Dovlecei umpluți. Rețeta simplă
Ultima actualizare:
Dovlecei umpluți! O rețetă atât de gustoasă, care se prepară rapid. Trebuie să o încerci măcar o dată.
Dacă nu ai gătit până acum dovlecei umpluți, e timpul să o faci. E o rețetă simplă, care sigur va fi pe gustul celor dragi.
Ingrediente dovlecei umpluți:
- 2 dovlecei mari,
- 200 g brânză telemea,
- 2 ouă,
- 100 g şuncă,
- 1 ardei gras roşu,
- 20 g unt,
- rozmarin,
- sare,
- piper.
Mod de preparare dovlecei umpluți
Speli dovleceii cu tot cu coajă, îi tai în jumătate pe lungime şi îi scobeşti. Razi telemeaua, tai şunca bucăţi mici, iar ardeiul gras cubuleţe. Amesteci miezul de la dovlecei cu brânza, şunca şi ardeii. Adaugi ouăle bătute, sare, piper şi rozmarin, după gust. Umpli cu acest amestec dovleceii şi-i pui la cuptor într-o tavă unsă cu unt. Îi serveşti calzi.
Citește și: