O reţetă gustoasă pe zi: Ardei umpluţi

Ultima actualizare:

    Ardei umpluţi
Ardei umpluţi

Ingrediente:

4 ardei graşi roşii; Pentru umplutura 1: 2 conserve ton, 50 g măsline verzi cu ardei, feliate, 2 fire ceapă verde; Pentru umplutura 2: 200 g brânză de burduf, ½ ardei gras galben, ½ ardei gras verde, frunzele de la 1 fir ceapă verde, 1 ceapă roşie; Pentru decor: frunze de busuioc.

Preparare:

Speli ardeii, îi tai pe jumătate şi îi cureţi de seminţe şi nervuri, păstrând cotorul şi codiţa. Pentru prima umplutură, scurgi bine tonul, apoi îl amesteci cu feliile de măsline şi ceapa verde tocată. Pentru a doua umplutură, amesteci brânza de burduf cu frunze de ceapă verde tocate, ardei gras galben şi verde şi ceapă roşie, tăiate mărunt. Păstrezi puţin din fiecare, pentru ornat. Umpli jumătăţile de ardei curăţate cu ambele umpluturi şi laşi la rece. Când serveşti, ornezi cu frunze de busuioc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
perioada grea pentru zodii jpg
unt de arahide jpg
ten frumos  foto   Shutterstock jpg
image png
sdasa jpg
sssss jpg
fericire freepik jpg
salata oua jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net