puteți primi într-un anumit context.

Bunica te-a invitat să-i aduci struguri din vie? Te bucuri de câștiguri

  • Visul: Daria ne-a scris din nou. S-a trezit bucuroasă din vis: Bunica o rugase să-i aducă struguri din via familiiei, pentru că aceștia aveau o calitate  renumită  în cartier. Daria i-a îndeplinit dorința.
  • Semnificația visului: Culegi struguri din via familiei? Este vosrba despre struguri de calitate ? Totdeauna visele de acest fel prevestesc avantaje  financiare pentru persoanele care visează o vie cu struguri de calitate. Desigur,  Daria  se va bucura de astfel de previziuni.    

Sună telefonul ? Primești vești despre câștiguri care sosesc în curând

  • Visul. Lia ne-a mărturisit un vis deosebit. De multă vreme n-a mai visat că , după o pauză semnificativă, telefonul ei sună prelung de-a lungul   dimineții. Ce prevestește acest mesaj insistent?
  • Semnificația visului: Când telefonul sună insistent de dimineață, în mod cert, rudele sau persoanele din anturajul apropiat, prevestesc câștiguri importante. Acestea vor sosi în curând, tocmai când aveați nevoie de un astfel de ajutor.

Ai întâlnit un ”uriaș” în drumul tău? Vei rezolva o problemă personală

  • Visul: George, un vechi colaborator,  ne-a scris că trebuie să rezolve o problemă de familie. El ne  mărturisește că speră să-l ajute un prieten din cartier, ”un uriaș”, așa cum i se spune,  pentru că acesta nu se sperie de greutăți.  Ce va urma după acest vis?
  • Semnificația visului:  Acesta este un vis mai special. În momente dificile de viață, când ai șansa să depășești un obstacol, visezi un ”Uriaș”, o persoană cu un fizic  impresionant. De fapt, visul prevestește rezolvarea problemei care te stresează de multă vreme.                                       

În drum spre casă ai întâlnit o turmă de oi? Urmează...  îmbelșugare!

  • Visul: Reli ne scrie atunci când este surprinsă de un vis. De această dată, ea ne relatează un vis foarte amuzant. Aproape de casă, în centrul orașului, i-a apărut în cale o... turmă de oi. N-a fost ușor să le ocoleasă pe  aceste simpatice ”mioare”, dar în final s-a trecurat printre ele. Culmea ironiei, o turmă de oi în oraș.
  • Semnificația visului: S-a amuzat, dar s-a și necăjit până să depășească câteva zeci de oi care îi țineau calea. Mesajul acestui vis este de bun augur: Reli se va bucura de o perioadă îmbelșugată  și va scăpa de grija zilei de mâine, multă vreme. Poate conta pe ajutorul familie, hotărâtă se vândă o proprietate...                                                            
cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
andreea ibacka si majda jpg
cub gabriel apostol png
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
harry si meghan jpg
Wednesday Addams dance jpg
Cseke Attila Eduard Novak Kelemen Hunor foto Inquam Photos / George Călin
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
zodii care imprumuta bani jpg
Razvan Popescu slab jpg
Horoscop dragoste webp
shutterstock 521889163 jpg
tanara dezbracata in pat jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg