Ce să pui în chec pentru a ieși la fel ca la cofetărie. Regulile de bază de care trebuie să ții cont

Cu toții am fost în situația de a găti ceva, iar chiar la final, am văzut că preparatul nostru nu arată deloc cum ar trebui. Ei bine, poate că ne-am întrebat mereu unde, mai exact, am greșit, sau dacă rețeta folosită era una bună. Ei bine, atunci când vine vorba de chec, există câteva sfaturi utile, pentru ca acestea să iasă mereu la fel ca la cofetărie!

Checul ne poate ieși la fel ca la cofetărie / foto: Shutterstock
Checul ne poate ieși la fel ca la cofetărie / foto: Shutterstock

Cu siguranță că fiecăruia dintre noi ni s-a întâmplat să gătim ceva, iar produsul final să nu iasă deloc cum ne-am imaginat. Ei bine, partea bună este că, cel puțin atunci când vine vorba despre chec, există câteva sfaturi simple, care ne vor ajuta să nu mai greșim rețeta niciodată!

De exemplu, unul dintre primele lucruri pe care le putem face este să testăm des interiorul checului, cu o scobitoare! Dacă aceasta iese cu urme de aluat pe ea, înseamnă că desertul nostru trebuie să mai stea la cuptor! Acest truc ne va ajuta să nu fim niciodată în situația de a vedea că, checul nostru este crud la interior! De asemenea, putem roti tava la un moment dat, pentru ca acesta să se coacă uniform! Însă, aveți grijă! Dacă deschidem ușa cuptorului prea des, sau scoatem checul prea devreme, acesta poate să aibă un „crater” în mijloc!

Ce să pui în chec pentru a ieși la fel ca la cofetărie

Ei bine, pentru ca desertul nostru să iasă la fel de bun ca la cofetărie, cel mai important este să avem grijă la cantitatea de făină folosită! De asemenea, nu este indicat să folosim ingrediente scoase direct din frigider, deoarece sunt prea reci! Pentru un chec delicios, trebuie să avem mare grijă să folosim cantitățile precise, indicate în rețetă! De asemenea, nu este indicat să înlocuim ingredientele cu altele.

Un alt sfat ingenios este să nu folosim, praf de copt! Acesta va usca checul, iar albușuri bătute bine sunt la fel de eficiente! De asemenea, urmați ordinea pașilor rețetei, altfel, întreg checul vostru se va da peste cap!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop webp
horoscop colaj pixabay jpg
culoare de par in functie de zodie jpg
horoscop jpeg
click ro jpg
click jpg
57171 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net