O reţetă gustoasă pe zi: Budincă de conopidă cu piept de pui

Ultima actualizare:

    Budincă de conopidă cu piept de pui
Budincă de conopidă cu piept de pui

Rețeta gustoasă de azi este budincă de conopidă cu piept de pui.

1 conopidă,  1 piept de pui fript, 200 ml lapte, 1 lingură smântână, 150 g telemea rasă, 2 morcovi fierţi, 1 lingură făină, 2 căţei usturoi, câteva fire de pătrunjel, 1 ou, sare, piper, unt, pentru uns tava, 2 linguri pesmet, pentru tavă.

Preparare Budincă de conopidă cu piept de pui:

Desfaci conopida în bucheţele, le pui la fiert în apă sărată, un sfert de oră. Le scurgi bine. Pisezi usturoiul. Amesteci 100 g de brânză cu oul, făina şi laptele. Adaugi sare şi piper, după gust. Când s-a omogenizat, încorporezi smântâna, usturoiul şi morcovii tăiaţi felii. Ungi o tavă cu unt şi presari pesmet. Adaugi bucheţelele de conopidă, amestecul de brânză şi carnea de pui tăiată. Presari restul de telemea şi dai vasul la cuptor până când budinca devine aurie. O serveşti decorată cu pătrunjel tăiat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
sarmale freepik jpg
coafura1 jpg
Nuante de par in tendinte la finalul lui 2022  Sursa foto shutterstock 523630864 jpg
horoscop jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
horoscop shutterstock jpg
pexels daniel sikpi 191282566 19063983 jpg
Intenționezi să te muți în propria casă Iată ce presupune acest pas jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net