Ardei umpluţi cu carne de pui, la cuptor - Alice Sandra Antal

Ultima actualizare:

    Ardei umpluţi
Ardei umpluţi

Ingrediente:

1 pui, 1 kg ardei, 2 morcovi, 1 ceapă, 1 ţelină mică, 1 cană orez, sare, piper, 200 ml sos de roşii.

Preparare

Puiul spălat, porţionat se pune la fiert în apă cu sare. Când a fiert, scoatem carnea de pe oase. Separat călim în puţin ulei ceapa tocată mărunt. Adăugăm morcovul tăiat mărunt, ţelina, orezul spălat în mai multe ape şi lăsăm să se călească. La final, adăugăm şi carnea de pui tăiată mărunt. Adăugăm sosul de roşii, potrivim gustul de sare şi piper. Cu această compoziţie umplem ardeii, pe care i-am curăţat de cotoare şi seminţe. Îi aşezăm într-un vas termorezistent, punem şi 2 pahare din supa în care a fiert puiul şi dăm la cuptor pentru 40 minute. Sunt delicioşi atât calzi cât şi reci!

Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
BeFunky collage   2025 06 25T200247 014 jpg
tarot shutterstock 2080451098 jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
Chisăliță moldovenească jpg
Vitamine și minerale pentru vegani jpg
Ce specificații contează cu adevărat în 2025 atunci când cumperi un smartphone jpg
Mopuri profesionale solutia ideala pentru curatenie eficienta si rapida jpg
Ciorba de dovlecei jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net