Ingredientul secret pe care Gabriela Cristea îl pune în ciorba de fasole cu afumătură: „Am dat gust mâncării”
Gabriela Cristea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, este apreciată de fani pentru diversele rețete de mâncăruri și deserturi pe care le postează în mediul online, acolo unde este suficient de activă.

Vedeta a postat la un moment dat rețeta și „secretele” sale pentru o delicioasă ciorbă de fasole cu afumătură. Ce ingrediente folosește Gabriela Cristea și care sunt pașii pe care îi urmează, aflați din continuarea acestui articol.
Rețeta de ciorbă de fasole a Gabrielei Cristea
În clipul video postat pe Facebook, vedeta a povestit că soțul ei, Tavi Clonda, a avut poftă de ciorbă de fasole, iar i-a n-a mai stat pe gânduri și cu ajutorul lui s-a apucat de treabă.
„Mi-a zis soțul că ar merge o ciorbă de fasole, iar eu i-am zis că îi fac, dacă va fi mâinile mele, pentru că eu nu pot, obosesc prea repede și atunci am nevoie de ajutor, pot doar să coordonez. Hai să vă arăt ce a făcut el până acum. A pus de aseară fasolea la înmuiat și deja e a treia apă în care prefierb fasolea. A opărit, de asemenea, afumătura, avem niște coaste, și după aceea am pus-o la fiert, aici o să facem toată ciorba. Fasolea o punem la fiert peste afumătură”, le-a spus Gabriela Cristea fanilor pe rețelele de socializare.
Secretul Gabrielei Cristea: „Pun și un strop de oțet”
Vedeta a mărturisit că sunt câteva aspecte de care ține cont când prepară ciorba de fasole cu afumătură: o acrește cu un strop de oțet, apoi adaugă tarhon și o frunză de dafin după ce a oprit focul.
„Mi-a curățat și niște legume, ceapă, morcovi, păstârnac, ardei roșu și țelină și le punem în oală pe toate. După 40 de minute, după ce au fiert legumele, punem și roșiile. La sfârșit am dat și gust mâncării, pentru că am asezonat cu sare, o să punem și piper, eu pun și un strop de oțet în oală, iar cine vrea mai acră, să-și pună în farfurie. Ca totul să fie bine, am pus și tarhon, nu am găsit proaspăt. Oprim aragazul, iar apoi punem tarhonul, aș fi putut să pun și o foaie de dafin, dar am uitat. Amestecăm și lăsăm să se infuzeze pentru gust și miros. Excelentă e, poftă bună dragilor”, a încheiat ea.


































