Adevărata rețetă de ciorbă de fasole. Așa se prepară ca la mama acasă + ce trebuie să adaugi pentru un gust demențial

Ciorba de fasole este favorita multor români, însă cu toții încercăm să ne dăm seama cum putem să ne asigurăm că ea va avea acel gust din copilărie, de care ne este poftă și astăzi. Ei bine, pentru o ciorbă de fasole gustoasă și tradițională, nu ne trebuie decât câteva ingrediente simple!

Câteva ingrediente simple vor da un gust special ciorbei de fasole
Câteva ingrediente simple vor da un gust special ciorbei de fasole

Numai câteva ingrediente simple și puțin timp petrecut în bucătărie ne pot ajuta să gustăm din nou aromele delicioase și intense din copilăria noastră!

Atunci când gătim ciorbă de fasole, trebuie să știm precis care este rețeta care îi va da acesteia un gust bun, la care vom reveni mereu cu drag.

Ingredientele delicioase care ne vor aminti de copilărie

Pentru a pregăti această rețetă delicioasă, tot ce ne trebuie este o ceapă, un morcov, cam 500 de grame de fasole, o țelină, un păstârnac, câteva boabe de piper, o rădăcină de pătrunjel, dar și un ardei gras roșu.

Iar pe lângă aceste ingrediente simple și delicioase, mai ne trebuie și o linguriță de boia de ardei dulce, puțin praf de cimbru, sare după gust, dar și patru linguri de ulei. Odată ce avem toate ingredientele necesare, putem începe să pregătim această rețetă delicioasă!

Cum pregătim o ciorbă de fasole delicioasă

Pentru a pregăti această ciorbă, primul pas pe care trebuie să îl facem este să înmuiem fasolea în apă, vreme de câteva ore. Apoi, ea trebuie fiartă, iar apa se va schimba cam de trei ori. Fasolea trebuie lăsată la fiert la foc mic, iar vasul trebuie acoperit cu un capac. Pentru un gust mai intens putem adăuga și câteva boabe de piper.

Apoi, în oală vom mai adăuga și rădăcinile tăiate cât mai bine, ceapa, iar totul trebuie lăsat la fierte cam 30 de minute. Odată ce boabele deja s-au mai înmuiat, putem adăuga și ardeiul tăiat cât mai mărunt, alături de boia. Peste alte 15 minute, putem pune la fiert și morcovul.

La final, vom adăuga câtă sare dorim, cimbru, cât și ulei. După câteva minute, putem adăuga și leușteanul, iar când punem totul în farfurie vom avea o mâncare delicioasă la fel precum cea din copilărie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii norocoase jpg
horoscop zilnic jpg
AD 4nXcaeN 2UmY CXKHN7bVr1SZ3xMPbq LfRBTN7qH556HuH3bEDMY0LG lSeFra0QoBmxu7s0lIeZ4CGLQwjQdq50UsX5 xk0B7 l0m0UVfY9rog086jr SVb12EkiXl a0ppvmrRLCT8VDhGenpBu3ObxzlO
cover (9) jpg
cover (8) jpg
Ce spune coafura ta preferata despre felul tau de a fi  Sursa foto Shutterstock 2113649489   1 jpg
coafura tunsoare femeie istock jpg
cub horoscop iertare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net