Traducătoarea de vise: Veștile inedite vă întâmpină dimineața? Problemele voastre majore vor fi rezolvate repede și...bine

simeon stalpnicul png
Cânți la pian în vis? Vei afla noutăți importante

Și de această dată, în săptămâna care s-a încheiat, am primit de la voi, pasionații de vise, mesaje inedite. Așa cum ne-ați mărturisit, cei care ne-ați scris, întâmplările din visele recente v-au luat prin surprindere. Pentru etapa următoare, este important pentru voi să nu vă angajați emoțional prea repede, și să nu vă pierdeți curajul în momentele delicate. De asemenea, trebuie să fiți atenți atunci când semnați acte, iar dacă este necesar, trebuie să consultați experți sau avocați.

Sigur, este firesc să cunoașteți semnificația acestor visele și efectele lor  în viața reală. Dintre veștile trimise de voi, am ales pentru  ediția ”Traducătoarea de vise” din această săptămână, acele mesaje onirice care vă întâmpină dimineața și vă fac să trăiți  clipa din plin  și să vă  bucurați de viață.  De asemenea, în urma acestor vise veți rezolva problemele voastre dificile cu ajutorul sfaturilor primite de la specialiști.  Cuvântul magic pentru această etapă este ”Reușită”!

La intrarea în companie era soare? Semn bun  pentru afacerile voastre

  • Visul: După un vis recent, Maia ne întreabă ce semnificație are visul respectiv: la intrarea în compania unde lucrează  a întâmpinat-o o rază de soare. Atunci a trăit un sentiment de satisfacție. Dar în viața reală ce prevestește visul acesta?   
  • Semnificația visului: Raza de soare, care a întâmpinat-o pe Maia când a intrat în companie, este un semn de bun augur pentru afacerile de care ea se  ocupă. Visul i-a transmis un sentiment de liniște, deși proiectele la care lucrează sunt dificile. Semnificația visului confirmă faptul că va urma o etapă benefică în viața Maiei.

Cântai la pian și erai aplaudată? Vei afla noutăți foarte importante

  • Visul: Delia ne-a povestit un vis emoționant: cânta la pian la un eveniment la firma în care lucra. Când a terminat melodia, un ropot de apauze a răsunat în încăpere  Delia se întreabă ce semnificația are visul, mai ales că ea nu cântă la pian.  
  • Semnificația visului: Pentru Delia, visul acesta este un mesager al împlinirilor. Ropotul de aplauze prevestește că, în curând, Delia va intra în posesia unor noutăți foarte importante. De aceea, ea va acționa în cunoștință de cauză pe plan profesional și va reuși  în proiectele dificile.

Primești un aviz pentru un pachet ? Visul anticipează un câștig

  • Visul: Nora ne-a scris din nou și visul din ultima vreme, pe care ni l-a povestit,  o determină să se întrebe : Ce va urma după un astfel de vis în viața reală ? Dacă visul acesta nu-i  va aduce un mesaj pozitiv?
  • Semnificația visului: Când primești un aviz de pachet în vis, înseamnă că, în viața reală, te vei bucura de un câștig la care nu te aștepți. Un pachet prevestește surprize financiare deosebite.

Ai primut pașaportul așteptat? Rezolvi prioritățile dificile

  • Visul: Reli era fericită în vis! În sfârșit, a primit pașaportul mult aștepatat pentru care alergase câteva săptămâni. De teamă că  prețiosul document este incomplet, Reli l-a studiat cu  multă atenție.       
  • Semnificația visului: Iată că este vorba despre  un vis favorabil și Reli va reuși să rezolve diversele prioritățil în timp util. Totodată, pașaportul este mesagerul proiectelor reușite, iar acestea se finalizează cu bine în prima parte a săptămânii.  
Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub larisa iordache png
sistem de monitorizare cu bratara electronica Foto: IGPR
coronavirus
image
image
image
image
horoscop ( FOTO pixabay )
horoscop
woman 4214744 1920 jpg
prietenie
echipamente sportive electronice 2 jpg
smartphone sursa pexels com jpg