Jakob te învaţă cum să găteşti: Prăjitură de ciocolată cu miez lichid

Ultima actualizare:

Ingrediente: 150 g zahăr, 150 g unt, 65 g făină, 130 g ciocolată amară, 4 ouă

Preparare: untul şi ciocolata se topesc, se lasă să se răcească puţin, se adaugă zahărul şi ouăle întregi. Se cerne făina deasupra şi se amestecă. Formele de sufleu sau ceştile se ung cu unt şi se pudrează cu zahăr, se umplu apoi cu masa pregătită şi se introduc la cuptor (200 de grade) pentru 12-15 minute. Apoi se scot cu grijă din forme şi se pudrează cu zahăr. Miezul ar trebui să fie încă lichid.

Se servesc  cu fructe de pădure sau cu îngheţată de vanilie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net