Cum se poate prăji un ou rapid și ușor fără ulei. Un truc ce te va uimi
Atunci când vine vorba despre micul-dejun, puține preparate sunt la fel de simple și de gustoase precum ouăle ochi. La urma urmei, nu aveți nevoie decât de două ingrediente pentru a le pregăti, mai precis de ouă și de ulei. Însă, deși mulți oameni pot fi surprinși să audă acest lucru, ouăle pot fi prăjite chiar și fără ulei.

Ouăle ochi sunt un preparat foarte simplu, care poate fi pregătit rapid și ușor în fiecare dimineață. Însă, dacă vă treziți și observați că ați rămas fără ulei, nu aveți de ce să vă faceți griji. Ouăle pot fi pregătite ușor și fără ulei, folosind un truc simplu și ingenios!
În astfel de situații, soluția evidentă poate fi să prăjiți ouăle în unt. Însă, dacă și acest ingredient vă lipsește din bucătărie, puteți folosi ceva cu totul surprinzător! Este vorba despre un simplu castravete!
Ouăle pot fi prăjite chiar și fără ulei
Motivul pentru care castraveții pot fi folosiți în acest fel este faptul că ei conțin, în cea mai mare parte, apă. Astfel, aceștia pot fi folosiți pentru a prăji diverse alimente, atunci când rămâneți fără ulei sau unt.
În mod normal, ouăle nu ar trebui să se lipească de tigaie, iar această variantă este și mult mai sănătoasă decât uleiul obișnuit. Astfel, puteți încerca să folosiți castraveții mai des, nu numai în situații de urgență, potrivit City Magazine.
Castraveții pot fi utili pentru prăjit
Practic, tot ce trebuie să faceți este să tăiați un castravete și să ungeți cât mai bine tigaia rece cu acesta. Apa pe care o va lăsa în urmă ar trebui să fie suficientă pentru ca ouăle ochi să nu se prindă de tigaie. Desigur, oul va avea același gust delicios, însă ar trebui să fie chiar și mai sănătos decât în mod normal.
Astfel, dacă rămâneți fără ulei sau unt și nu aveți cum să ieșiți la cumpărături, puteți încerca să folosiți castraveți pentru a rezolva problema. Acest truc ingenios este simplu, ieftin și foarte ușor de pus în practică.



































