Drob de pui, reţeta care cucereşte pe oricine

Ultima actualizare:

    Drob de pui, reţeta care cucereşte pe oricine
Drob de pui, reţeta care cucereşte pe oricine

Drobul este un preparat tradiţional la masa de Paşte din fiecare an. La bază, acesta se face din carne de miel, însă dacă nu consumaţi acest tip de carne, drobul poate fi făcut din măruntaie de pasăre.

Ingrediente drob de pui: 

- 500 gr ficat de pui- 300 gr carne de pui (pulpe dezosate sau piept de pui)- 2 legături ceapă verde- 2 legături usturoi verde- 1 legătură pătrunjel- 1 legătură mărar- 6 ouă fierte- 7 ouă crude- sare şi piper

Cum se prepară drobul de pui:

Spălaţi ficatul şi carnea de pui, apoi puneţi-le la fiert în oale separate.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Drob de miel, reţeta lui Radu Anton Roman

Salată de farfalle cu somon, reţetă simplă şi delicioasă VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
bit.ly
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii meteoriti png
Eclipa de Luna de pe 14 martie 2025 : foto Shutterstock jpg
Cum prepară chef Cătălin Scărlătescu o garnitură delicioasă care conține fasole : foto Facebook jpg
click ro (8) jpg
chiftele pexels jpg
image png
image png
zodiac 2904106 1920 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net