Desertul pe care Regina Elisabeta a II-a îl adora. E foarte ușor de preparat și ai nevoie de doar 4 ingrediente simple

Ultima actualizare:

Regina Elisabeta a II-a avea o mulțime de rețete favorite care ne pot surprinde pe mulți dintre noi. Ea iubea preparatele simple și ușoare, iar dacă vrem să mâncăm și noi precum fostul suveran englez, aceste rețete sunt extrem de simple, cât și ieftine! Iar când vine vorba despre desert, pentru a pregăti prăjitura favorită a reginei, avem nevoie de numai câteva ingrediente banale!

Regina adora tortul cu biscuiți / foto: Adevărul
Regina adora tortul cu biscuiți / foto: Adevărul

Poate că mulți dintre noi ne putem imagina că regretata regină a Marii Britanii, Elisabeta a II-a, servea la fiecare masă mâncăruri complicate și exotice, pe care dacă le-am comanda noi, oamenii simpli, la un restaurant, ar trebui să scoatem și ultimii bani din buzunar. Ei bine, în realitate, lucrurile stăteau complet diferit! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, fostul bucătar regal, Darren McGrady, a dezvăluit că desertul favorit al reginei era o prăjitură extrem de simplă!

Pentru prăjitura cu biscuiți, de care regina nu se despărțea niciodată, avem nevoie de numai 4 ingrediente banale! Opțional, putem folosi și un ou crud, precum în rețeta originală, sau, dacă vreum, unul pasteurizat. Ingredientul de bază al desertului sunt biscuiții englezești, apoi, evident, zahăr granulat, unt și ciocolată neagră!

Cum se prepară desertul favorit al Reginei Elisabeta a II-a

Ei bine, modul de preparare al acestei rețete este unul extrem de simplu! Întâi, tot ce trebuie să faceți este să topiți ciocolata, care se va folosi atât în crema prăjiturii, cât și ca glazură. Apoi, trebuie fie să rupeți biscuiții, sau să îi tăiați în bucăți cât mai mici posibil! Pasul următor este să bateți untul și zahărul până când vor deveni pufoase, iar apoi să turnați și ciocolata topită. În rețeta originală, în acest moment trebuie introdus și oul, însă acest pas poate fi sărit.

Apoi, adăugați și bucățile de biscuiți și amestecați totul până când este uniform! Puneți amestecul în forma pregătită, acoperiți cu plastic, iar apoi puneți totul în frigider, până când se întărește. Când vine vremea să scoateți prăjitura, îndepărtați plasticul și turnați ciocolată topită ca glazură. După ce aceasta s-a întărit (la temperatura camerei), puteți servi și dumneavoastră desertul favorit al Reginei Elisabeta a II-a!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net