Obiectele care te protejează de energiile negative. Folosește-le și vei avea noroc în viață

Ultima actualizare:

Energiile negative pot avea un impact semnificativ asupra stării tale de bine și a sănătății tale mentale și emoționale. În această lume agitată este important să găsim modalități de a ne proteja și de a ne menține echilibrul energetic. Hai să vedem care sunt obiectele care te protejează de energiile negative.

Obiectele care te protejează de energiile negative
Obiectele care te protejează de energiile negative

Obiectele care te protejează de energiile negative 

Sarea

Luați niște sare gemă, sare de mare sau de Himalaya și puneți-o într-un săculeț. Așezați-l sub preșul de la ușă. Sarea are o capacitate puternică de a atrage orice emoție negativă. Aceasta vă va proteja împotriva energiilor rele ale oricărei persoane care intră în spațiul dumneavoastră. Asigurați-vă că o aruncați în fiecare sâmbătă și că o înlocuiți.

Scorțișoară 

La fiecare lună plină, presărați un vârf de cuțit de scorțișoară în fața intrării și în 4 colțuri ale casei. Puteți chiar să păstrați puțină pudră de scorțișoară într-o pungă mică în geantă sau în buzunar. Scorțișoara este cunoscută pentru protecția împotriva invidiei și a energiei negative.

Turmanlina

Turmalina este un cristal puternic care are capacitatea de a alunga energiile negative ale oamenilor. Îl puteți purta sub formă de brățară la mâna stângă. Stânga este considerată partea primitoare a corpului nostru și, prin urmare, purtarea acestui cristal la încheietura mâinii stângi devine o amuletă puternică de protecție.

Boluri tibetane

Bolurile himalayene sau tibetane sunt recunoscute pentru că generează sentimente de pace și seninătate, fie că sunt încorporate într-un design Feng Shui, fie că sunt folosite ca parte a unei alte practici. Un avantaj al bolurilor este că sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, astfel încât puteți găsi unul potrivit pentru orice cameră din casă sau chiar de la locul de muncă. În Feng Shui, vibrațiile bolurilor cântătoare pot fi folosite pentru a curăța energiile dintr-un spațiu, eliminând toată negativitatea și energia stagnantă și deschizând apoi o casă către avere și noroc. Energia negativă care este păstrată în interiorul unei case este adesea sursa obstacolelor pe care le întâlnim. Cu toate acestea, frecvențele unui bol cântăreț pot elimina această negativitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
conopida bere jpg
cub horoscop 2 gif
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Zacusca FOTO Shutterstock jpg
index webp
Horoscop jpg
pexels gustavo fring 4127640 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net