Traducătoarea de vise: Visele povestite de cei care ne-au scris prevestesc împlinirea unor proiecte care au bătut pasul pe loc

image
O poart─â se deschide ├«n calea -te mu╚Ťi ├«n cas─â nou─â Sursa foto: Adev─ârul.ro

├Än s─âpt─âm├óna care s-a ├«ncheiat ne-au scris numero╚Öi vizitatori. ├Än mod firesc , printre ace╚Ötia se num─âr─â ╚Öi cei care ne scriu frecvent, pasiona╚Ťi de semnifica╚Ťia viselor. Am remarcat c─â vizitatorii dornici s─â ╚Ötie cum se traduc visele lor recente au convingerea c─â, deseori, mesajele onirice reprezint─â pentru noi un ghid pentru proiectele importante ╚Öi mai ales pentru cele care au b─âtut pasul pe loc, mult─â vreme.

├Än aceast─â s─âpt─âm├ón─â, dintre visele povestite de cei care ne-au scris  le-am ales pe acelea  care  ne revigoreaz─â suflete╚Öte  ╚Öi prevestesc realiz─âri  care ne vor salva din situa╚Ťii delicate.

C├ón╚Ťi la pian ├«n vis? Proiectele tale recente devin profitabile

  • Visul: Dalia ne-a scris din nou ╚Öi visul ei recent este o surs─â de voie bun─â. Ea s-a trezit bucuroas─â din acest vis: c├ónta la pian cu prilejul unei anivers─âri ├«n via╚Ťa de familie. Niciodat─â n-a avut un astfel de vis, iar ├«n via╚Ťa real─â Dalia nu c├ónt─â la pian. De aceea, ea ne ├«ntreab─â  ce va urma dup─â un astfel de vis?   
  • Semnifica╚Ťia visului: Dup─â acest vis, Dalia  are motive de bucurie. Proiectele la care lucreaz─â, despre care ne-a povestit ca de obicei, cu am─ânunte, anticipeaz─â realiz─âri profesionale. Dalia este expert─â ├«n arta fotografiei, ╚Öi concursurile la care ea va participa pe aceast─â tem─â, se vor finaliza  cu succese financiare.

Ai primit o plas─â de pescuit de la sora ta? Situa╚Ťia ta material─â se va┬á ├«mbun─ât─â╚Ťi

  • Visul: ├Än timpul liber, George, un colaborator al nostru pasionat  de vise, se ocup─â de pescuit. De cur├ónd, el a visat c─â a primit o plas─â superb─â de pescuit de la sora lui. Visul i-a trezit o stare de euforie, pentru c─â  darul primit ├«n vis era util pentru pasiunea lui. Totu╚Öi, George este curios s─â ╚Ötie ce semnifica╚Ťie are  acel cadou  primit de la sora lui.
  • Semnifica╚Ťia visului:  Dup─â acest vis, George are motive de satisfac╚Ťie. Plasa de pescuit preveste╚Öte bani de care George va beneficia ├«n cur├ónd.  O plas─â de pescuit, a╚Öa cum a primit George, anticipeaz─â o ├«mbun─ât─â╚Ťire a situa╚Ťiei materiale care se va concretiva ├«n cur├ónd.

Ai visat c─â m─ân├ónci dulcea╚Ť─â de vi╚Öine? Vei avea noroc ├«n afaceri!

  • Visul: Maia ne-a povestit un vis recent care i-a trezit mult─â bucurie. ├Än vis, ea m├ónca cu poft─â dulcea╚Ť─â de vi╚Öine. A doua zi, ea le-a postit visul colegelor ei ╚Öi s-au amuzat  grozav pentru c─â,  de obicei, Maia evit─â dulciurile. ├Än realitate, Maia ador─â dulcea╚Ťa de vi╚Öine, dar se ab╚Ťine pentru c─â nu vrea s─â se mai ├«ngra╚Öe.  Maia se ├«ntreab─â  dac─â visul are leg─âtur─â cu obsesia  ei, s─â nu se mai ├«ngra╚Öe, sau acesta are o anumit─â semnifica╚Ťie?
  • Semnifica╚Ťia visului:  Iat─â un vis de bun augur. Pentru Maia urmeaz─â o perioad─â cu beneficii financiare.  Cine m├ón├ónc─â dulcea╚Ť─â, a╚Öa cum a visat Maia, va avea cu siguran╚Ť─â noroc ├«n afaceri. ├Än cazul Maiei, afacerile  care o preocup─â ╚Öi despre care  ea ne-a povestit, se desf─â╚Öoar─â ├«n domeniul medicinii naturiste.     

În  drumul tău s-a deschis o poartă?  În curând te vei muta în casă nouă!

  • Visul: Nora urm─âre╚Öte cu interes edi╚Ťia de vise ╚Öi semnifica╚Ťia acestora. De cur├ónd, ea a visat c─â, ├«n calea ei, aproape de cas─â, s-a deschis o poart─â mare ╚Öi se ├«ntreab─â ce preveste╚Öte acest vis. Totodat─â, Nora se g├ónde╚Öte dac─â este o leg─âtur─â ├«ntre poarta aceea ╚Öi proiectele  la care ea lucreaz─â insistent ├«n ultima vreme?
  • Semnifica╚Ťia visului:  Este un vis deosebit, iar Nora chiar nu se g├ónde╚Öte c─â visul preveste╚Öte o schimbare semnificativ─â ├«n via╚Ťa ei. Poarta care se deschide ├«n  drumul  ei, apropape de cas─â, anticipeaz─â  mutarea ei ├«ntr-o cas─â nou─â.
david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
BeFunky collage (35) jpg
FotoJet (5) jpg
5 front bac toata clasa jpg
teodora alex insula iubirii3 png
image
image
image
image
memoria buna se sustine cu alimente, lecitina si somn  697901584 jpg
BMW seria 7 jpg
thumbnail ghid de vacanta pentru turisti de tot felul1 jpg
image png
Click (1) (9) jpg
meditate 1851165 1280 (1) jpg