O reţetă gustoasă pe zi: Budincă de conopidă cu piept de pui


    Budincă de conopidă cu piept de pui
Budincă de conopidă cu piept de pui

Rețeta gustoasă de azi este budincă de conopidă cu piept de pui.

1 conopidă,  1 piept de pui fript, 200 ml lapte, 1 lingură smântână, 150 g telemea rasă, 2 morcovi fierţi, 1 lingură făină, 2 căţei usturoi, câteva fire de pătrunjel, 1 ou, sare, piper, unt, pentru uns tava, 2 linguri pesmet, pentru tavă.

Preparare Budincă de conopidă cu piept de pui:

Desfaci conopida în bucheţele, le pui la fiert în apă sărată, un sfert de oră. Le scurgi bine. Pisezi usturoiul. Amesteci 100 g de brânză cu oul, făina şi laptele. Adaugi sare şi piper, după gust. Când s-a omogenizat, încorporezi smântâna, usturoiul şi morcovii tăiaţi felii. Ungi o tavă cu unt şi presari pesmet. Adaugi bucheţelele de conopidă, amestecul de brânză şi carnea de pui tăiată. Presari restul de telemea şi dai vasul la cuptor până când budinca devine aurie. O serveşti decorată cu pătrunjel tăiat.

cub gabriel apostol png
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
cub gabriel apostol png
harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
Cseke Attila Eduard Novak Kelemen Hunor foto Inquam Photos / George Călin
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
zodii care imprumuta bani jpg
Razvan Popescu slab jpg
Horoscop dragoste webp
shutterstock 521889163 jpg
tanara dezbracata in pat jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg