O reţetă gustoasă pe zi: Caş de carne cu varză

Ultima actualizare:

    Caş de carne cu varză
Caş de carne cu varză

Ingrediente450 g carne de vită tocată 100 g cârnaţi¼ varză 1 ceapă ierburi aromate2 linguri sos de roşii 3 ouă 7 linguri pesmet alb 2 linguri ulei sare piper

Preparare

1.    Tai varza bucăţi mai mari, le opăreşti în apă cu sare pentru 5 minute până se înmoaie, şi amesteci carnea, cârnaţii, ceapa tocată, ierburile aromate, condimentele, sosul de roşii, pesmetul şi ouăle bătute.

2.    Pui compoziţia într-o tavă pentru cozonac, unsă cu ulei, o acoperi cu hârtie de copt, şi ea unsă cu ulei, şi dai tava la cuptor pentru 75 de minute, până când începe să se desprindă de marginea tăvii.

3.    Laşi să se răcească în tavă şi apoi tai felii, pe care le aduci la masă alături de cartofi fierţi, presăraţi cu pătrunjel, şi salată, după gust.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
femeie bucatarie istock jpg
image png
Al I Cuza jpg
cub horoscop 1 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net