Antricot de porc cu sos barbecue

Ultima actualizare:

Rețeta de astăzi este una simplă, dar extrem de delicioasă. Cu o garnitură de cartofi țărănești sau natur poate fi un prânz perfect.

Ingrediente Antricot de porc cu sos barbecue:

4 bucăţi antricot cu os;

Pentru marinată:

3 linguri sos barbecue,

2 linguri ketchup dulce sau iute, după preferinţă,

1 linguriţă muştar cu boabe,

½ linguriţă zahăr,

1 linguriţă sare,

½ linguriţă piper negru măcinat,

1 lingură ulei,

½ linguriţă fulgi de chili, opţional,

½ linguriţă boabe de coriandru.

Zdrobeşti grosier boabele de coriandru într-un mojar şi le pui într-un castron. Adaugi restul ingredientelor pentru marinată şi omogenizezi. Opreşti un sfert din acest amestec, iar cu restul ungi carnea de porc, o pui într-un vas etanş şi o laşi la marinat, la frigider, între 4 şi 8 ore. Scoţi carnea din frigider, o ţii 30 de minute la temperatura camerei şi o frigi pe grătar sau în tigaia grill, întorcând-o de 3-4 ori, până e făcută. La final, o ungi cu marinata rămasă şi o laşi la odihnit 5 minute înainte de servire.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cabbagerolls 9900923 1280 jpg
Horoscop, foto Shutterstock jpg
cupon progresiv 2560x1440 jpg
horoscop rune pana la finalul anului 2024 jpg
image png
sarmale istock jpg
Horoscop, foto Pinterest jpg
cub horoscop bani
image
actualitate.net
image
actualitate.net