Cum să pregătești panna cotta cu dulceață de cireșe

Ultima actualizare:

Ingrediente: 400 ml smântână pentru frişcă, 200 ml lapte, 100 g zahăr, 1 baton vanilie, esenţă de vanilie, 3 foi gelatină, 400 g dulceaţă de cireşe sau de vişine, 50 ml lichior fructe

Mod de preparare:

Pui pe foc smântâna, laptele, zahărul, pulpa din batonul de vanilie şi batonul tăiat mărunt. Fierbi aproximativ 10 minute. Înmoi gelatina în apă rece câteva minute, apoi o strecori şi o adaugi în crema de vanilie fierbinte.

Amesteci uşor până ce gelatina se dizolvă complet. Laşi compoziţia să se răcească, apoi o torni în boluri sau în ceşcuţe, umezite cu apă rece.

Află aici rețeta completă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul William Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
image png
unghii rosii cu auriu jpg
maioneza jpeg
zodii meteoriti png
Baigli Covasna jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net