Zodiile care dau de fericire, bani și dragoste, după Sfânta Maria Mare 2023. Vor avea karma de partea lor până la finalul anului

Astrele ne spun care sunt zodiile care dau de fericire, bani și dragoste, după Sfânta Maria Mare 2023. După sărbătoara de pe 15 august, acești nativi vor avea karma de partea lor până la finalul anului. Nimeni și nimic nu le va sta în cale.

Zodiile care dau de fericire, bani și dragoste, după Sfânta Maria Mare 2023
Zodiile care dau de fericire, bani și dragoste, după Sfânta Maria Mare 2023

Berbec

A trecut timpul de gândire. Vă este mult mai uşor să iniţiaţi proiecte, în special legate de domeniul sănătaţii sau al nutriţiei. Simţiţi interior imboldul de a vă lărgi orizonturile asupra dietei, regimului, vă puteţi programa măcar de curiozitate la un nutriționist sau să vă ocupaţi de analize ale unor simptome pe care le-aţi neglijat din lipsă de timp. Acum acţionaţi, primiţi feedback iar ulterior începeţi să obţineţi rezultate concrete.

Acceptaţi că este cazul să faceţi modificări, să transformaţi o parte din rutină. Dacă înainte nu făceaţi nimic pentru organism, acum o să fiţi motivaţi măcar să vă interesaţi, iar dacă eraţi deja în procese de autocunoaştere şi dezvoltare, acum veţi avea şansa să vedeţi ajustările care sunt necesare pentru a trece la următoarea etapă. În altă ordine de idei, e important să nu amestecaţi banii voștri cu ai altora.

Taur

Focusul perioadei aduce la suprafaţă zona de familie, tradiţii chiar şi cele de a petrece restul concediului de vară într-o anumită locaţie sau cu anumiţi membri din familia extinsă. Puteţi lua în calcul discuţii cu partenerul pe tema unor renovări, mutări imobiliare sau găsirea stabilităţii unui cămin sub o altă formă decât cea actuală. Comunicarea este esenţială şi pentru a rezolva dileme ori discuţii din trecut rămase neterminate sau proiecte schiţate dar neconcretizate. Vi se cere să respectaţi diferenţele de opinii dar şi să ajungeţi la un compromis şi la o soluţie clarificatoare. Ideea cu care este de lucrat e cea de a nu controla sau de a vă încăpăţâna să iasă cum vreţi şi să forţaţi sau chiar să manipulaţi pe cei din familie.

Dorinţa conştientă sau mai puţin asumată este de a avea un loc al vostru, un colţişor în care să vă retrageţi şi să vă reîncărcaţi bateriile după o zi obositoare de la muncă, mai ales că pe plan profesional sunt posibile unele provocări. Munca vă cere atenţie în ideea de a fi atent la sfaturile primite de la cei de acasă cu privire la carieră, sfaturi care nu sunt chiar ideale sau nu vă ajută să găsiţi modalitatea optimă de a evolua.

Gemeni

Manipularea conștiinței celorlalți va ajuta la utilizarea corectă a capacităților partenerilor pentru a rezolva problemele. Aceasta este o perioadă bună pentru consolidarea relațiilor, dar nu pentru semnarea acordurilor sau pentru dezvoltarea de planuri strategice comune parafate.

Până pe 15 august, Gemenii au avut probabil probleme profesionale și intern. Acest timp nu a fost potrivit pentru lansarea de noi proiecte.

După 15 august va fi mai favorabil, se mai rezolvă chestiuni financiare, mai crește profitul. Dar asta până pe 16, căci apoi va crește agresivitatea, egoismul, intoleranța, iar astea pot complica dialogul și capacitatea de a ajunge la un acord.

Afectiv, cei singuri pot cunoaște o persoană înteresantă, dar e esențial să scadă din pretenții și să fie mai toleranți.

Medical, puteți avea probleme, căci forma fizică nu e prea bună. Nu ignorați semnalele de alarmă ale corpului!

Rac

Pluto încă este principalul adversar al tuturor semnelor zodiacale și încă vă testează puterea de transformare a relațiilor până în 2024. Aceasta înseamnă că, dacă apare în cale o oportunitate, nu există o scurtătură directă de a o folosi, ci un efort în timp pentru a vă păstra puterea.

Deocamdată, la locul de muncă este probabilă o creștere mică a profitului sau un bonus de performanță a eforturilor trecute. Este evident că nu trebuie să mizați pe noroc; cu cât mai multă muncă investiți în implementarea proiectelor, cu atât mai mari vor fi realizările mai târziu.

În ceea ce privește sfera relațiilor personale, va trebui să acționați de două ori mai cu forță, dar numai dacă încercați să schimbați totul în bine. Aceasta este o recomandare în primul rând pentru persoanele singure. Acelea sunt încă nevindecate de trecut.

Cu toate acestea, pot exista și alte evoluții legate de membrii familiei. Oricum, trebuie să învățați să vă concentrați nu numai pe propriile realizări, ci și pe circumstanțele reale.

Leu

Ca reprezentanți ai elementului de Foc, se pare că o să rămâneți fără sprijin suplimentar ceea ce înseamnă că acesta nu veți avea practic o planetă călăuzitoare, care ar putea ajuta la rezolvarea problemelor presante sau a vă scoate din situații grele decât cu condiția să coborâți voi cu picioarele pe pământ. Cu toate acestea, nu trebuie să vă pese prea mult atâta timp cât Soarele și Venus sunt în ograda voastră, ori Mercur și Marte vă ajută să fiți practici, cel puțin în deciziile legate de muncă.

Nu vă ajută toate astrele în toate domeniile, însă așezarea lor va contribui frumos la apelarea liberului arbitru. Dacă doriți să acționați, faceți-o, fără teama de a fi deranjați sau obstrucționați. Ar trebui să luați atitudine, nu doar să spuneți vorbe sau să faceți în minte planuri. Cuvintele vor ajuta acum numai în zonele financiare, nu și cele afective. Nu renunțați însă la ce-și dorește inima, în ciuda opiniilor contradictorii ale mentalului; este foarte posibil ca el să vă joace feste. În timp, situația se va dezvolta în cel mai bun mod posibil pentru voi și ar fi bine să profitați de oportunitatea de a vă transforma obiceiurile.

Fecioara

Este însă posibil să atingeți poziția dorită în ceea ce privește munca, dar să nu puteți face același lucru în sfera iubirii fără ajutor primit din afară. Important este să nu săriți peste domenii și să le neglijați. Ar fi mai bine să adoptați o poziție cumva de mijloc. Această poziție poate fi foarte solicitantă și periculoasă, dar odată cu înțelegerea regulilor jocului, voi puteți obține câteva beneficii majore. În acest moment nu trebuie să vă fie frică să aveți încredere în oameni, în special în aceia pe care îi cunoașteți de ceva vreme. Oamenii merită să li se acorde credit uneori.

Atenție, că Neptun poate coopera cu ușurință cu Pluto dacă acțiunile vă sunt excesiv de egoiste sau de nesincere. Expunându-vă la aceste comportamente, puteți ajunge la un rezultat nu prea favorabil pentru voi, căci alții vor avea câștig de cauză. Deci, ajustați-vă corect comportamentul înainte de a nu fi prea târziu!

Balanța

Se dovedesc benefice scopurile profesionale pe care acum le atingeți cu mai multă ușurință datorită sprijinului oferit de anturaj, fie de colegi, fie de susținerea și încurajările grupului de prieteni. Vă sporiți veniturile, sumele așteptate intră în cont și vă găsiți timp să mergeți și la cumpărături, mai ales dacă e vorba de achiziții de plăcere. Trebuie să fiți atenți la stările emoționale experimentate care vă pot da și simptome fizice. Pot apărea migrene sau stări de melancolie care să vă încetinească ritmul sau să aveți probleme cu corzile vocale și să nu puteți verbaliza cu forță, dar nu înseamnă că nu pot fi gestionate. Simțiți sprijinul celor din jur și uitați parcă de orice neînțelegeri au existat între voi și ceilalți.

Planul financiar poate aduce provocări dacă semnați fără să citiți sau nu inspectați cu grijă rezultatele posibile ale unor investiții. Analizați argumentele pro și contra, nu dați bani cu împrumut.

Scorpion

Vă bucurați de apreciere și recunoaștere publică a eforturilor depuse. Puteți lua în calcul să vă extindeți planurile, să vă formulați ambiții mai grandioase sau pur și simplu să vă revizuiți și ajustați planurile de viitor. Nu evitați să oferiți sfaturi pentru proiectele altor persoane, rămâneți concentrat pe viziunile și ideile personale, dar încercați să vi le și expuneți celorlalți. Poate veți face o bună echipă.

Vă pot atrage investițiile în proiecte care să aibă legătură cu autoritățile statului sau cu politicul, poate obligațiuni sau ceva asemănător și, deși rezultatele se vor dovedi pozitive, vă cam dau bătăi de cap lupta cu birocrația și emoțiile unor noi începuturi. Mergeți însă în paralel cu ce aveți acum!

Aveți ocazia să ieșiți la mici petreceri sau reuniuni cu prietenii și e indicat să optați pentru evenimentele cu persoane cunoscute întrucât sunteți prea împrăștiat mental pentru a reține noile cunoștințe. Simultan, e bine să păstrați o perioadă discreția față de dorințele afective față de persoana avută-n vizor.

Săgetător

Treceți prin mai multe etape. Experimentați succesul în anumite demersuri în timp ce dinspre alte sectoare veștile primite nu sunt tocmai încurajatoare. Veți face transformări în sistemul de valori, vă modificați atitudinea față de mentori sau de unele persoane cu autoritate pe care le respectați. Acum primiți confirmări la unele adevăruri mai neplăcute despre viață, care v-au fost predate și spuse de aceștia.

Căutați să mențineți relații cordiale cu colegii, să nu intrați în discuții nesfârșite sau cu final nefavorabil cu șefii. E mai bine să vă folosiți timpul nu pentru a căuta vinovați pentru situațiile care nu ies cum ați sperat, ci pentru a vă planifica eventuale călătorii sau excursii în țări mai îndepărtate. Faceți planuri, căutați oferte și chiar întrebați în grupul de prieteni cine a fi interesat de o aventură. Păstrați vigilența referitor la tot ce înseamnă acte oficiale, organizați dosarele și încercați să fie ținute sub control.

Capricorn

Aveţi nevoie să găsiţi destul de repede un echilibru între partea fizică şi cea mentală. Activităţile care vă fac plăcere din punct de vedere al fizicului vă pot crea dependenţă şi o să rămâneţi nesatisfăcut mental sau emoţional, ori invers. Dacă alegeţi să petreceţi timp mai mult în faţa calculatorului cu un joc sau un soft care vă stimulează mental, corpul fizic poate da semne că aţi depăşit o măsură.

E important să hrăniţi ambele părţi, să acceptaţi că aveţi nevoie de naturi diferite şi să nu deveniţi iritat sau cicălitor cu cei din jur. Faceţi un program cu care să lucraţi şi în care să includeţi sarcinile de zi cu zi, munca şi intercalaţi o cantitate de pauze optimă pentru fiecare din dorinţele resimţite. Momentul este de autocunoaştere, de conştientizare a unor trăsături şi e bine să nu îl lăsaţi să treacă neutilizat, mai ales că un bun management al timpului vă aduce pe agendă evenimente noi.

Vărsător

Voi ar trebui să fiți pregătiți pentru unele evoluții neobișnuite ale evenimentelor. Vă recomand să vă opriți în exprimarea furiei. Chiar dacă aveți dreptate, acest lucru nu vă oferă dreptul de a ridica vocea sau de a împroșca negativitate în orice alt mod. Ați observat vreodată ce privire rea aveți când sunteți supărați?

Nu este nimic bun în asta. Ar trebui să încercați să rezolvați această problemă, mai ales că săptămâna se va dovedi a fi o perioadă extrem de reușită în ceea ce privește schimbarea personală și încercările încrezătoare de a avansa ar putea aduce unele rezultate incredibile. Principalul lucru nu este să vă fie frică să faceți ceva relevant pentru poziția voastră. Cu alte cuvinte, dacă sunteți cu adevărat mai buni decât alții, să nu vă fie rușine de abilitățile voastre.

Pești

Este posibil să obțineți o victorie incontestabilă la locul de muncă, deși ar fi bine să lucrați din greu și să pregătiți un plan de acțiune pentru a obține aceste. În momentul de față, câștigători vor fi aceia care știu clar ce vor și cum să realizeze asta. Situația financiară va fi moderat stabilă. Veți reuși să vă mențineți situația actuală cu un minim de efort din partea voastră. Cu toate acestea, dacă vă decideți să tindeți la mai mult, atunci profiturile superioare sunt probabile, în special pentru nativii proprietari de firme.

În ceea ce privește sfera iubirii, situația de aici va fi amestecată, dar mai bună pentru cei singuri. Ei trebuie să rămână loiali și credincioși lor înșiși.

Personal, sunteți într-un mare proces de transformare profundă și de la un timp încoace înțelegeți altfel viața și pe ceilalți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop shutterstock 440905510 jpg
horoscop saptamana 30 august   5 septembrie webp
pickles 700059 1280 jpg
snitele istock jpg
pilaf cu rosii jpeg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
index webp
6 Camara muraturi a marin jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net